Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272626 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1210 : 01.Sep.2017, 11:13:57 a.m. »
Off topic: mi-am facut un obicei din a face personal cateva verificari minime inainte de a pleca la un drum mai lung, in afara orasului.  Chestii simple : ulei, lichid de frana, de racire, de parbriz, presiune in pneuri(am un manometru in portbagaj), spalat masina. Chiar daca "fierul" e nou.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14539
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1211 : 01.Sep.2017, 11:18:36 a.m. »
OK, a fost un caz particular (si sper singular) pe care-am vrut sa-l semnalez. Nu are sens sa continuam discutia pe topicul dealer-ului. Multumesc.  :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

« Răspuns #1212 : 01.Sep.2017, 11:21:05 a.m. »
Tot offtopic: spalatul masinii intra la categoria verificari? 

Restul verificarilor sunt normale inaintea unui drum lung. Cea de presiune o fac cu ajutorul indicatiilor senzorilor.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Cosmin09

« Răspuns #1213 : 17.Nov.2017, 01:34:46 p.m. »
Am facut astazi revizia a doua la Autonet si am ramas placut surprins de schimbarile pe care le-au facut atelierului si receptiei. Mai exact, atat atelierul cat si receptia s-au mutat din locatia cunoscuta intr-o cladire noua din "fundu'" curtii :). Receptia arata f bine, sunt acum in acelasi loc cei doi receptioneri mecanica, doamna de la facturare precum si cei de la constatari daune...deci, un mare plus pt ca nu trebuie sa mai mergi in mai multe locuri. Receptia dispune si de o zona de asteptare dotata cu mese si fotolii confortabile dar si de un geam f mare care ofera vizibilitate f buna catre service. Se asculta pe fundal MagicFM si totul e f bine aranjat, totul e nou. Mi-a placut. :)))

Mi-a placut si cum a lucrat cel care mi-a preluat masina. Chiar a avut grija la tot ce a lucrat si astazi am plecat f multumit de la service.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Online NicNic

« Răspuns #1214 : 17.Nov.2017, 09:13:47 p.m. »
Ma bucur sa aud astfel de vesti.

Despre programul lor sunt ceva noutati?
Tot o zi de invoire trebuie sa imi iau ca sa merg la service?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #1215 : 18.Nov.2017, 08:13:45 p.m. »
Am facut astazi revizia a doua la Autonet si am ramas placut surprins de schimbarile pe care le-au facut atelierului si receptiei.....Receptia dispune..... de un geam f mare care ofera vizibilitate f buna catre service.
...Mi-a placut si cum a lucrat cel care mi-a preluat masina. Chiar a avut grija la tot ce a lucrat...
    N-am fost la autonet, dar am mai fost in service-uri de acest gen cu vedere prin geam la mecanici si n-am fost niciodata incantat de "pozitia" mea ! Pana la urma si la Ford si la Radacini am reusit sa stau chiar langa mecanic. De obicei, eu pana nu pun mana pe o cheie, nu ma las :). Chiar la utimul am primit o vesta reflectorizanta s-o port cat stau in interior.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline andrei.dan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Bucuresti
« Răspuns #1216 : 23.Ian.2018, 12:07:24 p.m. »
Salutare.

Se apropie in curand revizia de an pentru jucaria mea, Baleno 1.2GLX, si am auzit tot felul de povesti, cum ca nu pot sa vin eu cu piesele/consumabilele mele si ca trebuie sa le cumpar de la service, in caz contrar pierd garantia.
Ideea este ca service-ul Autonet este super aproape de mine si nu as vrea sa merg in alta parte, mai ales ca personalul de aici mi-a lasat o impresie buna la revizia de 1000km... profesionisti in adevaratul sens. Dar nu prea sunt de acord cu fortarea achizitionarii anumitor produse cand piata este destul de mare.
Revenind la subiect: pot veni cu piesele mele (respectand specificatiile producatorului) sau trebuie sa le achizitionez de la dealer? Daca trebuiesc luate de la dealer, care ar fi costul reviziei (daca a mai facut cineva revizia la Baleno)?
Multam' fain de raspuns.
  • Suzuki Baleno

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14539
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1217 : 23.Ian.2018, 12:22:07 p.m. »
Salutare, Andrei si bine-ai venit pe forum.

Pana acum, reviziile in garantie s-au facut cu materialele consumabile cumparate de la dealer. Daca stai aproape, nu strica sa te duci sa discuti in prealabil cu directorul de service, dl. Ţîu, poate accepta sa cumperi tu consumabilele cu specificatiile necesare reviziei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: andrei.dan

Offline Cosmin09

« Răspuns #1218 : 23.Ian.2018, 01:17:30 p.m. »
Salut Andrei,

Eu am Vitara din semnatura...pana acum am efectuat 2 revizii, ambele la Autonet. Pentru prima am cumparat de la ei filtrele, cu uleiul am venit eu. La a doua, am mers cu toate consumabilele in portbagaj, la ei am platit doar manopera. Nu esti constrans in niciun fel de achizitia consumabilelor de revizie de la ei. Si nici nu vei pierde garantia daca aceste consumabile respecta cerintele producatorului, mentionate in manualul de utilizare.

Pentru cea mai recenta revizie, cea din nov. 2017, eu am cumparat toate consumabilele (mai putin lichidul de frana) de origine Suzuki de pe pieseradacini. Acolo preturile au fost mai bune decat cele de la Autonet. Si, daca nu se schimba nimic, tot asa voi proceda si la reviziile urmatoare.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: Myhay, andrei.dan, GoneFishing

Offline duculetu

« Răspuns #1219 : 23.Ian.2018, 02:17:00 p.m. »
Si eu sunt de parere ca mai bine intrebi. Eu mi-am schimbat rotile de iarna la ei ceea ce a insemnat dat jos setul de vara, montat jante+senzori+anvelope de iarna si au srambat din nas ca senzorii nu sunt cumparati de la ei si ca sa imi asum riscul sa nu fie comatibili cu masina, chiar daca la inceput nu primesc eroare, este posibil dupa ce o rulez putin mai mult. Nici macar nu mi-a scris pe setul de vara care roata de unde este (chiar daca sunt echilibrate). Intreaba inainte sa stii la ce sa te astepti si afla si preturi.

The following users thanked this post: andrei.dan, alexMM