Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272257 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1200 : 02.Aug.2017, 10:04:52 p.m. »
Mita este in concediu, revine saptamana viitoare... poate ca asta e motivul.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1201 : 17.Aug.2017, 12:26:00 p.m. »
Am facut revizia de 8 ani si pentru prima dată am urmarit pe monitor operațiile de la sala de asteptare de la demisol cu o cafea in fata. La receptie mecanică s-a schimbat mobilierul, eliminandu-se accesul prelungit al clienților. ITP-ul se face la autobaza. Nu a trebuit să mai astept verificarea de la RAR, ca in ultimele doua dați.

Trimis folosind Tapatalk
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: alexMM

Offline fireburn

« Răspuns #1202 : 17.Aug.2017, 12:30:35 p.m. »
.....deci te-au scos din baza "aleatorie" :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1203 : 17.Aug.2017, 12:37:01 p.m. »
De-aia sunt asa de vesel.  :good:
  • SX4 by Giugiaro

Offline enicky

« Răspuns #1204 : 17.Aug.2017, 07:23:44 p.m. »
   Asta e bine, ca s-a scurtat timpul. Si daca tot ai facut acum ITP-ul explica-le si colegilor in ce a constat, ca unii dintre noi spun ca trebuie nu stiu ce rampa speciala pt. 4x4. Eu n-am vazut asa ceva si nici nu mi s-a facut o verificare "speciala", pe inspector(sau cum se numeste) il intereseaza frana pe spate, nicidecum tractiunea, din cele vazute de mine. :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Ash

« Răspuns #1205 : 18.Aug.2017, 07:43:21 a.m. »
Am facut si eu revizia de 1000km la ei...totul a decurs ok..in 20 de minute eram afara pe usa...mai trec pe la ei..pacat ca nu au sambata deschis
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1206 : 31.Aug.2017, 05:01:46 p.m. »
Am acasa un compresor pentru umflat anvelopele care are si manometru si masurand cu el imi arata ca toate 4 roti au presiunea de 4 kg/cm2 adica 4 bari. Posibil sa se aprinda martorul din cauza ca sunt prea umflate rotile? Pe stalpul masinii se mentioneaza ca pentru modul Comfort pe fata 2.5 si pe spate 2.2 bari. O sa le desumflu pana la aceste valori si dupa fac un drum sa vedem daca dispare atentionarea din bord.

Da' si 4 bar!!! Am zis eu ca descarcă 4 trailere pe saptamana, fiind sigur foarte ocupati cu pregatirea masinilor pentru livrare, dar nici sa trimiți clientul acasa cu 4 bar in pneuri nu-i tocmai "fair". 

Trimis folosind Tapatalk

« Ultima Modificare: 01.Sep.2017, 08:02:28 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro

Offline duculetu

« Răspuns #1207 : 01.Sep.2017, 08:36:06 a.m. »
Salut, inainte sa intreb am cautat pe Google si aici pe forum dar posibil sa nu fi ales corect keywords-urile.

Suzuki ofera cod de urmarire (tracking) pentru masinile lor? La VW si din ce stiam la Ford, in momentul cand iti cumperi o jucarie care are livrare peste mai mult, poti cere un cod de urmarire iar intr-un portal poti sa vezi unde e masina (in fabrica, spre vapor, pe vapor, in Europa, in tara, etc).

Offline Myhay

« Răspuns #1208 : 01.Sep.2017, 09:41:01 a.m. »
Ohooo ce vorbe mari spui....Chestia asta visam si eu....ce n-as fi dat sa pot urmari si eu starea masinii....si normal dealerul trebuie sa detina aceste info fara drept de apel si sa informeze zilnic chiar , asa mi se pare normal...Sau o fi vreo posibilitate de genul dar nu mi-a spus mie nimeni. Nu stiu daca la Vw este asa cu , cod tracking , dar pot sa confirm ca dealerul iti spune din start saptamana din an in care ajunge masina la ei in curte , chiar daca nici nu este fabricata deja.Si banuiesc ca trebuie sa respecte cat de cat acel termen , un plus-minus acolo se accepta dar barem ai o idee.

@gabineg - Nu stiu daca 4 trailere cu masini Suzuki , posibil si Kia ca am vazut multe in curte in ziua cand am ridicat masina. Dealerul imi spusese la un moment dat pe la inceputul lui august ca in perioada 17-21 august trebuie sa-i vina 35 de masini. Nu mi-a spus ce modele. Si atunci vede daca masina mea este printre ele. Mi s-a parut putin deplasat ca nu stia daca masina este pe unul din transporturile acelea... Binenteles ca masina mea nu s-a numarat printre acele 35 de masini ci a ajuns in data de 29 august la ei , banuiesc ca impreuna cu alte masini.

Legat de presiunea in pneuri...ori au facut-o ei si nu le mergea manometrul corect ori asa a venit din fabrica si ei nu au mai verificat ca le-au vazut la ochi umflate.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline NicNic

« Răspuns #1209 : 01.Sep.2017, 10:39:04 a.m. »
Presiunea in pneuri este mare inca din fabrica.
Este bine sa fie rotile mai "tari", sa stea fixa masina dupa  ancorare, pe timpul transportului.

Eu am luat masina de la alt dealer, si presiunea era undeva intre 3,4 si 3,6 la cele 4 roti.
Am facut si un drum pana la Giurgiu, pana sa imi dau seama de ce e asa rigida masina...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!