Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272254 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marcone

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1190 : 28.Mar.2017, 04:37:28 p.m. »
Asa fac toti, stai linistit. Vrei sa nu fi jecmanit, monteaza-ti singur accesoriile pe care le desfaci cand te duci la service pentru a nu pierde garantia.
De ex: la revizie mi-au fost facturate vreo 3 ore de manopera din asta "tehnologica" desi masina nu a stat mai mult de o ora in service si in ora aia cred ca mai mult a durat sa se scurga uleiul.

Offline NicNic

« Răspuns #1191 : 28.Mai.2017, 06:40:26 a.m. »
Salut baieti... Dar eu, care o sa fac reviziile la suzuki autonet bucuresti, cum o sa pot face asta ?
Credeti ca o sa ma primeasca ? Oricum, am sa fiu foarte atent, inclusiv la schimbatul uleiului si ce fel de ulei folosesc ei... pana acum masina mea este super si va doresc sa fie si la voi la fel ! :good:
     Bine ai venit !
  Ca proaspat posesor de Vitara poti sa deschizi un jurnal de bord sau sa ne spui impresiile tale intr-un topic specific.
  Pentru a putea sta langa mecanic la efectuarea reviziei, iti recomand Radacini Otopeni, un service destul de liber, unde ai usor posibilitatea sa vezi ce se executa la masina ta. Reviziile nu este obligatoriu sa le faci in service-ul vanzatorului.

Si la Autonet se poate sta langa masina, doar ca nu ai conditii confortabile.
Plus ca poti solicita sa ti se puna orice ulei care se incadreaza in specificatiile producatorului masinii.

Totusi, in ultimul timp, am constatat o usoara "relaxare" a personalului din acest service.
La SUVI, cu ocazia ultimului schimb de ulei, de la 90.000 km, au lipit o eticheta pe motor ce mentiona ca au pus ulei 0W20 si urmatorul schimb trebuie facut la 100.000 km. Deci la un interval de numai 10.000 km...
Am observat tarziu acest aspect, dar cei din service mi-au spus ca e numai o greseala a lor. :baston:
Bine ca nu au gresit sa uite sa puna uleiul. 

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Myhay

« Răspuns #1192 : 27.Iun.2017, 11:47:14 a.m. »
Salut! Pai...si care este problema ca il schimba la 10k km? Dimpotriva...este foarte ok...

In alta ordine de idei , aveti idee ce uleiuri motor foloseste reprezentanta pentru motoarele 1.2 DUALJET? Norme si vascozitati?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline lukearh

« Răspuns #1193 : 17.Iul.2017, 10:43:39 a.m. »
Salutare tuturor,
Imi repar masina de la inceputul lui 2010 exclusiv in acest service si cu regret spun ca, progresiv, calitatea a scazut (si scade in continuare) pe toate planurile. Mecanici din ce in ce mai slabi, implicare din ce in ce mai putina, preturi din ce in ce mai mari, relaxare (cum puncteaza si un coleg mai sus), lipsa de profesionalism si serviabilitate din ce in ce mai mari.
Pentru o informatie sau o programare trebuie sa suni de multe ori ca sa raspunda cel din receptie, iar atunci cand o face, cu plictiseala iti recomanda sa dai mail, la care poti primi sau nu raspuns.
Am cautat sa schimb service-ul de mai multe ori, dar din pacate nu am gasit unul cu feed-back mai bun, asa ca am continuat pe principiul alegerii "raului cunoscut".

E trist ca s-a intamplat asa, intr-un loc unde incepea sa se contureze ceva bun si mai trist este ca nu exista optiuni.
SUZUKI SX4 1.5L GLX - galactic gray met.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1194 : 01.Aug.2017, 05:27:32 p.m. »
azi am fost pt o revizie la autonet si ITP - revizia a fost rezolvata repede.... partea cu ITP-ul.... tot in autobaza o fac si acum...

Ultima dată când am fost acolo făceau ITP-ul în hangarul din stanga receptiei Mecanică. Acum se face din nou in spate, la haita de maidanezi?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aleksanders

« Răspuns #1195 : 01.Aug.2017, 09:51:29 p.m. »
Mda - dar vin cei de acolo si iau masina si o aduc inapoi cu ITP-ul valabil  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline boga81

« Răspuns #1196 : 02.Aug.2017, 11:17:22 a.m. »
Doar electronistul, Mihai parca, stie sa umble cu scula de la ITP. O fi fost in concediu...
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1197 : 02.Aug.2017, 11:37:08 a.m. »
Celebrul Mitza . Mie mi-a facut acum doi ani inginerul Radu Ilie. Dar a plecat la Augsburg. Sper ca in doua săptămâni, cand imi vine termenul, sa găsesc pe cineva să îmi facă în apropiere nu la maidanezi.
Oricum, la ultimele două ITP-uri, masina a fost blocată (aleator) de software-ul RAR si au venit în juma' de oră  reprezentanții acestuia si au repetat procedura, evident cu succes pentru mine.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro

Offline fireburn

« Răspuns #1198 : 02.Aug.2017, 12:08:02 p.m. »
Esti in baza de date pentru verificari "aleaatoare" ?

Glumeam :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1199 : 02.Aug.2017, 12:12:14 p.m. »
Dacă si a treia oara se repeta, răspunsul este afirmativ.  Va tin la curent.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro