0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: TiberiuDumitru din 27.Mai.2017, 09:09:33 a.m.Salut baieti... Dar eu, care o sa fac reviziile la suzuki autonet bucuresti, cum o sa pot face asta ? Credeti ca o sa ma primeasca ? Oricum, am sa fiu foarte atent, inclusiv la schimbatul uleiului si ce fel de ulei folosesc ei... pana acum masina mea este super si va doresc sa fie si la voi la fel ! Bine ai venit ! Ca proaspat posesor de Vitara poti sa deschizi un jurnal de bord sau sa ne spui impresiile tale intr-un topic specific. Pentru a putea sta langa mecanic la efectuarea reviziei, iti recomand Radacini Otopeni, un service destul de liber, unde ai usor posibilitatea sa vezi ce se executa la masina ta. Reviziile nu este obligatoriu sa le faci in service-ul vanzatorului.
Salut baieti... Dar eu, care o sa fac reviziile la suzuki autonet bucuresti, cum o sa pot face asta ? Credeti ca o sa ma primeasca ? Oricum, am sa fiu foarte atent, inclusiv la schimbatul uleiului si ce fel de ulei folosesc ei... pana acum masina mea este super si va doresc sa fie si la voi la fel !
azi am fost pt o revizie la autonet si ITP - revizia a fost rezolvata repede.... partea cu ITP-ul.... tot in autobaza o fac si acum...