Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272260 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1170 : 13.Iun.2016, 04:32:54 p.m. »
Pai...pe mine nu ma mira ca nu le-a iesit. Eu am comandat un kit de corectie vopsea pe codul de culoare al masinii mele iar vopseau ce a venit e mult mai inchisa la culoare decat cea de pe masina.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline BXXENL

« Răspuns #1171 : 13.Iun.2016, 04:46:52 p.m. »
Conteaza si culoarea substratului?

In fabrica vopseaua vine peste grund, care e alb de regula. Mai iese aceeasi nuanta daca se aplica vopseaua noua direct peste cea veche?
  • SX4 1.5
Alex

Offline AT

« Răspuns #1172 : 13.Iun.2016, 06:00:23 p.m. »
Apropo de aceste probleme puternic deranjante referitoare la  diferenta de nuanta aparuta dupa revopsirea unei parti de caroserie,
la masina anterioara am primit recomandari si am apelat pentru revopsire bara la unitatea service Top Lac Service http://www.toplacservice.ro/
Desi restul masinii avea vopseaua originala bara revopsita a iesit identica cu restul masinii ca nuanta, fara vreo diferenta, oricat de carcotas ar fi fost clientul.
La ei am avut ocazia sa vad un service in care totul arata ca in farmacie, curatenie, echipamente, atitudine angajati, mod de lucru. Ceea ce numim intr-un singur cuvant:  profesional.  Acum inteleg de ce la ei erau la reparat si revopsit inclusiv masini foarte scumpe, probabil si-au castigat acest renume in privinta calitatii lucrarilor. Am mai apelat apoi si a doua oara la ei si rezultatul a fost identic.  Este doar experienta mea pozitiva cu acel service, nu inseamna ca nu pot exista si
schimbari intre timp.

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Gen: Bărbat
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
« Răspuns #1173 : 13.Iun.2016, 10:55:18 p.m. »
Conteaza si culoarea substratului?
Da, conteaza. Dar au testat si pe substrat alb si negru si gri etc........ asa mi s-a spus...
« Ultima Modificare: 13.Iun.2016, 11:01:37 p.m. de Bodu23 »
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
« Răspuns #1174 : 13.Iun.2016, 10:57:28 p.m. »
Pai...pe mine nu ma mira ca nu le-a iesit. Eu am comandat un kit de corectie vopsea pe codul de culoare al masinii mele iar vopseau ce a venit e mult mai inchisa la culoare decat cea de pe masina.
Avertisment: din cele auzite direct la service Autonet, exact asta vorbeau cei de la vopsitorie ca la aceste kituri (nu ma intrebati la care culori) pot veni rateuri mari de nuanta. FYI

De asemenea, la Autonet au spus ca pentru Turquoise nu au avut probleme de potrivire nuanta! FYI
Si reiau-- daca vreun coleg si-a vopsit element de caroserie le Vitara - Horizon Orange si a iesit ok, please share aici. Chiar ar ajuta sa nu mai treaca si altii prin distractia mea.
Multumesc.
« Ultima Modificare: 13.Iun.2016, 11:05:24 p.m. de Bodu23 »
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline aleksanders

« Răspuns #1175 : 14.Iun.2016, 09:32:57 a.m. »
si Turquoise vine cu diferente de nuanta - cand am vopsit bara spate, langa masina mea era una Turquoise toata (a mea are negru la partea superioara) si cum erau ele parcate una langa alta se observa o nuanta mai verzuie la masina mea -  si vopsitorul a zis ca pt bara lui a folosit alta nuanta de vopsea.... cred ca diferenta apare intre o masina bi tone si una simpla...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1176 : 16.Iun.2016, 02:58:43 p.m. »
Incepand de la 1 iunie 2016, Autonet are in incinta service-lui punct de deschidere dosar de daune pe politele Casco eliberate de Allianz Tiriac si Generali.
« Ultima Modificare: 16.Iun.2016, 04:07:35 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #1177 : 16.Iun.2016, 03:06:14 p.m. »
Pentru Allianz, are din nou... :clap: Ca au avut si l-au inchis acum cateva luni...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1178 : 25.Aug.2016, 11:46:26 a.m. »
Dupa revizia de 7 ani am lasat masina la Autonet pentru vopsirea barei fata, in scopul remedierii ciupiturilor de pietricele si juliturilor capatate in parcare si mascate in decursul anilor cu pasta corectoare. A iesit foarte bine, multumiri mesterului vopsitor si domnului Marius Popescu pentru amabilitate si promptitudine.
« Ultima Modificare: 25.Aug.2016, 12:13:55 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1179 : 17.Oct.2016, 08:09:22 p.m. »
Deoarece colegul a ales pana la urma sa-si faca revizia la service-ul din acest topic, am decis sa-i citez aici postarea:

... in final m-am dus tot la Autonet  :)

Suma a fost mai rezonabila decat cea de la telefon - de unde concluzia ca ar fi bun un facelift la comunicare :)
Daca va ajuta, iata sumarul (TVA inclus):
- revizie I / 20k - 720 ron (cateva componente de pret: ulei 0W20 225 ron / 4L; filtru ulei 54 ron; filtru polen 62 ron; filtru aer 55 ron; operatie revizie 170 ron; revizie electrica 34 ron);
- anvelope schimbat - 150 ron (125 montaj, 25 plumbii).
Daca aveam sticker-ul si -10%, ma apropiam de o suma destul de competitiva.

Am fost si eu acolo azi pentru schimbarea pneurilor si inspectia de iarna. Am vazut doua Vitare la revizie si una cu bara din spate sifonata.
  • SX4 by Giugiaro