Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272262 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1160 : 11.Apr.2016, 10:30:46 p.m. »
daca ne da pace vremea, de ce nu!
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #1161 : 11.Apr.2016, 10:39:32 p.m. »
I'm in ;-)

Sent from my  6s plus
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ronfrown

« Răspuns #1162 : 13.Apr.2016, 04:53:18 p.m. »
Referitor la diferenta de nuanta la revopsire: experientele mele cu Autonet la revopsire (bara fata, spate+retus aripa) sunt excelente, absolut nici o diferenta in orice tip de lumina, am facut si poze ca am zis ca poate ma inseala ochiul. Culoarea mea e galactic grey, poate acest maro e mai pretentios, nu stiu ce sa zic, dar eu unul as reveni oricand acolo daca am nevoie de revopsire. Sper sa se resolve pana la urma si in cazul tau.

Offline daleputley

« Răspuns #1163 : 06.Iun.2016, 01:26:47 p.m. »
Ce parere aveti de service-ul Autonet din Giulesti ?
Mi-am infundat portiera si as vrea sa merg la un service Suzuki, mi-am facut o programare la Autonet. 
Ati avut cineva de-a face cu acest service, este ok ?
Multumesc.
Silviu
  • Vitara 2015 Cool, 1.4 benzina, AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #1164 : 06.Iun.2016, 01:44:55 p.m. »
@daleputley: ia vezi de mai exista viata si dincolo de aria New Vitara, cum ar fi in topicul de fata... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
« Răspuns #1165 : 10.Iun.2016, 11:01:29 p.m. »
Si poate ca sa nu mai pateasca altii ca mine, sau sa stie ce se poate face, iata update la situatia descrisa cu eroarea vopsire de la Autonet: am fost sunat de catre Seful de Service dupa ce am trimis email catre office@suzuki-autonet.ro
si am mers astazi sa se uite la masinuta mea.
Mi-a dat complet dreptate si mi-a spust ca ia legatura cu furnizorii de vopsea si cauta o solutie.
Pe scurt m-a asigurat ca vor revopsi bara si ca voi fi contactat zilele urmatoare legat de solutionare.
Update, cu ceva intarziere: Intre 11 si 28 aprilie am executat 3 vizite la Autonet, plus una la care a venit tehnicianul de la Glazurit ca sa vada vopseaua si sa isi ia cu aparatul repere pentru preparare vopsea. Pe 27 aprilie am dus masina la revopsit. 
In ciuda eforturilor, nuanta, desi mai putin ratata ca prima data, tot a iesit diferita de cea originala.
Ei au incercat, dar tocmai asta ma sperie, sa n-au reusit in aceste conditii sa obtina nuanta. Eu am ramas cu masina cu diferenta de nuanta si cu ideea ca daca se intampla din nou, unde o vopsesc?!
Atitudinea dupa ratare nuanta originala a sefului de service de la Autonet a fost foarte ok, dar nu te mai ajuta cand pleci cu masina cu nuante diferite. Dar am vrut sa spun...
Sunt dezamagit de impotenta tehnica in 2016. Atat! :(
PS-- Daca vreun coleg ghinionist a avut accident si a vopsit acest Horizon Orange de pe NEw Vitara undeva ( chiar si la Autonet, dupa 28 aprilie)  si i-a iesit bine, il rog sa ne spuna aici.  Eu m-am amarat destul in acest proces!
Multumesc.
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

The following users thanked this post: GoneFishing

Offline enicky

« Răspuns #1166 : 10.Iun.2016, 11:09:14 p.m. »
Mi-am infundat portiera si as vrea sa merg la un service Suzuki, mi-am facut o programare la Autonet. 
             Tabla e ...tabla in orice service ! Mai bine cauta un vopsitor bun !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #1167 : 11.Iun.2016, 12:01:08 a.m. »
Update, cu ceva intarziere: Intre 11 si 28 aprilie am executat 3 vizite la Autonet, plus una la care a venit tehnicianul de la Glazurit ca sa vada vopseaua si sa isi ia cu aparatul repere pentru preparare vopsea. Pe 27 aprilie am dus masina la revopsit. 
In ciuda eforturilor, nuanta, desi mai putin ratata ca prima data, tot a iesit diferita de cea originala.
Ei au incercat, dar tocmai asta ma sperie, sa n-au reusit in aceste conditii sa obtina nuanta. Eu am ramas cu masina cu diferenta de nuanta si cu ideea ca daca se intampla din nou, unde o vopsesc?!
Atitudinea dupa ratare nuanta originala a sefului de service de la Autonet a fost foarte ok, dar nu te mai ajuta cand pleci cu masina cu nuante diferite. Dar am vrut sa spun...
Sunt dezamagit de impotenta tehnica in 2016. Atat! :(
PS-- Daca vreun coleg ghinionist a avut accident si a vopsit acest Horizon Orange de pe NEw Vitara undeva ( chiar si la Autonet, dupa 28 aprilie)  si i-a iesit bine, il rog sa ne spuna aici.  Eu m-am amarat destul in acest proces!
Multumesc.

ti-au pus vreun aparat pe masina sa identifice cu exactitate nuanta aflata pe masina? sau sunt meseriasi si iau codul de culoare...
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
« Răspuns #1168 : 12.Iun.2016, 10:43:13 p.m. »
Tehnicianul de la Glazurit cica a venit cu nu stiu ce aparat.... Si mi-au spus ca au facut diferite cartele de culoare, in cautarea potrivirii. Dar, ca la fotbal, daca la final nu iese.....
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline aleksanders

« Răspuns #1169 : 13.Iun.2016, 03:26:08 p.m. »
Daca venea cu un aparat nu mai avea de ce sa faca cartele de culoare - paletar de culoare folosesti la tencuieli/zugraveli decorative  :(