Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272268 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Gen: Bărbat
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1150 : 11.Apr.2016, 04:55:26 p.m. »
Si poate ca sa nu mai pateasca altii ca mine, sau sa stie ce se poate face, iata update la situatia descrisa cu eroarea vopsire de la Autonet: am fost sunat de catre Seful de Service dupa ce am trimis email catre office@suzuki-autonet.ro
si am mers astazi sa se uite la masinuta mea.
Mi-a dat complet dreptate si mi-a spust ca ia legatura cu furnizorii de vopsea si cauta o solutie.
Pe scurt m-a asigurat ca vor revopsi bara si ca voi fi contactat zilele urmatoare legat de solutionare.
Acum astept, cu speranta .....
Va tin la curent!
O zi cu noroc sa aveti!
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Online aleksanders

« Răspuns #1151 : 11.Apr.2016, 08:21:43 p.m. »
Bravo. Eu zic ca se rezolva. Bafta.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline NicNic

« Răspuns #1152 : 11.Apr.2016, 09:19:46 p.m. »
Apropos, @aleksanders: au rezolvat cei d ela service problema esapamentului?

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Online aleksanders

« Răspuns #1153 : 11.Apr.2016, 09:22:50 p.m. »
yap - toba noua pe garantie - la urmatoarea intalnire sa imi zici ce bere vrei sa iti aduc  :pardon:
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #1154 : 11.Apr.2016, 09:46:00 p.m. »
Sa fie Miercurea asta întâlnirea?

Sent from my  6s plus
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline NicNic

« Răspuns #1155 : 11.Apr.2016, 09:46:20 p.m. »
 :good: Ma bucur pentru tine. Ai sa vezi in timp ca Suzuki e o masina corecta. Va functiona la fel si la 100.000 km (cu aceleasi defecte, ca si cand ar fi noua... :D)

Partea mai neprevazuta si neplacuta intalnita de mine, este data de interventiile din service:
Din experienta mea cu SUVI:
- am avut o problema la frana de mana pe care au rezolvat-o (pe garantie) abia dupa 3 ani, cand nu mai avea cursa de reglaj. Evident ca nu m-au crezut cand le reclamam.
- apoi, am schimbat ambreiajul tot la sevice-ul unde fac garantia, si constat probleme ulterioare. Dupa interventie masina a capatat o vibratie de la transmisie pe care nu o avea inainte. Au dat vina pe esapament, ca a trebuit demontat si s-a stricat o garnitura. Am platit schimbarea ei (piesa e vreo 4 lei, dar manopera aproape 100), insa masina merge cam la fel. Nu e o treaba functionala, dar acum prefer sa merg cu peste 140 pe autostrada, ca e mai placut sunetul si mai scazuta vibratia din masina..
-ultima neplacere: o mica lovitura in spate si a trebuit revopsit spoilerul spate. Acum se cojeste vopseaua...

Cu toate povestile de mai sus, prefer inca sa merg in acelasi service. Am convingerea ca pana la urma vor repara orice greseala, chiar si a lor ....

Despre bere, cu cea mai mare placere, mergem la o intalnire SCR. Mai chemam si alti colegi amatori, daca vor sa vina.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1156 : 11.Apr.2016, 09:52:27 p.m. »
Daca forumul o cere, bem si vin, dar bem si bere!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline TVS

« Răspuns #1157 : 11.Apr.2016, 09:53:58 p.m. »
Eu ce sa mai zic . Am cerut sa mi se schimbe din nou senzorul de temperatura exterioara si mi s-a spus ca de ce sa mai dam 100  de lei pe senzor cand putem schimba ceasurile din bord pt vreo 200 de euro  :-)). Asa ca a :clap: Good job AutoNet .(bine-nțeles pe garantie Suzuki-san)
« Ultima Modificare: 11.Apr.2016, 09:55:42 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Online aleksanders

« Răspuns #1158 : 11.Apr.2016, 09:59:09 p.m. »
adevarul este ca implicarea celor de la autonet in rezolvarea problemelor este mai mare decat cea a celor de la suzuki romania, si de multe ori devine o munca in zadar, cu fise trimise catre fabrica si asteptari fara raspuns....

Offline enicky

« Răspuns #1159 : 11.Apr.2016, 10:26:52 p.m. »
Sa fie Miercurea asta întâlnirea?
             O persoana f. importanta a pus o intrebare  decenta mai sus, ce parere aveti ???? :)

Pt. mine ar fi ok. Si poate gasim o solutie sa avem si noi niste imagini facute cu drona ! Ce zici Cristi?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip