Ma bucur pentru tine. Ai sa vezi in timp ca Suzuki e o masina corecta. Va functiona la fel si la 100.000 km (cu aceleasi defecte, ca si cand ar fi noua...
)
Partea mai neprevazuta si neplacuta intalnita de mine, este data de interventiile din service:
Din experienta mea cu SUVI:
- am avut o problema la frana de mana pe care au rezolvat-o (pe garantie) abia dupa 3 ani, cand nu mai avea cursa de reglaj. Evident ca nu m-au crezut cand le reclamam.
- apoi, am schimbat ambreiajul tot la sevice-ul unde fac garantia, si constat probleme ulterioare. Dupa interventie masina a capatat o vibratie de la transmisie pe care nu o avea inainte. Au dat vina pe esapament, ca a trebuit demontat si s-a stricat o garnitura. Am platit schimbarea ei (piesa e vreo 4 lei, dar manopera aproape 100), insa masina merge cam la fel. Nu e o treaba functionala, dar acum prefer sa merg cu peste 140 pe autostrada, ca e mai placut sunetul si mai scazuta vibratia din masina..
-ultima neplacere: o mica lovitura in spate si a trebuit revopsit spoilerul spate. Acum se cojeste vopseaua...
Cu toate povestile de mai sus, prefer inca sa merg in acelasi service. Am convingerea ca pana la urma vor repara orice greseala, chiar si a lor ....
Despre bere, cu cea mai mare placere, mergem la o intalnire SCR. Mai chemam si alti colegi amatori, daca vor sa vina.