Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272263 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1140 : 29.Mar.2016, 02:38:59 p.m. »
Partea neagra este una si aceeasi bucata cu cea vopsita - deci, bara este aceea bucata de plastic negru mat pe zona senzorilor, ce are partea superioara vopsita. Tu ai o bara bicolora si un spoiler gri ca si componente.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: ecodrive

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • Gen: Bărbat
  • Disponibilitatea creeaza oportunitatea!
    • Bucuresti
« Răspuns #1141 : 29.Mar.2016, 02:46:23 p.m. »
Era bine sa faca diferenta si cei de la asigurari. Partea neagra mata au trecut-o ca si spoiler. :)
Eu la cea gri nu am nimic. Oricum e bine ca e trecut mai mult decat mai putin.
Numai sa iasa bine! :)
  • Vitara Spirit Allgrip VVT/MT Orange/Black

Offline shpeedy

« Răspuns #1142 : 30.Mar.2016, 09:01:22 a.m. »
Astazi nu, inca nu s-a decis coafura! :)

E partea de negru mat care e putin zgariata si a zis cel de la daune ca ori o vopsesc cu nu stiu ce special, ori sa obtinem inlocuire completa bara. Partea gri de mai jos e ok. :)
Bafta sa fie! Merci.

@Bodu23: o rugaminte la tine - nu mai scrie postari succesive; incorporeaza intr-o singura postare ceea ce vrei sa spui (exista un interval de 30 min de editare a unei postari deja scrise).
Pentru cazul in care ai de raspuns la mai multi colegi de forum, o poti face ori adresandu-i fiecaruia cate un raspuns apeland la prefixul "@", ori prin comanda Insereaza un citat.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
    • Bucuresti
« Răspuns #1143 : 08.Apr.2016, 08:08:13 p.m. »
Dupa ce am mai citit pe aici, am mai intrebat si vreo doi dintre colegi, am decis sa merg sa repar masinuta la Autonet.
Va fi pe Casco si e vorba despre bara spate- vopsit si spoiler bara spate-- se trateaza individual, am constatat.
Concluzii: A iesit diferita culoarea fata de nuanta masinii, adica a iesit mai deschis. Am insistat la domnul de la Daune- Marius Popescu- legat de diferenta de nuanta dar m-a asigurat in mod repetat ca o revopsire nu v-a rezolva nimic, ca asa a venit culoarea pe cod si nu au alte nuante. M-am oferit sa platesc eu, dar mi-a spus ca nu se poate face nimic.......
Aveam nevoie de masina asa ca am platit si am luat-o. DAR SUNT FOARTE DEZAMAGIT! De asta am mers la un service legat de reprezentanta Suzuki, ca sa evit sa fac masina tarcata.... 
Nu ma asteptam ca sa patesc acest lucru la Autonet. Nici nu mai stiu ce ca cred, ca chiar nu se putea altfel, sau m-a mintit in mod ordinar, si atunci e nasol de tot pentru acest service.
Si chiar daca nu exista alta nuanta pentru acest Orange Horizon de pe Vitara, atunci cine ar trebui sa gaseasca o solutie?! Proprietarii care vin si gasesc masina vopsita in nuanta diferita de cea originala?! Sau service-ul care tine de Suzuki, impreuna cu Suzuki Romania?

Daca n-am fost mintit in mod nasol atunci , cei cu Vitara Orange Horizon, aveti grija ca n-o sa va iasa nuanta originala la revopsire!!!!

Iar eu, eu cu ce m-am ales!?!?

PS- Ca sa se stie ca timpul de lucru a fost respectat, atitudinea a fost una ok. Iar de la Daune Autonet au obtinut dupa reconstatare, de la asigurator inlocuire bara spate, evitand astfel revopsire parte neagra care era zgariata.
« Ultima Modificare: 08.Apr.2016, 08:10:35 p.m. de Bodu23 »

Offline aleksanders

« Răspuns #1144 : 08.Apr.2016, 08:32:26 p.m. »
Nu este ok sa ia culoarea pe cod. Se ia cu aparatul nuanta de pe masina. La danluc a mai venit o suza identica cu a mea dar fara negru pe plafon si era o nuanta mai deschisa.
Eu sunt unul din cei cu care a vb bodu inainte si i-am zis de o mica diferenta si in cazul meu, ceva mai inchisa, diferenta care dupa 2 luni nu se mai observa. O sa pun si eu o poza.

A... ce au obtinut ei?
bara spate este una.... partea de sus vopsita si cea de jos neagra - nu sunt separate. Deci ... ei odata cu inlocuirea barii nu au avut ce sa vopseasca cu negru.
« Ultima Modificare: 08.Apr.2016, 08:39:08 p.m. de aleksanders »
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #1145 : 08.Apr.2016, 08:32:47 p.m. »
           Paacat, frumusete de masina, cum a iesit! Mai bine arata retusata decat vopsita. Experiente positive cu vopsitul am avut la Avia Motors-Pantelimon si un service de cartier situat pe aceeasi strada cu sediul Luxten-Romania, Str. Parangului 53, daca ai nevoie.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
    • Bucuresti
« Răspuns #1146 : 08.Apr.2016, 08:48:16 p.m. »
@ aleksanders- Am vrut sa evit orice mica diferenta si am obtinut...marea diferenta.

@all- Am trimis sesizare pe formularul de pe site-ul lor.
O sa va anunt daca va considera Autonet necesar sa faca ceva....

Offline aleksanders

« Răspuns #1147 : 08.Apr.2016, 09:03:33 p.m. »
Cum spuneam - exista clar o diferenta de nuanta intre masinile bitone si cele intr-o singura nuanta. Am gasit o poza nu prea elocventa, dar se vede clar ca nu mai exista diferenta de nuanta.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1148 : 08.Apr.2016, 09:04:02 p.m. »
Eu sunt unul din cei cu care a vb bodu inainte si i-am zis de o mica diferenta si in cazul meu...
Iar eu sunt cel de-al doilea. Si mie mi-au vopsit bara din spate (de doua ori) si oglinda din dreapta dar nu sunt diferente de culoare. Imi pare rau ca a iesit prost...  :pardon:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Bodu23

• Jr. Member
  • **
    • Bucuresti
« Răspuns #1149 : 08.Apr.2016, 09:10:57 p.m. »
@gabineg- Merci de info si disponibilitate! Eu am ales cum parea mai safe, alegerea a fost corecta. Nimeni nu poate sti...din pacate, ce iese la urma din ou... rata sau crocodil!

The following users thanked this post: gabineg