Dupa ce am mai citit pe aici, am mai intrebat si vreo doi dintre colegi, am decis sa merg sa repar masinuta la Autonet.
Va fi pe Casco si e vorba despre bara spate- vopsit si spoiler bara spate-- se trateaza individual, am constatat.
Concluzii:
A iesit diferita culoarea fata de nuanta masinii, adica a iesit mai deschis. Am insistat la domnul de la Daune- Marius Popescu- legat de diferenta de nuanta dar m-a asigurat in mod repetat ca o revopsire nu v-a rezolva nimic, ca asa a venit culoarea pe cod si nu au alte nuante. M-am oferit sa platesc eu, dar mi-a spus ca nu se poate face nimic.......
Aveam nevoie de masina asa ca am platit si am luat-o. DAR SUNT FOARTE DEZAMAGIT! De asta am mers la un service legat de reprezentanta Suzuki, ca sa evit sa fac masina tarcata....
Nu ma asteptam ca sa patesc acest lucru la Autonet. Nici nu mai stiu ce ca cred, ca chiar nu se putea altfel, sau m-a mintit in mod ordinar, si atunci e nasol de tot pentru acest service.
Si chiar daca nu exista alta nuanta pentru acest Orange Horizon de pe Vitara, atunci cine ar trebui sa gaseasca o solutie?! Proprietarii care vin si gasesc masina vopsita in nuanta diferita de cea originala?! Sau service-ul care tine de Suzuki, impreuna cu Suzuki Romania?
Daca n-am fost mintit in mod nasol atunci , cei cu Vitara Orange Horizon, aveti grija ca n-o sa va iasa nuanta originala la revopsire!!!!
Iar eu, eu cu ce m-am ales!?!?
PS- Ca sa se stie ca timpul de lucru a fost respectat, atitudinea a fost una ok. Iar de la Daune Autonet au obtinut dupa reconstatare, de la asigurator inlocuire bara spate, evitand astfel revopsire parte neagra care era zgariata.