Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272276 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adphilip

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Bucuresti
Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1110 : 21.Mar.2015, 09:32:58 a.m. »
Buna ziua,

Daca ati dori da cumparati un Suzuki Vitara 2015 din Bucuresti la ce dealer ati apela?

Multumesc!
  • Fiat Albea

Offline shpeedy

« Răspuns #1111 : 21.Mar.2015, 09:44:44 a.m. »
De ce neaparat din Bucuresti ?!

Cand a fost sa achizitionez SX-ul, am scris cam la toti dealerii din tara, sa vad cu ce 'sare' fiecare. Pana la urma, cel mai bun pret mi l-a oferit chiar Autonet-ul (dnul Eduardt Neagu). Pentru achizitie, nu cred ca ar trebui sa te limitezi la Bucuresti - as zice ca merita drumul oriunde in tara pentru un pret bun (iar cu cat e mai departe cu atat mai bine, pana te intorci in Bucuresti esti si obisnuit cu masina, si ai si rodajul facut la drum lung  ;) )

Totusi, daca tu esti interesat de noul Vitara, sansele sunt destul de mici sa obtii vreun pret mai bun la vreun dealer, fiind un  model proaspat lansat. Vezi si tu...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1112 : 21.Mar.2015, 09:45:24 a.m. »
Eu zic sa ceri oferte de la toti 4, dupa care sa te decizi de la care iei. In negocierea directa mai poti obtine un bonus (cum ar fi presurile). Nu cred ca dealerul de unde cumperi conteaza, desi este importanta pregatirea masinii pentru vanzare, ci service-ul unde faci reviziile in garantie si in care trebuie sa ai incredere.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adphilip

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • Bucuresti
« Răspuns #1113 : 21.Mar.2015, 10:25:46 a.m. »
Eu zic sa ceri oferte de la toti 4, dupa care sa te decizi de la care iei. In negocierea directa mai poti obtine un bonus (cum ar fi presurile). Nu cred ca dealerul de unde cumperi conteaza, desi este importanta pregatirea masinii pentru vanzare, ci service-ul unde faci reviziile in garantie si in care trebuie sa ai incredere.

Ma gandeam la discount-uri de la dealeri, dar cum s-a mentionat mai sus fiind masina noua pretul s-ar putea sa fie "standard". Dpdv al service-urilor ce recomandati?
  • Fiat Albea

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1114 : 21.Mar.2015, 10:32:34 a.m. »
Si aici, printre noi sunt doua abordari: cea a pretului reviziei, care in provincie este semnificativ mai redus, si cea a comoditatii (printre care ma numar si eu), care prefera sa dea un ban in plus decat sa se deplaseze pana la Valcea de exemplu, la calitatea egala a serviciilor. Eu sunt de la inceput (cu o exceptie) clientul service-lui din acest topic si sunt pe deplin multumit de colaborarea cu el. Ca si alte service-uri, el acorda o reducere de 10 % la piese si manopera pentru membrii SCR cu sticker pe masina.
« Ultima Modificare: 21.Mar.2015, 10:36:41 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro

Offline robertissimo

« Răspuns #1115 : 21.Oct.2015, 07:33:36 p.m. »
Salut! Faptul este deja consumat dar putina reclama negativa nu strica in marea asta de elogii la adresa Autonet. Mai, chiar asa de dezinteresati sa fie incat sa nu raspunda timp de 2 zile la niciunul din cele 4 numere de telefon? (intrebare retorica, ma lipsesc linistit de serviciile lor :)
  • Suzuki Swift Sport

Offline TVS

« Răspuns #1116 : 21.Oct.2015, 08:38:28 p.m. »
Daca sunai din nou săptămana asta , ai fi aflat ca echipa AutoNet (vânzări si service)au fost in teambuilding exact in astea 2zile in care ai sunat tu  ;), deci a fost închis .
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1117 : 21.Oct.2015, 09:26:10 p.m. »
Daca e asa, rusinica! La o casa asa de mare, un robot telefonic ar fi fost nimerit, ca si un mesaj pe website. Probabil ca s-au grabit asa de tare la team buiding ca au uitat sa-l programeze.
Poate a fost totusi o defectiune tehnica. Nu mi s-a intamplat in sase ani sa nu-mi raspunda cineva la telefon.
  • SX4 by Giugiaro

Offline corneliu.babiuc

« Răspuns #1118 : 22.Feb.2016, 11:47:44 p.m. »
Revin dupa ceva vreme, mi-a luat mai mult decat am anticipat ... m-am programat maine la drive test la AutoNet.
Impresiile despre dealer, in comparatie cu cel de la Radacini:
- am fost sambata, aglomeratie mare, eu m-am dus doar sa ma mai urc inca odata in masina
- erau clienti care stateau la coada sa faca drive test, asta din cauza ca au venit fara programare
- mi-am lasat numarul de telefon, numele si doleanta: de a ma programa la un drive test
- azi, luni pana in pranz, am avut un apel pierdut
- dupa vreo ora, sun eu inapoi si ... imi raspunde Mihai, despre care vorbiti toti pe forum, si imi zice direct: buna ziua domnule Babiuc! Omul nu numai ca luase numarul meu de telefon, insa l-a introdus in telefon, cand am sunat stia cine sunt, de ce sun. Acesta este om de vanzari!

Maine la 13.00 sunt programat la drive test! Revin cu impresii ... in scurt timp!
  • Citroen Xsara

Offline aleksanders

« Răspuns #1119 : 23.Feb.2016, 12:01:23 a.m. »
Si te asigur ca il pastreaza si va raspunde si dupa ce cumperi masina.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea