Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272293 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1080 : 27.Apr.2014, 01:31:39 p.m. »
Arata bine lucrata, felicitari pentru rabdare.  :clap:

Offline suzukica

« Răspuns #1081 : 27.Apr.2014, 07:29:42 p.m. »
Totuși prefer neagră!

Offline hugbear

« Răspuns #1082 : 28.Apr.2014, 07:34:24 p.m. »
Tare, bogo! Mult mai aratoase decat a mea (mai ales aia barosana, care-i de coma!). Eu am decis sa merg pe un look mai "slick" si am renuntat la podoabe cu gandul secret ca poate la un moment dat o s-o vopsesc, sa arate ca Zuza; poate si-un strat de lac, cine stie... Sau poate alta versiune, ca pe asta "mi-am dat mana" (si se vede...):

P.S. Oops!! Acum vad ca printre ornamentele lasate de-o parte se inscriu (neintentionat) si retrovizoarele!! Meh, nici nu mai conteaza pe cine las in urma... :D

Tre' sa vad cum fac altele, dupa modelul din PDF...
« Ultima Modificare: 28.Apr.2014, 07:41:20 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1083 : 28.Apr.2014, 09:10:53 p.m. »
Sa revenim la topic. Azi am primit urmatorul SMS:

Stimate Client, AUTONET-SUZUKI TI-A PREGATIT O SURPRIZA!Intre 05 si 31 Mai beneficiezi de o VERIFICARE GRATUITA a autoturismului tau!PROGRAMARI la:021/221.91.38

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online NicNic

« Răspuns #1084 : 28.Apr.2014, 09:48:01 p.m. »
Ok, m-am linistit!

Am primit si eu acest SMS.
Imi era teama ca mi l-au trimis dupa ce am programat pe SUVI la revizia de 45000 km... :D
Dar bag de seama ca e program general, nu sa ma pacaleasca pe mine, ca mi-ar verifica masina gratis, la nici o saptamana dupa ce ii fac revizia ... :-?
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #1085 : 29.Apr.2014, 09:15:02 a.m. »
Stimate Client, AUTONET-SUZUKI TI-A PREGATIT O SURPRIZA!Intre 05 si 31 Mai beneficiezi de o VERIFICARE GRATUITA a autoturismului tau!
  :D Verificari pe care orice stiutor de deschizator de capota o poate face zilnic.  ;) Praf (de copt) aruncat in ochii "conducatorilor auto" (cu intentie nu am scris "shoferilor").  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline coby

« Răspuns #1086 : 29.Apr.2014, 09:35:20 a.m. »
Corect ! O verificare e foarte usor de facut , se verifica starea lichidelor si starea directiei + o inspectie vizuala generala ; in plus , daca ai parte de niste mecanici zelosi , iti descopera o gramada de bube " inexistente " ca mai apoi sa revi in service pt lucrari contra cost ...
auto si moto

Online NicNic

« Răspuns #1087 : 29.Apr.2014, 09:35:43 a.m. »
Nu chiar praf in ochi. E marketing!
Dar modul in care au pus in aplicare este cam neprofesionist.
Prin comparatie, alta marca din Romania, ma suna prin Vocea Clientului, ma intrebau daca maisna este in regula, apoi ma invitau la o verificare gratuita ...

Rezultatul era acelasi, dar modul in care iti comunicau te facea sa  crezi ca sunt mai atenti cu tine, strict cu problemele tale.
Erau evitate situatiile de genul sa te invite la verificarea masinii la 5 zile dupa ce ti-o revizuiesc tot ei!
Desteapta-te romane!

Online NicNic

« Răspuns #1088 : 29.Apr.2014, 09:41:28 a.m. »
Oricum, prima si cea mai importanta verificare a unei masini este facuta de utilizatorul ei!
Cel putin, eu merg la service decat daca stiu ca trebuie, din postura de utilizator cu ceva experienta la masini si inginer mecanic ...
Desteapta-te romane!

Offline coby

« Răspuns #1089 : 29.Apr.2014, 11:57:34 a.m. »
Nu chiar praf in ochi. E marketing!
Dar modul in care au pus in aplicare este cam neprofesionist.
Prin comparatie, alta marca din Romania, ma suna prin Vocea Clientului, ma intrebau daca maisna este in regula, apoi ma invitau la o verificare gratuita ...

Rezultatul era acelasi, dar modul in care iti comunicau te facea sa  crezi ca sunt mai atenti cu tine, strict cu problemele tale.
Erau evitate situatiile de genul sa te invite la verificarea masinii la 5 zile dupa ce ti-o revizuiesc tot ei!

Daca te referi la marca " skoda " , te cred , m au sunat sa mi spuna de oferta lor de verificare gratuita si apoi m au resunat sa mi spun parerea daca a fost ok au ba :) ;  fiecare firma incearca sa si atraga clientii unii mai frumos altii mai putin dar in final toti incearca sa te jecmaneasca ( daca nu esti atent ) :))
auto si moto