am luat masina mai demult dar am uitat sa postez ... lucrarea a iesit acceptabil la prima vedere, n am apucat sa spal masina de prea multe ori, si nici soare nu prea a fost sa vad daca e vopsita ok.
Probleme aparute:
1. nu s a montat cum trebuie cablajul din usa stanga => oglinda nu functiona (din prostie nu am verificat decat geamul cand am luat masina). A trebuit sa revin pe
2. pe muchia ascutita de sub usa s-a scurs vopsea / lac astfel ca daca dai cu mana nu este o suprafata plana ci destul de rugoasa.
3. nu s-au montat toti aricii de plastic din dreptul balamalei usii (1 sigur lipseste pentru ca se vede lipsa)
4. prin usa au aparut deja greierasi, deci nu s au strans cum trebuie toate cele.
5. Capacul de plastic de la bornele bateriei a iesit destul de jumulit din service (cineva l-a smuls probabil in loc sa il scoata cu rabdare)
6. cel mai aiuream mi se pare ca nu am primit nici un document al reparatiei, mi s-a spus de la receptie ca se vor transmite pe email (am solicitat ptr. ca masina e in garantie si nu vreau ca daca apare rugina pe undeva sa am probleme).
nu stiu cum e in alta parte, vad ca altii sunt multumiti de Autonet, eu NU RECOMAND!