Autor Subiect: AutoNet service Bucuresti - Giulesti  (Citit de 272306 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: AutoNet service Bucuresti - Giulesti
« Răspuns #1000 : 07.Aug.2012, 08:49:02 p.m. »
Daca erau "omenosi"iti ofereau o explicatie privind tratarea diferentiata a celor doua amortizoare,ca doar nu ai mers cu unu mai mult si cu altu' mai putin! Ma gindesc la posibilitatea ca unul din ele sa nu fi fost cumva lovit si deformat de vreo piatra...........Ca metoda de scandal sa stii ca si RAR -ul are amenzi mari daca nu se ajunge la solutii amiabile si daca se constata veridicitatea  sesizarii tale (cred ca service-ul este sub supraveghere RAR).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1001 : 08.Aug.2012, 06:43:30 p.m. »
Problema a fost in felul urmator. Inginerul Radu Ilie mi-a zis din prima ca, de obicei nu se aproba schimbarea a doua piese identice pe garantie. A vorbit la telefon cu dl. Dragos Iancu, de la Suzuki Romania, care i-a zis sa faca dosarul de garantie pentru ambele, ceea ce a si facut. In paralel, mi-a deschis si o fisa de sevice pentru inlocuirea unui singur amortizor (cu care am fost de acord, nedorind sa am un amortizor nou si pe celalalt curs).  De altfel, functional, pe masurate, cele vechi aveau peste 90 % eficienta.
Din service am plecat fara factura si fara niciun act, intrucat nu am platit nimic pentru lucrare. M-am angajat in schimb ca voi plati schimbarea celui de-al doilea amortizor, in caz ca nu se aproba schimbarea lui in garantie.
Cand voi ajunge la service, voi solicita copii dupa toate actele (dosar de garantie, refuzul schimbarii celui de-al doilea) si abia dupa aceea le voi plati lucrarea. Urmand sa-mi recuperez banii (sper) printr-o actiune revendicativa.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1002 : 08.Aug.2012, 08:42:11 p.m. »
Inginerul Radu Ilie mi-a zis din prima ca, de obicei nu se aproba schimbarea a doua piese identice pe garantie. 

Asta suna cam ciudat, eu pe la aprox 45.000 km am schimbat ambele amortizoare spate pe garantie la Oradea. Poate s-au mai modificat dispozitiile de atunci sau fiecare service are o politica proprie, dar ma indoiesc.  :-?

Offline BXXENL

« Răspuns #1003 : 08.Aug.2012, 09:43:45 p.m. »
Mai sa fie..de ce nu se schimba 2 piese identice? Daca e o problema sa zicem cu faruri care se aburesc sau cu discuri de frana ce se ovalizeaza (dau exemple de 2 defecte de fabricatie recunoscute pe aveo) nu se schimba 2 ca asa zice dl ing?

Ce, ai garantie la jumatate de masina?
  • SX4 1.5
Alex

Offline miocrl

« Răspuns #1004 : 09.Aug.2012, 10:09:37 a.m. »
desi vrem sa fim corecti.. nu se poate.
nu te agita. las-o mai 1 luna sau 2 si apoi mergi la Valcea, constata si ei ca e curs(asta in cazul ca nu l-au sters deja) si ti-l schimba ei.
si in cazul meu, la Oradea nu au comentat nimic la momentul plangerii legate de caseta. pe cand in TM.. caseta era in regula.
« Ultima Modificare: 09.Aug.2012, 10:11:34 a.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1005 : 09.Aug.2012, 05:56:22 p.m. »
Nu ii pot acuza pe cei de la Autonet de lipsa de buna credinta pana ce nu aflu cine nu a aprobat schimbarea ambelor amortizoare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • Gen: Femeie
« Răspuns #1006 : 20.Aug.2012, 05:10:36 p.m. »
Salutare!
Urmeaza sa aduc masina (Suzuki Swift) in service la Autonet pentru niste reparatii pe 2 dosare de dauna, unul Generali (din 2010) si unul Groupama (2011).
Imi puteti spune, din experienta, daca societatile de asigurari de mai sus intarzie (cat?) decontarea? Imi trebuie masina foarte repede ...

Multumesc!

Offline fireburn

« Răspuns #1007 : 22.Aug.2012, 09:44:58 a.m. »
Salutare.
Generali se misca repede.
Nu te sfatuiesc sa faci tinichigerie la Autonet.
La mecanica sunt ok.
O spun din proprie experienta.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #1008 : 22.Aug.2012, 11:43:58 a.m. »
Discutabil. Eu am facut si Skoda(bara fata si o aripa spate cu "pierdere")  si Swiftul la ei si au iesit foarte bine.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #1009 : 22.Aug.2012, 01:55:28 p.m. »
Si eu am facut la ei capota si bara spate si au iesit foarte bine :dknw: Chiar am de gand sa mai merg cat de curand pt niste reparatii pe Casco. Si apropos de asta - imi confirma cineva, daca stie - este cumva langa Autonet un birou de constatare Allianz? Aveam inainte unul chiar langa mine, in Aviatiei, dar se pare ca s-a desfintat :(
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x