Autor Subiect: Placute Frana  (Citit de 64963 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Placute Frana
« Răspuns #80 : 03.Mai.2019, 10:53:34 p.m. »
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6830.msg274941#msg274941

Originalele fata costa atâta.
Cele de pe spate probabil la fel.
Fa si tu un calcul si mergi mai departe.
Le poti schimba în curtea casei sau la orice service de cartier ca nu e mare filozofie.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline bisti

« Răspuns #81 : 04.Mai.2019, 12:11:07 a.m. »

The following users thanked this post: ntire2000

Online ntire2000

« Răspuns #82 : 04.Mai.2019, 01:15:28 a.m. »
Super ..... bun pretul.
Cu toate ca, daca e sa fim corecti, probabil ca Textar vinde independent (în ambalajul lor) aceste placute la pretul de pe autohut.
Faptul ca cele din cutie sunt certificate de Suzuki mai pune ceva adaos la pretul final.
« Ultima Modificare: 04.Mai.2019, 01:39:10 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #83 : 04.Mai.2019, 07:49:32 a.m. »
X2 😂

In concluzie suzuki pana acum are doi furnizori oficiali  identificati pana acum( dupa cutiile din reprezentante) pt vitara : textar si ak
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline cmd77

« Răspuns #84 : 04.Mai.2019, 09:16:53 a.m. »
Eu zic ca nefiind afectate de garantie, le poti schimba si la un service independent. La urma urmei, de unde sa stie Suzuki ca ti-ai schimbat tu placutele, doar daca dau etrierii jos si vad alta marca decat ce foloseste Suzuki. Si daca prin absurd dau si vad AK sau TRW, e de-a lor.
Sau, mergi cu placutele cumparate de tine la reprezentanta si le platesti doar manopera... Am inteles ca se accepta si asa ceva.
Oricum, dincolo de asta e vesnica discutie despre garantie, pierdere garantie vs service independent...

Offtopic: chiar povesteam zilele astea cu un amic ca daca sari peste vre-o 4-5 revizii la dealer, cu banii economisiti iti ajunge sa repari ce vor muschii tai la motor - ca doar pe ala mai e garantie - si nici pe aia nu e sigur... De fapt platim un confort psihic, pana ajunge sa se strice ceva.
  • suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, Costique, Myhay, Meltdown

Offline enicky

« Răspuns #85 : 07.Mai.2019, 01:23:19 a.m. »
  Pai, daca mai cauti distribuitori de piese auto, cred ca se mai gasesc "furnizori oficiali".  :-))
Ce mai seamana cutiile astea...
  Cat despre pret... si acolo sunteti departe de realitate(ma refer la cele originale). :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline magicoolje

« Răspuns #86 : 03.Sep.2019, 11:45:03 a.m. »
Salut.
Stie cineva cat costa placutele spate la Vitara ?Am intrebat la service (Expocar ) si mi-au spus ca ma costa 700(560 Placute- 140 Manopera) Ron cu tot cu montaj. Mi se pare un pret colosal.
Multumesc!
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline smiley

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline ...

« Răspuns #88 : 03.Sep.2019, 11:54:31 a.m. »
Nu cred ca a apucat careva sa schimbe la New Vitara placutele de pe spate. La S-Cross parca era colega @MARCI care le-a schimbat, cred ca sunt identice.
Pretul e colosal pentru orice iei de la reprezentanta. Un coleg a luat placute TRW fata pentru New Vitara de la autodoc, la 160 lei. Nu are de ce sa fie mai scumpe pentru puntea spate.

Online ntire2000

« Răspuns #89 : 03.Sep.2019, 12:25:37 p.m. »
Pretul e nesimtit, nu colosal.
Le cumperi frumos de pe net si faci ca în video, ca e la fel la toate, vorba alora din reprezentante.....
De restul de bani faci o iesire cu familia într-un weekend.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού