Autor Subiect: Placute Frana  (Citit de 64962 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: Placute Frana
« Răspuns #260 : 23.Oct.2022, 12:03:52 p.m. »
Care este topicul ca nu apare? Multumesc
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #261 : 23.Oct.2022, 12:36:30 p.m. »
Acesta.  ;)

Colegul crease un topic nou în aria Vitara veche.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Myhay

Offline chriss

« Răspuns #262 : 23.Oct.2022, 11:05:50 p.m. »

Buna ziua. Asi dori sa schi :pardon: mb Discurile frsna fata si placutele de  frana. Suzuki Votara 1.6. An  2015. Puteti sa imi recomandati ce discuri si placute sa cumpar? Multumesc.
Consider ca asta este un site pentru a ne ajuta intre noi vitaristii?nu? Asa ca vreau sa-i raspund colegului ce am folosit eu.
Pe mine m-au lasat discurile si placutele originale exact dupa 3 ani! Am montat discuri Brembo si placute Textar,combinatie buna franare excelenta!Acum as recomanda discuri  Fremax cu continut superior de carbon,facute sa tina 7-10 ani si placutele ieftine si de 100 de ori mai bune decat originalele Suzuki ,de la Ridex Germany!Vezi ca gasesti pe Autodoc24 cu 180 ron fata spate si bagi in buzunar chinezariile de placute Suzuki! Chiar asa scrie pe cutia lor"Made In Chine"! Succes si nu mai pune botul la ce spun cei care sunt doar cu asa zise "originale"!
  • suzuki vitara PASSION 1.6 allgrip 2017
All grip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #263 : 23.Oct.2022, 11:18:14 p.m. »
Greșit, aici ne adresăm iubitorilor de Suzuki, nu posesorilor de Vitara.

Offline chriss

« Răspuns #264 : 23.Oct.2022, 11:26:50 p.m. »
Pai,cine iubeste Suzuki, o si poseda!Ce e gresit? Asta nu inseamna sa luam piesele de la ei,chinezariii ieftine!
All grip

Offline chriss

« Răspuns #265 : 23.Oct.2022, 11:27:31 p.m. »
Pai,cine iubeste Suzuki, o si poseda!Ce e gresit? Asta nu inseamna sa luam piesele de la ei,chinezariii ieftine,si cu multi parai!
All grip

Offline chriss

« Răspuns #266 : 23.Oct.2022, 11:53:14 p.m. »
Da , apropo de China…. Ramas dezamagit de curand. Daca pana acum filtrul de ulei pt Vitara hibrid era Mahle Made in Austria acum este Mahle Made in China  :-S  inca sunt in dubii daca sa l pun pe masina sau sa iau altul AM tot Mahle dar Austria.

@chriss  - de ce nu tot placute Fremax daca discuri Fremax
Nu gasesc placute Fremax,se pare ca fac doar discuri pentru raliuri.Sunt fff ok Ridex,nici nu as vrea altele,se vede ambalajul,calitatea,etc...
Filtre bag originale cat sunt made in Japan,daca nu,Man,Germany!
All grip

The following users thanked this post: ntire2000, Myhay

Offline ntire2000

« Răspuns #267 : 24.Oct.2022, 01:33:06 a.m. »
Problema e ca de multe ori scrie "made in Germany" si undeva mic de tot scrie "produced/manufactured in China".... :(
Crede-ma, ca stiu ce zic.... si firma mea produce sub sigla unora mari de tot si nimeni n-are habar ca produsele sunt facute taman în RO.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #268 : 24.Oct.2022, 10:39:19 p.m. »
Asta nu inseamna sa luam piesele de la ei,chinezariii ieftine,si cu multi parai!
   Cam asta-i "politica" generala, sa se produca in China, dar... pentru niste discuri cu continut superior de carbon, ma gandeam eu, ce placute ai de gand sa folosesti?
Pentru ca aia nu le fac cu mai mult carbon sa te tina sapte ani, ci din alte motive. De retinut ca si discul are aportul lui la franare, nu numai placutele.
Pe de alta parte, orice combinatie de placute+disc trebuie testata ca sa poti spune ca e mai, sau cea mai buna.
Eu am mers pe ideea ca masina a luat 5* cu niste repere, acum daca as avea convingerea ca alta combinatie e mai buna, maine as lua-o, dar cum fac sa am aceasta certitudine?!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline T.George

« Răspuns #269 : 15.Mar.2023, 04:30:14 p.m. »
Mai invii putin topicul asta.

Carnita de pe placute incepe sa se duca si iau in calcul schimbarea lor destul de curand.
Ma uitam la originale, dar observ ca sunt efectiv de 2 ori mai scumpe decat niste TRW-uri echivalente (TRW GDB3618 si TRW GDB3529). Real, e o diferenta intre ele la capacitate franare? Din ce am puricat pe aici, TRW-urile par doar sa fie mai zgomotoase.
Stiu ca probabil e subiectiva treaba, dar fiind primul schimb pe care-l fac de cand e masina la mine, n-am cu ce sa le compar.

Pentru discuri, aceeasi intrebare, probabil vor cere schimbate cele de pe spate.
Insa aici originalul e similar ca pret cu TRW. In cazul in care merg pe TRW la placute sa iau si discuri de acelasi tip cand va fi?
  • Suzuki Vitara S 2015 - 6AT - 1.4T - Allgrip