0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
PS: apropo, se poate spala si esapamentul daca are urme de funingine.
Citat din: Tatallor din 09.Apr.2022, 06:15:31 p.m..... eu regret ca am pus TRW, vuiet mare la franare coroborat cu scartait de tren dupa vreo 4-5 k de la montaj. Ba mai mult, dupa schimbul rotilor de saptamana asta am observat si santuri destul de pronuntate pe discuri. Le-am schimbat in iulie si de la 16mm acum au 9 deja, cat originalele de pe spate. Oare se mai merita sa pun al treilea set pe discurile originale?Problema nu e ca ai pus TRW, problema e câta certitudine exista în provenienta lor.Ca se falsifica toate în draci.De aia, daca alegem piese echivalente macar sa alegem o marca care asigura posibilitatea verificarii provenientei.
.... eu regret ca am pus TRW, vuiet mare la franare coroborat cu scartait de tren dupa vreo 4-5 k de la montaj. Ba mai mult, dupa schimbul rotilor de saptamana asta am observat si santuri destul de pronuntate pe discuri. Le-am schimbat in iulie si de la 16mm acum au 9 deja, cat originalele de pe spate. Oare se mai merita sa pun al treilea set pe discurile originale?