0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ieftin și bun, de data asta. Nu scârțâie 'nica. Au deja 3000 și ceva de km.
Deci s-a destramat mitul "ieftin si bun", cum ne place noua romanilor.Cand mi-am schimbat placutele, tocmai imi spunea un coleg ca "am imbatranit degeaba", ptr, ca trebuia sa-mi pun TRW, deoarece modelul asta este montat si de fabrica. Se pare ca nu-i chiar asa...
Citat din: Tatallor din 02.Nov.2021, 07:01:48 p.m.Imediat dupa ce-am facut schimbul placutelor fata cu TRW-uri sesizez un zgomot destul de deranjant, ca un vuiet asemanator unei frecari ceramic pe ceramic. Si asta dupa ce viteza coboara sub 50-40 km/h. Si doar cand virezi rotile catre stanga ?Ca asa e si la mine ....
Imediat dupa ce-am facut schimbul placutelor fata cu TRW-uri sesizez un zgomot destul de deranjant, ca un vuiet asemanator unei frecari ceramic pe ceramic. Si asta dupa ce viteza coboara sub 50-40 km/h.
De pe Vitara am dat jos Akebono-urile din fabrica si am luat tot TRW ... insa am ramas cu acel sunet de frecat.
@enicky este foarte posibil ca Suzuki sa foloseasca mai multi furnizori pentru placute, cum la fel de posibil este sa se schimbe furnizorul de-a lungul timpului.
De unde stiti ca pe Vitara sunt montate Akebono?