Autor Subiect: Placute Frana  (Citit de 64955 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Placute Frana
« Răspuns #10 : 28.Dec.2018, 10:10:21 p.m. »
Eu pe fostul sx4 am folosit trw si ferodo
Iar pe swift numai ferodo
Pe saab am brembo
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline bisti

« Răspuns #11 : 28.Dec.2018, 11:11:16 p.m. »
  Tot p-aici am citit ca Textar ar fi bune, voi ce spuneti? de la revizie au zis ca ma mai tin vreo 5000 si am facut deja vreo doua(33000) si cam trebuie sa le iau.
Nu pune Textar. Sunt foarte dure. Mi-a luat cam 10000 km sa le fac sa nu mai scartaie ca trenul cand puneam frana. Desi sunt exact aceleasi cod ca originalele de pe masina nu stiu ce naiba baga astia in compozitia lor de scartaie in halul asta.
Cu TRW n-am avut probleme desi murdareau jantele îngrozitor de la pudra. La urmatorul schimb, bag TRW, chiar daca ma tin doar 75% din viata Textar.

Offline enicky

« Răspuns #12 : 29.Dec.2018, 10:07:58 a.m. »
..Nu pune Textar. Sunt foarte dure....Desi sunt exact aceleasi cod ca originalele de pe masina nu stiu ce naiba baga astia in compozitia lor de scartaie in halul asta.
Cu TRW n-am avut probleme desi murdareau jantele îngrozitor de la pudra.
  Si eu credeam ca daca sunt cele mai scumpe sunt si cele mai bune. Mi-e sila de scartait ! Si astea originale murdaresc jantele...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #13 : 29.Dec.2018, 10:20:40 a.m. »
Daca iei placute dure uzezi discurile, asa ca in principiu ar trebui aceeasi marca de discuri-placute.

Offline enicky

« Răspuns #14 : 29.Dec.2018, 10:26:49 a.m. »
Daca iei placute dure uzezi discurile
  Normal, uzura plus scartait !  Nici nu-mi doresc dure.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

« Răspuns #15 : 29.Dec.2018, 10:29:24 a.m. »
Toate scartaie ca sunt ecologice, @enicky da si tu muzica mai tare 😂

Offline shpeedy

« Răspuns #16 : 29.Dec.2018, 12:28:09 p.m. »
Eu am trecut la ambele "troace" pe ATE si sunt multumit (rezista mai bine). La SX4 am trecut si pe discuri ATE pe fata, si pe lichid de frana ATE. Ce a ramas stock sunt discurile de frana spate.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #17 : 29.Dec.2018, 12:37:56 p.m. »
Eu am trecut la ambele "troace" pe ATE si sunt multumit (rezista mai bine). La SX4 am trecut si pe discuri ATE pe fata, si pe lichid de frana ATE.
  Si n-au scartait, nu ? ATE n-am prea vazut pe site-uri...

Offline adixplod

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Bărbat
  • "Aceste cuvinte ma doare !"
    • BUCURESTI
« Răspuns #18 : 28.Ian.2019, 04:24:55 p.m. »
Salut ,
Am schimbat placutele fata la 33.000 km la recomandarea service-ului .Mi-au spus ca sunt duse in proportie de 80% .
Dar dupa ce am plecat cu masina am constatat niste pocnituri ( trosnituri ) pe fata la franare .
Atat la mers inainte cat si inapoi .
Am mers o saptamana asa ( crezand ca " se mai aseaza " placutele noi ) dar trosniturile nu au disparut ...
Am mers inapoi la service reclamand aceste trosnituri , si dupa verificare "diagnosticul" a fost :
Cine le-a montat le-a polizat la capete ca sa intre mai usor in lacas .
Pe una dintre ele a polizat-o un pic mai mult astfel incat la franare se misca si loveste in capete .
M-au asigurat ca nu are nimic dpdv al sigurantei mele si ca doar creaza acest disconfort acustic .

E normal sa polizeze din capetele placutelor ?

Merci .
  • SUZUKI VITARA PASSION
VITARA PASSION 4WD 1.6 BENZINA

Offline toma

« Răspuns #19 : 28.Ian.2019, 04:30:30 p.m. »
Ne spui te rog si la ce service ai fost? Nu de alta dar sa-l ocolim!

Esti o persoana calma vad, eu luam foc daca imi dadeau asa raspuns. "Disconfort acustic"  X-(
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: romeoobreja