0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
....Dar pentru taxi, pe lângă avantajele lui Sandero expuse de colegi mai sus, ar fi... s.a.m.d.
Cam aceleasi dotari? Despre ce vorbim oameni buni ... Full led, Android Auto/Apple Carplay, Clima Auto, Sistem DBCS, camera marsarier. Poti sa compari serviciile, neffind niciuna premium, fiind tratat cu acelasi interese indiferent ca e Meridian sau altul .. Eu la VW ma duceam linistit, nu pot sa spun ca era placere pentru ca aveam o problema sau urma sa coste dar eram tratat foarte bine.Nu mai bine ne mutam noi pe Ignis vs sau pe Ignis 2016+?O sa imi sara lumea in cap dar dotarile Ignisului nu le are nici Dusterul (si nu numai).
Citat din: duculetu din 21.Apr.2019, 09:40:48 p.m.Cam aceleasi dotari? Despre ce vorbim oameni buni ... Full led, Android Auto/Apple Carplay, Clima Auto, Sistem DBCS, camera marsarier. Poti sa compari serviciile, neffind niciuna premium, fiind tratat cu acelasi interese indiferent ca e Meridian sau altul .. Eu la VW ma duceam linistit, nu pot sa spun ca era placere pentru ca aveam o problema sau urma sa coste dar eram tratat foarte bine.Nu mai bine ne mutam noi pe Ignis vs sau pe Ignis 2016+?O sa imi sara lumea in cap dar dotarile Ignisului nu le are nici Dusterul (si nu numai).Aici ar fi locul de discutat.Nu comparam GLX cu Stepway, ci GL+ 4x2 cu Stepway. Sunt cam pe acolo ca dotari. Clima auto are si Dacia, camera spate la fel, e si mai mare. Cu banii de Ignis GLX 4x2, la care da, ai full led, DBCS si Amdroid Auto, dar la Stepway aiu asa-zisa cutie automata. De-aia zic ca e normal sa le compari.
@Soimu faci poza aia artistica sa vedem cu cat e mai lung swiftul? 😂
S-a renuntat la motorul respectiv