Autor Subiect: Guide me home Lights?  (Citit de 6416 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Blitzu

Guide me home Lights?
« : 16.Dec.2018, 10:29:06 p.m. »
Salutare!
Stie cineva daca Vitara are sau se poate activa optiunea de Guide me home Lights.
Pe Ignis am si am si meniu in bord pt asta,atât la deschiderea cat si la închiderea masinii. În manual nu scrie nimic despre asta.
Merci pt orice sugestie/intervenție.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline Zota_Dragos

Re: Guide me home Lights?
« Răspuns #1 : 16.Dec.2018, 11:15:41 p.m. »
Nu are.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Offline Blitzu

« Răspuns #2 : 16.Dec.2018, 11:18:52 p.m. »
@Zota_Dragos
Scrie si tu dimineata,nu strica seara la oameni...

Acuma sa-mi explici de ce nu are !

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #3 : 16.Dec.2018, 11:21:03 p.m. »
Nu are, am.cautat.pe a.mea Vitara 2018 1.4
Probabil poți pune un modul de.lumini follow.me.home, caută pe net păreri.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Offline Blitzu

« Răspuns #4 : 16.Dec.2018, 11:28:15 p.m. »
Are Ignis,are Baleno...Hrrr.
Uite asa si-au asigurat vânzarea următorului Vitara.
Acuma am bord moale,la următorul voi avea si fețe de uși moi si abia dupa aia pot sa am si Guide me home Lights.
Buna strategia lor dar peste 3 generatii de Vitara,singurul lucru de care o sa am nevoie va fi Guide me to the grave Lights.
On topic: modul de pliere/depliere oglinzi,inchidere/deschidere geamuri +trapă am gasit. Acum iar trebuie sa o iau de la inceput.
Dacă cineva are vreun link si e binevoitor,il rog sa-l împărtășească.
Noapte buna!

Offline razordan88

« Răspuns #5 : 17.Dec.2018, 10:13:03 a.m. »
Eu am avut functia de guide me home pe un fiat punto din 2003.
Nu stiu daca am folosit-o mai mult de 2-3 ori. Dar e bine sa stii ca e acolo.
Ce mi se pare mie ciudat e ca japonezii care au conceput Vitara asta, parca au lasat lucrurile neterminate. Functia de rabatat oglinzile puteau sa o activeze odata cu incuierea si descuierea masinii , nu cred ca ii costa ceva in plus.
Lafel si cu geamurile electrice care se puteau ridica odata cu incuierea masinii, incuierea portierelor la punerea in miscare, poate incalzirea automata a scaunelor cand temperatura scade sub 0 grade. Sunt multe chestii care se puteau implementa fara costuri suplimentare din partea lor, doar bunavointa si ceva clarviziune.
  • Vitara S Allgrip AT

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #6 : 17.Dec.2018, 02:30:28 p.m. »
Nu sunt europeni, noi aici suntem obisnuiti cu aceste "Featuri", ei nu si nici nu cred ca le vad rostul. Ce e aia sa se inchida usile la peste 5 sau 10 km/h ? Pana la urma e si o chestie de siguranta cand ai copii.
E clar ca puteau implementa, daca se gasesc pe masini din anii 2000 ca dotari standard, cred ca pur si simplu nu s-au gandit ca noi avem astfel de preferinte.
Mai adaug : deblocarea automata a usilor atunci cand scoti cheia din contact, nu sa tot freci butonul ala de lock si unlock...etc.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

The following users thanked this post: razordan88

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 17.Dec.2018, 03:01:02 p.m. »
Eu unul as prefera un buton Drive me home when I'm drunk. Poate s-ar salva multe vieti... :-/
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Lerua07, Meltdown

Offline wolfin

« Răspuns #8 : 17.Dec.2018, 03:14:18 p.m. »
blocarea automata a usilor..hmm....sincer cred ca nu au pus o deliberat.

daca vb de copii...cei mici deschid usa din interior ..nu din exterior...iar pt interor are blocaj.

din ce imi aduc aminte la symbol...cand am activat inchidera automata (am apasat 5-6 sec butonul de blocat usi) in manual era mantionat faptul ca blochez usile pe riscul meu..in caz de accident nu se mai pot deschide usile din exterior. combinat si cu folii anti efractie...parca da cu ","

in schimb.....ridicare geamuri... =(( sau pliere oblinzi....

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline nirolf

« Răspuns #9 : 17.Dec.2018, 03:34:24 p.m. »
Mașinile care au blocare automată a ușilor au și deblocare automată în caz de accident. Funcția mi se pare utilă, mai ales la noi unde se fură la semafoare din mașini.