Autor Subiect: Rădăcini Suzuki  (Citit de 108171 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dragon

Re: Rădăcini Suzuki
« Răspuns #90 : 30.Nov.2009, 02:37:59 p.m. »
Am vrut sa fac revizia la ei ,dar am renuntat dupa ce la telefon mi s-a zis ca trebuie sa platesc ca sa imi curete praful rezultat din uzura ferodourilor din tamburii spate!In opinia mea ,aceasta operatiune intra la revizie si nu trebuie platita.Drept urmare ,am mai mers 100 km in plus si am gasit intelegerea necesara ,fara rugaminti sau alte comentarii.Pai si cind am avut Logan am avut acelasi scartiit la frinare ,dar nu s-a comentat sau cerut bani pentru curatarea tamburilor.Asadar, =((
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline frunz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #91 : 21.Dec.2009, 07:54:35 p.m. »
Cei de la Radacini sunt niste diletanti... Mi-au schimbat uleiul la cutie automata "accidental" la 4500 km ... si mi-au pus in loc Shell ASX 75w90 ! de cutie manuala...

Offline hugbear

« Răspuns #92 : 15.Apr.2010, 10:41:22 p.m. »
Acum ceva vreme (niste saptamani in urma), avand drum prin Bucuresti mi-am programat o verificare la Radacini pentru niste probleme cu schimbarea vitezelor (intra greu intr-a-ntaia, retrogradarea din a 3-a in a 2-a nu se facea decat cu "amestecare" in punctul mort etc). Constatarea a stabilit ca-i vorba de clasica piesa de plastic de la schimbator, care s-a inlocuit pe garantie. Lucrarea s-a facut pe loc iar deranjamentul a fost indepartat.

Pana aici toate bune si frumoase, insa la preluarea masinii am gasit pe covoras doua holzsuruburi ("de la aia veche" - OK, sa zicem...) dar si doua pete de vaselina pe scaunul din dreapta (not so OK any more!). Le-a scos mecanicul cu un spray, dar e pacat de imagine...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #93 : 19.Apr.2010, 09:45:23 a.m. »
Sambata trecuta am avut si eu primul contact cu serviceul Radacini.
Am cerut saptamana trecuta de la mai multi furnizori oferte pentru scut motor si scut diferential. Dupa ce am centralizat ofertele m-am oprit la cea trimisa de Radacini, mai ales ca le aveau pe stoc. Am sunat joi la ei, am vorbit cu un inginer de acolo si m-a asigurat ca nu e nici o problema si pot sa vin sambata dimineata la prima ora, la 08:00, sa le monteze. Sambata dimineata ma terezesc pe la 06:30 sa am timp sa-mi beau cafeluta si sa nu intarzi. La ora stabilita sunt in curte la Radacini de pe Soseau Giurgiului. Dupa ce scap de critica unui paznic de acolo ca vezi doamne eu am dus masina pana la usa serviceului si nu am lasat-o in fata showroom-ului, ca "doar pana acolo esti stapan tu pe masina, de acolo o gaba baietii", ajung si la receptie service unde aflu cu stupoare, dupa ce m-am invartit vreo cinci minute pe acolo ca nu m-a bagat nimeni in seama, ca am venit degeaba. Persoana de la receptie era intradevar cea cu care am vorbit la telefon dar, ginionul meu, vineri colegul lui a montat scuturile pe o masina ce trebuia livrata. Omul s-a oferit sa-mi faca o reducere de 10% pentru cele intamplate dar abia peste doua saptamani cand e iar el de serviciu sambata. Ma mai gandesc daca merita sa le fiu client.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #94 : 19.Apr.2010, 09:54:16 a.m. »
Foarte "frumos" din partea lor...
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #95 : 19.Apr.2010, 10:35:26 a.m. »
@rexkroki: si la ce pret e scutul pentru sx4?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #96 : 19.Apr.2010, 10:39:39 a.m. »
Cand apuc am sa centralizez toate ofertele primite si am sa le pun pe topicul dedicat.

Offline Laurentiu

« Răspuns #97 : 19.Apr.2010, 01:53:27 p.m. »
... m-a asigurat ca ... pot sa vin sambata dimineata la prima ora, la 08:00, sa le monteze. Sambata dimineata ... aflu cu stupoare...ca am venit degeaba.
Hmmmm, seriozitatea oamenilor din ziua de azi. In goana dupa profit, uita ca "promisiunea data e datorie curata".
In locul tau, cu toate ca voi plati ceva mai mult (pretul transportului), nu m-as mai baga in afacere cu ei.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #98 : 19.Apr.2010, 01:55:52 p.m. »
pai ti-au facut-o frumos ce sa zic :)

au comandat scut si ca sa fie siguri ca il si vand l-au dat cand au avut prima ocazie ... tipic

1. ca te pierd pe tine e o chestie minora

2. or sa piarda mult mai mult pe faza asta

3. eu nu as mai lua de la ei (sau poate o reducere de 30%? :D)

4. o sa-mi pun si eu scut in viitorul apropiat :)

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #99 : 19.Apr.2010, 02:24:20 p.m. »
La patania mea cu firma asta de cartier, cand le-am batut obrazul ca mergand pe mentalitatea asta, de neseriozitate, or sa isi piarda clientii, mi-au raspuns ceva de genul ca daca nu imi convine pot sa plec.