Autor Subiect: Rădăcini Suzuki  (Citit de 108165 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: Rădăcini Suzuki
« Răspuns #80 : 08.Aug.2009, 01:38:36 p.m. »
Ai dreptate,cazul ala nu are treaba cu Radacini.Dar de cele de pe pagina anterioara de ce nu zici nimic?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline maxutu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 32
« Răspuns #81 : 09.Aug.2009, 09:25:22 a.m. »

Te rog fii mai atent unde postezi, nu cred ca in Suceava este service Radacini! Esti off-topic!

[/quote]

Scuze,
Nu am fost atent .

Offline Visatorul

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #82 : 02.Nov.2009, 06:00:50 p.m. »
Salut, sambata am vrut sa schimb consumabilele: filtru ulei, filtru aer, filtru habitaclu. Am schimbat vreo 2 mailuri cu cei de la Radacini, dl Florin Ionita mai exact, care mi-a transmis preturile consumabilelor. Sambata dimineata am fost la ei (traversand tot Bucurestiul) doar ca sa mi se comunice cu nonsalanta ca nu pot sa cumpar consumabile/piese de la ei decat daca montajul se face in service-ul lor. In mailul pe care l-am primit, dl Ionita a trecut ce-i drept, din proprie initiativa si pretul manoperei (212 lei + TVA), uitand insa sa specifice un "amanunt" important: faptul ca sunt obligat sa platesc acea manopera daca vreau sa cumpar piesele....
Asadar dupa ce am strabatut tot orasul cei de la Radacini m-au informat ca aceasta este politica firmei, motivand ca acestea sunt vremurile in care traim. De exceptie nici nu a putut fi vorba, am fost tratat de parca eram un cersetor de pe strada, nu cineva care vrea sa plateasca niste produse.
Intr-adevar domnilor de la Radacini, acestea sunt vremurile in care traim, vremuri in care cel mai probabil veti falimenta continuand in ritmul acesta.
Voi face o reclamatie si la Suzuki Romania, mi se pare normal ca macar sa precizeze pe site-ul lor faptul ca nu comercializeaza piese, se ocupa doar de service. Iar de atitudine nici nu vreau sa mai discut, prefer sa nu imi mai aduc aminte, desi le cunosteam naravurile inca de pe vremea in care aveam Matiz. Eu unul cu siguranta ii voi ocoli, indiferent de situatie.
Suzuki Swift 1.3 GLX

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #83 : 02.Nov.2009, 09:43:03 p.m. »
 :-O Adica daca-mi cumpar sa zicem ..... un snur de chei daca nu platesc manopera pentru atasarea/montarea cheilor nu il pot avea? Dar daca cumpar vopsea retus?
Pfffiuuu..... :notlst:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #84 : 04.Nov.2009, 12:16:02 p.m. »
Salut, sambata am vrut sa schimb consumabilele: filtru ulei, filtru aer, filtru habitaclu...
...desi le cunosteam naravurile inca de pe vremea in care aveam Matiz. Eu unul cu siguranta ii voi ocoli, indiferent de situatie.

Consumabile poti sa-ti iei de la Paneuro; in vara, chiar daca nu le-au avut in magazin, pana seara le-au adus. De Radacini, ce sa mai zic... si eu ii evit, tot de la Matiz...  :)

Offline Floyd

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 63
  • detailing & curatare profesionala la domiciliu
« Răspuns #85 : 04.Nov.2009, 01:39:58 p.m. »
 X-(me to ....tot de la un Matiz mi se trage (asta e deja pandemie!)

si ca sa exemplific...sa nu se zica ca arunc vorbe aiurea:

ma duc...frumusel sa fa revizia Matizului verzui inscris pe numele lui taica-miu....
 faimoasa revizie de 6000 km sau 6 luni  :-> (super nu)

una bucata bruta model neanderthal...mecanic, a scapat pe jos tamburul spate stanga....
 evident urmarile au inceput sa apara....nush din ce motive cand franam dardaia toata cascarabeta...si evident abia frana....

ok...am inteles....
ma duc inapoi.....

expliactie.....Domne...ai ovalizat discurile
incercand sa-mi strang maxila de pe jos..care tocmai imi cazuse...ii explic ca masina are 4300 km si ca nu am facut chityibushuri cu ea....

replicand.....omul grotei imi zice...ca ce...daca vrea imi ovalizeaza discurile in 10 metri.....
 mai avea un pic si ma si injura...

individul prezinta semnalmente precum:   mic, usor chel si cu mustata.....asta daca o mai lucra acolo

ii urez toate cele bune... :D

(imi cer scuze pentru stilul incisiv de redactare...dar mi-a ramas pe creier intamplare)

deznodamntul:  l-am trimis pe taica-meu (1.98 ...130 kg, privire agera  :P)  sa rezolve problema ...

si s-a rezolvat dupa vreo 3 drumuri gratuite pe la service...asa ,....just for fun.....

#:-S  fhiu   ...cam asta am avut de zis

;)
www.dirtlock-detailing.ro (in curand)
dirtlock.detailing@gmail.com
www.google.com/+dirtlock-homes  0727 680 115 0754.470.161

Offline delaaltu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
« Răspuns #86 : 06.Nov.2009, 02:35:48 p.m. »
domnilor va salut, in primul rand  am sa dau o mica explicatie  domnului cu piesele consumabile, (  off topic  matiz etc nu discut ) si am sa trec peste amenintarea ca ma face el ,,eu sunt moderator pe forum si ca o sa vad eu "am mai repetat, NU  eu fac politca firmei, ma supun unor reguli inpuse de catre patronat , in discutiile avute pe mail pe care am sa le pun la dispozitia voastra o sa vedeti ca nu inpunem nimanui nimic :
 e-mail -ul  domnului,
,,Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu preturile pentru urmatoarele piese de schimb :

Filtru ulei
Filtru aer
Filtru habitaclu
Ulei de motor (5w-40 sau 5w-30 daca aveti)

Este vorba de un Suzuki Swift, cu serie sasiu : sters de admin

Va multumesc,
sters de admin"

si aici raspunsul meu:
Sent: Thursday, October 29, 2009 8:03 AM
To: sters de admin
Subject: RE: Filtre

Bună ziua ,

Ulei motor (schimb)              172
Filtru ulei                               28,00
Garnitura buson ulei         3,46
Filtru aer                               45,00
Filtru polen                       33,00
Pretul nu contine TVA
Manopera 212  lei +TVA

iar despre atitudinea pe care eu am avut'o ii rog pe cei care ma cunosc si care au  mai luat piese de la Radacini Auto Motor Suzuki sa ma comenteze asta daca au ce sa comenteze
stiti ca eu nu raspund in general comentariilor  fie bune sau rele
incerc sa fiu de ajutor atat cat imi  pot permite
si aici sunt un off topic si eu va puteam prezenta oferta cu anvelopele din ungaria eu de am pe stoc de o saptamana dar nu vreau sa fac concurenta pe forum
in rest numai de bine.

deconectat: Te rog sa nu mai postezi mailuri fara acordul celui care ti-a trimis mailul. Am sters datele personale din post.
« Ultima Modificare: 06.Nov.2009, 08:48:30 p.m. de deconectat »
Nu mai parca aiurea, prostia nu este un un handicap !!!!!
Suzuki SX4 sedan , VW Golf 4
0742.239737

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #87 : 06.Nov.2009, 03:06:05 p.m. »
si eu va puteam prezenta oferta cu anvelopele din ungaria eu de am pe stoc de o saptamana dar nu vreau sa fac concurenta pe forum

Prin promovare (mai mult sau mai putin agresiva) se castiga clienti, nu prin stat pe spate si asteptat. Dar voi stiti mai bine. ;) Pana una alta, lumea merge si cumpara de unde a primit oferte.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabin

« Răspuns #88 : 06.Nov.2009, 05:29:06 p.m. »
As vrea sa stiu daca Radacini are decontare directa cu "," Carpatica?
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline Visatorul

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #89 : 06.Nov.2009, 08:47:21 p.m. »
Domnule Ionita, dupa cum ati putut observa, in postul meu reprosurile nu se indreapta catre dumneavoastra ca persoana, ci catre Radacini. Asadar faptul ca nu dumneavoastra faceti politica firmei ma intereseaza foarte putin (a se citi deloc). Dumneavoastra puteti fi si painea lui Dumnezeu (desi la prima impresie nu pare), pe mine ca si client nu ma ajuta cu nimic atata timp cat oricum politica firmei pe care o reprezentati lasa mult de dorit (ca sa fiu elegant...).
Cat priveste Matizul, nu este deloc off-topic, vorbim tot de service-ul Suzuki, acelasi service care in continuare se ocupa inclusiv de Matiz. Si mai stiti si vorba aia: Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.
In orice caz, am vrut sa ii avertizez si pe ceilalti forumisti de politica firmei pe care o reprezentati, ca sa nu mai pateasca si altul ca mine. Oricum ma bucura sa vad ca lumea va cunoaste destul de bine...
Suzuki Swift 1.3 GLX