Autor Subiect: Rădăcini Suzuki  (Citit de 108173 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Rădăcini Suzuki
« Răspuns #60 : 11.Mar.2009, 03:55:33 p.m. »
Chiar si in serviceul dumneavoastra banuiesc ca muncitorii isi pun sculele in ordine, surubelnite la surubelnite, chei la chei, prese la prese etc.

Tot asa si aici, pur si simplu locul acestor discutii nu este in aceasta sectiune a forumului.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #61 : 12.Mar.2009, 08:50:21 a.m. »
postul a fost mutat aici:

Suzuki Club ROMANIA > Publicitate > Oferte pentru membri > oferte Radacini

Offline danker

« Răspuns #62 : 23.Mar.2009, 01:47:17 p.m. »
- Sau poate facem o caravana pana in ungaria, ne intalnim si cu membrii suzuki de acolo, facem si o excursie, ne rezolvam si reviziile si eventualele probleme tehnice, ne cumparam si accesorii, shoping( ca de, ;) mergem si cu partea feminina), o dam dracu' si de criza economica mondiala,.... si uite asa imbinam utilul cu placutul  :)
« Ultima Modificare: 23.Mar.2009, 02:40:13 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #63 : 23.Mar.2009, 02:03:05 p.m. »
sa sti ca nu ai zis ceva chiar asa de rau:P.....i'm in ....mai ales ca vreau neaparat sa iau un body chit din HU
enjoy clubbing!!!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #64 : 01.Iun.2009, 04:57:01 p.m. »
Sa va descriu relatia avuta cu Radacini. Si o voi lua cu inceputul, chiar daca unele parti le-am spus deja. Fac asta intrucat dorec sa se vada intreaga intamplare.
Dosarul de dauna l-am avut deschis la Asirom sucursala X. Pe data de 11 Mai m-am prezentat la Radacini pentru programare pentru dauna avuta. Toata discutia am purtat-o cu 2 angajati, printre care unul din ei a fost si userul florin_parts de pe acest forum.
Primul lucru ce eu l-am adus in discutie a fost daca Radacini lucreaza cu Asirom-ul. Aceasta intrebare am pus-o prima oara pe acest forum, intr-un PM, userului florin. Raspunsul a fost afirmativ.  La Radacini am reluat aceeasi intrebare in mai multe randuri pentru a fi sigur. Am fost asigurat ca nu este nicio problema. Un alt lucru a fost ca dansii au luat oarecum in brate pe "NU" in ceea ce priveste reparatia altor parti ce tineau de aceeasi dauna. Mai exact, mi-au spus ca pentru alte reparatii ce nu au fost trecute de inspectorul de dauna pe foaia de constatare, sa nu ma astept sa fie reparate, ca am sansa mica sa primesc acceptul asiguratorului, etc. Fac aici o paratneza si spun ca la BS nu am avut niciodata aceasta problema! Am plecat de la Radacini aproape descurajat ca nu imi voi lua masina reparata in totalitate, intrucat ei sunt siguri ca nu vor primi acceptul, chiar daca procedura standard spune ca service-ul poate sa faca poze si sa ceara pentru reparat si alte parti legate de dauna.

Pe data de 25 Mai, la prima ora, am dus masina la service. Acum brusc era o problema ca am asigurarea la Asirom! Ca imi ofera doar 2 alternative: ori platesc eu si imi recuperez banii de la Asirom, ori astept dupa masina pana cand le intra banii in cont de la Asirom. Ca isi cer scuze dar ca abia acum au vazut va este vorba de Asirom sucursala X, desi in urma cu 2 saptamani i-am intrebat clar acest lucru, ba chiar mai mult florin_parts mi-a sugerat sa urgentez eu cu acceptul de plata, ca sa ma duc chiar la sucursala X ca sa il iau. Am cerut sa vorbesc si cu seful lor, lucru ce l-am si facut. Am fost tratat cu un aer de superioritate, ca daca nu imi convine pot sa plec; ca fix cu o saptamana in urma au primit nu stiu ce notificare si ca nu mai lucreaza decat cu Centrul de daune, etc. Presupunand ca ar fii asa, i-am intrebat atunci eu de ce nu am fost anuntat in urma cu o saptamana de aceasta problema, raspunsul directorului tehnic fiind ceva de genul ca doar el stie aceste lucruri, nu si angajatii lor, chiar si cei de la receptie service care lucreza direct cu clientul.

Dupa ce ca am asteptat 2 saptamani pentru programare, am acceptat sa repar masina pe banii mei si sa mi-i recuperez eu de la Asirom, afland ca suma de plata o sa se afle estimativ pe la 40 milioane.

Vineri am fost la ei sa imi iau masina. Desi pe alte forumuri am citit ca nu obisnuiesc nici sa spele masina, masina era curata si la o prima privire totul era ok.

Factura s-a ridicat la 4.450 lei si a constat in:
A. Piese:
- grila radiator - 135lei
- capota motor - 502lei
- far stanga + far dreapta = 2 x 368lei
B. Vopsit - 8.5h x 70 lei/h
C. Manopera - 8.9h x 70 lei/h

B si C au constat in piesele de la pct A, plus aripa fata stg+dreapta (deformate), balamale capota, ochelari far stg+dr (deformati), traversa superioara radiator.

Mentionez ca Asirom-ul a dat OK-ul pentru TOATE cererile de constatare ulterioare, iar OK-ul pentru devizul final a fost dat in aproximativ o ora! Asta ca o paranteze la spusele lor ca sa ma astept sa nu primesc ok-ul.

Acum, legat de modul in care au lucrat. Asa cum spuneam, la o prima vedere, si mai de departe, lucrurile sunt ok. Mai de aproape, nu mai sunt la fel de ok:
- foarte mult praf si pamant in masina: pe scaune, pe bord, pe consola centrala. Nici nu zici ca au lucrat intr-un service, ci mai degraba pe camp. Astazi am fost la spalatorie cu masina, si s-au mirat si cei de acolo de unde a putut sa apara tot pamantul acela.
- capota a fost vopsita ok, dar dar pe cele 2 fete, pe muchiile laterale, vopseaua lipseste cu desavarsire!
- capota nu se imbina bine cu fara fata, in sensul ca aceasta (bara) este intrata in interior cu aproape 1 deget grosime fata de capota. Spun ca bara ar fii cea cu probleme in sensul ca (,) capota vine ok in partea suparioara, dinspre geam.
- desi au fost date la reparat ambele aripii, cea din dreptul soferului, nu se imbina perfect cu capota, la un capat distanta este mai mare decat la celalalt capat.
- datorita impactului frontal, aripa fata stanga (partea soferului) s-a deplasat cu cativa mm spre usa soferului, astfel incat la deschiderea acesteia, usa lovea in aripa. Desi aripa a fost "revopsita" si "reparata" vopseaua ciobita din aceste zone a ramas la fel. Nu aveam pretentia sa fie vopsita si muchia usii, dar macar aripa sa fie vopsita cum trebuie!

In rest lucrurile sunt ok, nuanta vopselii este aceeasi cu restul masinii.

Am vorbit si cu cei de la Asirom, si mi-au spus ca au incheiata conventia cu cei de la Radacini si ca acestia trebuia sa si-o respecte. In plus, mi-au mai spus ca nu am fost eu singurul caz care am avut dosarul deschis la ei si masina in service la Radacini si ca nu au fost nici un fel de probleme in ceea ce priveste decontarea directa.

Va las pe voi sa trageti concluziile.

Mi-am permis sa-l citez pe @Dokken, sa apara si aici experienta lui cu service-ul Radacini. Ma gandesc ca e util si mai usor de gasit. ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

razak

• Vizitator
« Răspuns #65 : 02.Iun.2009, 05:31:16 p.m. »
ce de cacat ! inseamna ca are trager-ul stramb ... ala nu se indreapta [ e foarte greu sa-l scoti cum trebuie ] se inlocuieste, mai ales ca aveai si partea de la faruri strambata ... la fel trebuiau inlocuite si aripile dupa opinia mea.

stii sigur ca piesele montate pe masina sunt OE si nu piese aftermarket?

v-ati dat cu stangu in dreptu domnilor de la Radacini! asta explica si de ce ati venit doar o data la intalnire :)

si cum se bateau ei cu pumnul in piept ca fac, ca dreg  :inteligent:

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #66 : 02.Iun.2009, 09:39:42 p.m. »
Nu ma pricep la partea de mecanica, dar consider ca nu aveau pentru ce sa se schimbe si aripile. Din cele doua, una a fost putin mai afectata, in sensul ca farul a intrat in ochelar si astfel a impins in aripa. Dar aceasta aripa a fost rezolvata corect, nu am ce sa reprosez.
In schimb cealalta aripa, unde nu a fost afectata aproape deloc, ci mai mult vopseaua ciobita in zona farului, apare pe deviz cu reparatie, insa, asa cum spuneam nu se imbina perfect cu capota.

Legat de piesele inlocuite (capota, cele 2 faruri si grila plastic radiator - cea cu stema Suzuki), banuiesc ca sunt cele originale: de grila chiar nu se pune problema, farurile sunt cele pe care le stiam, la fel si capota..)

« Ultima Modificare: 02.Iun.2009, 09:43:38 p.m. de Dokken »

Offline vicp

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #67 : 04.Iun.2009, 02:50:11 p.m. »
Am cumparat un Suzuki Swift pe data de 15 Mai AC de la cel mai smecher dealer auto adica RADACINI AUTO care au angajati analfabeti si nu stiu sa completeze o autorizatie de circulatie provizorie(ATENTIE-mi-au completat-o cu o luna in urma) si m-a oprit Garcea,ca altfel nu pot sa-i zic,la 9 zile dupa ce o cumparasem si mi-a intocmit dosar penal domne' fiindca cica aveam autorizatia expirata domne'.Sa vedeti prostia gaborului acum,alt analfabet care nu stie sa citeasca.Autorizatia de circulatie provizorie era completata in felul urmator: valabila de la: 15.04.2009 pana la 13.05.2009 dar culmea fusese eliberata de catre politie pe data de 30.04.2009,deci practic,fizic,nu avea cum sa fie completata pe data de 15.04.2009 doar daca nu cumva s-ar fi intors in timp vreo 15 zile. Intr-o alta ordine de idei i-am pus "Organului" la dispozitie si factura finala+procesul verbal de predare-primire din partea RADACINI AUTO,ca sa vada ca erau completate cu data de 15.05.2009 deci practic eu cand parasisem incinta show-room-ului eram deja in ilegalitate.
Acum probabil ca multi vor zice ca-s eu de vina ca n-am verificat cand am plecat cu masina din show-room.E adevarat! si va spun acest lucru pentru ca nu am ridicat-o eu de acolo ci tatal meu de la care sincer nu m-as fi asteptat sa vrea sa ma bage la puscarie.In fine una peste alta fiti ATENTI cu retardatii astia care vand masinii ca-s numai cretini care habar n-au sa completeze o simpla data corect.Ar fi mai mult de povestit dar ar trebui sa scriu intreg capitol si nu vreau sa va retin....asa ca va doresc multe "succesuri" in continuare la cumparaturi in Romania asta in care toti cretini de la cei MARI pana la cei mai mici isi fac de cap pe banii nostrii si pe nervii nostri.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #68 : 04.Iun.2009, 10:16:24 p.m. »
Ce sa spun....din pacate din cauza lipsei de interes a unora altii platesc.
- ai luat legatura cu Radacini?
- daca da, ce au avut acestia de spus?

Daca tot au fost buni vanzatori si ti-au vandut o masina ar trebui sa te ajute cu aceasta problema mai ales ca ei au o relatie deosebita cu organele statului. (au vandut ~20 Suzuki SX4 catre Politia Comunitara sector 6)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #69 : 05.Iun.2009, 08:15:51 p.m. »
Probabil i-ar fi zis ca a fost o greseala si ca ar fi trebuit sa le verifice cand le-a luat.Nu cred ca rezolvi nimic daca le zici.De dosar sigur n-au cum sa-l scape.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI