0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Timp de 2h am incercat sa aflu pretul primei revizii pentru un SUZUKI SX4 la Radacini. Pe scurt: sun la sediul din Giurgiului mi se spune ca din pacate nu au un desfasurator cu preturile dar ca imi dau un numar de la "Mazda" ca ei stiu sigur. Sun la numarul dat de tanti din Giurgiului imi raspunde cineva care-mi spune ca nu imi poate spune un pret, sa revin in 0,5h-1h. Oki...revin imi raspunde altcineva de data asta si imi spune ca nu poate sa-mi dea un raspuns pentru ca ei nu mai fac asa ceva, revizii pentru Suzuki si ca sa sun inapoi in Giurgiului. Sun in Giurgiului imi raspunde aceasi tanti care ma roaga sa sun la "Mazda" pentru ca ei au pretul reviziilor. Simteam ca ajung la capatul rabdarii... Sun din nou la "Mazda" si o tanti foarte amabila imi da numarul lui George (Sef Receptie Service ori ceva de genu..oricum conteaza prea putin) care-mi spune si el ca el nu mai face pentru ca i-au luat toata aparatura si sa sun in Giurgiului. Ii explic cum am ajuns la el si imi spune ca o revizie normala ulei, filtrul ulei e aproximativ 600lei iar una pentru 4x4 unde se schimba si uleiul in diferential ajunge la 1000lei.Foarte, foarte greu am reusit sa ajung la pretul asta. De ce a fost asa greu? Sunt convins ca nu stapanirea e de vina ci doar exista undeva un fir rupt loc unde s-a rupt comunicarea. P.S. Mesajul de mai sus nu vrea sa fie nici pro nici contra ....poate ca vrea doar sa-i ajute pe cei de la Radacini sa faca lucrurile asa cum trebuie.
salutare florin partsspune-mi te rog la ce pret poti sa aduci PN 37460-79J00-ZCP saptamana viitoare nu acummersi,sanatate,luci
Si Part Number: 990AA-02118-001
pret SWITCH ASSY,AUDIO & CRUISE 90 euro