Autor Subiect: Rădăcini Suzuki  (Citit de 108181 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline MrZ

Re: Rădăcini Suzuki
« Răspuns #110 : 27.Feb.2011, 10:31:18 a.m. »
Sa va povestesc atuci despre ultima vizita la Radacini (cu schimbarea casetei de directie)
Am predat talonul si cheia la receptie (o sala aflata la etaj de unde poti vedea pe geam tot serviceul) unde am expus problema si am semnat pe o fisa pe care ,,receptionerul" a scris zgomote dreapta fata. De fata era si seful de service care de obicei, cand nu e jos, printre mecanici supravegheaza activitatea de sus, de la geam. Nici macar nu l-am vazut la fata pe mecanicul (mecanicii) care s-a (s-au) ocupat de masina. Am plecat acasa si am lasat masina la service. Desi am fost anuntat ca a fost gata in aceeasi zi, am ridicat-o a doua zi dimineata, dupa ce am ridicat cheia tot de la receptie. Atat.
 Comentariile cu ,,unsul" sunt de prisos. Niciodata nu mi s-a pretins nimic, si nici nu am oferit, si, cu toate astea mi s-au rezolvat problemele pe garantie, fara sa intampin dificultati. Dimpotriva. Este si motivul pentru care ii recomand cu caldura.
« Ultima Modificare: 27.Feb.2011, 10:35:31 a.m. de MrZ »
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

Offline macmat

« Răspuns #111 : 27.Feb.2011, 12:17:17 p.m. »
Nu e science-fiction ?  Chiar se-ntimpla ceva bun cu service-urile in tara asta ? Daca-i real,atunci felicitari si la mai multe exemple!!!! :clap: :clap: :clap:

Offline MrZ

« Răspuns #112 : 27.Feb.2011, 04:08:27 p.m. »
Nu e science-fiction ?  Chiar se-ntimpla ceva bun cu service-urile in tara asta ? Daca-i real,atunci felicitari si la mai multe exemple!!!! :clap: :clap: :clap:

Da, deja normalitatea pare science-fiction la noi, unde non valorile conduc tara.. Mai sunt totusi si oameni de caracter, dedicati profesiei. O alta explicatie plauzibila ar fi concurenta.
Suzuki SX4 1.6l 4X4 GS 107CP

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #113 : 27.Feb.2011, 04:29:41 p.m. »
Asta este unul dintre cele mai mari merite ale forumului nostru: dealerii sunt informati online despre oferta competitorilor. Daca le convine celor trei care isi impart Capitala sa ne faca sa ne ducem la Valcea sau la Pitesti pentru revizie, inseamna ca nu-si vad interesul. A bon etendeur, salut! 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline LYZ

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #114 : 18.Apr.2011, 08:08:44 a.m. »
Florin, ne auzim peste 10.000 de km in cazul asta ;) Eu avand modelul Sport de la Swift vede foarte des 6-7.000 RPM, merg in oras numai a 1-a si a 2-a

:-O

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #115 : 30.Mai.2011, 12:34:40 a.m. »
          Salutare. De cand nu am mai scris pe aici s-au intamplat multe cu Swiftul meu. Unul din ele a fost un accident minor, o coliziune cu un Logan . Scorul: Logan 1 Swift 0,adica m-am ales cu bara fata sparta,farul stanga distrus,impreuna cu semnalizarea,airpa stanga si ceva table indoite , iar Loganul avea doar numarul indoit. A doua zi constatare si vizita la Radacini Giurgiului. Ionut Georgescu, de la receptie tinichigerie,a fost absolut ok,s-a ocupat de comanda de piese si au sosit intr-o saptamana.Dupa Paste,asa cum stabilisem,am lasat masina in service,urmand sa fie gata dupa 3 zile. Masina a fost gata la timp,am vazut-o si parea reparata foarte bine. Dupa multe meciuri cu Omniasig si tipa vinovata de accident,am avut si accepul de plata,urmand sa iau masina. Ajuns la service,ridic capota si vad ca noua bara nu avea un surub,vorbesc cu un nene,punem surubul impreuna si totul pare ok. Semnez,iau masina,plec acasa. La cateva zile,fac un drum noaptea si surpriza: farul stanga batea la 2 metri in fata iar ala din dreapta la vreo 30 metri. Nu vedeam mai nimic. Sambata urmatoare ma duc la Radacini si cer sa se regleze farurile,Ionut zice sa astept ca vine un coleg sa rezolve. Dupa 45 de minute,intervine din nou si apare un agarici caruia a trebuit sa-i zic eu ce sa regleze si de unde.A durat o ora cu tot cu asteptare si 3 minute fara. Saptamana  asta am constatat ca lipsesc inca  2  suruburi de la bara si 2 clipsuri de plastic, (au batut multa moneda pe faptul ca au pus de la ei multe clipsuri desi le-am dus in punga toate piesele de care aveau nevoie)  astfel ca bara s-a lasat in dreapta cu vreo 2 cm. si vibreaza la denivelari/gropi. X-(
          In concluzie: tinichigerie ok,pregatire de vopsire infecta,vopsire cu aspect ok, timp de aprovizionare bun ( la B&S a durat 4 luni pentru un far,o oglinda si 1/2 bara fata), reechipare jalnica, relatia cu clientul e buna toti sunt amabili,desi n-am uns pe nimeni cu nimic.
          Daca o sa am timp,ma duc sa -mi puna si ce mai lipseste,sper sa nu faca gat.
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc

Offline hugbear

« Răspuns #116 : 05.Iun.2011, 09:50:15 p.m. »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline MISHA

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #117 : 29.Dec.2011, 08:25:23 p.m. »
Va salut si Sarbatori fericite tuturor.

Este prima mea interventie pe acest site si doresc sa va impartasesc o experienta neplacuta pentru a nu pati si voi la fel.
"Evitati "Service-ul Radacini" din Sos. Giurgiului. Atentie...service-ul si nu dealer-ul de vanzari care se gaseste in aceeasi locatie.
Sub aparenta amabilitatii, personalul service este sub orice critica si lucreaza si se poarta total neprofesionist. In concluzie...sunt varza.
O conjunctura nefericita a facut sa fiu nevoit sa las masina 2 zile in service (am dus masina pe platforma). Imi aparuse o problema la instalatia electrica, trebuia inlocuita bara de protectie spate si ca sa fie treaba completa am spus sa-mi faca si revizia. Si-acum tineti-va bine:

- Daca nu sunteti atenti vi se incarca factura (mie la revizie mi se trecuse pe factura 1 litru de ulei de motor in plus). Cand i-am luat
la intrebari au intors-o spunand ca mi l-au pus in portbagaj. Aberant. Nu numai ca nu o facusera, dar chiar daca il puneau...ce sa fac cu el.
Au stoc de ulei si vor sa si-l vanda???
  - Preturile sunt mai mari atat la manopera cat si la piese, decat in alte parti.  
  - Sub pretextul evitarii unor accidente nu esti lasat sa stai langa masina in timpul interventiei, asa ca nu vei sti nici ce ti se schimba nici cum este facuta reparatia, iar daca mai tarziu apar probleme la masina, nu poti dovedi ca nu este vina ta.
  - Mi-au patat tapiteria unui scaun si cand le-am atras atentia au replicat cu tupeu ca "asa a fost".
  - Cand au schimbat bara spate mi-au "atins aripa". Le-am aratat si au dat din umar.
  - Pentru ca n-am vrut sa schimb placutele de frana la ei ce credeti ca au facut. Pentru ca au schimbat si lichidul de frana, au umplut insuficient vasul
cu lichid (mai jos de semn), fortand astfel aprinderea senzorului de nivel (cel care se aprinde cand este trasa frana de mana). Cand le-am atras atentia ce credeti ca mi-a replicat cel implicat; "vedeti, v-am spus eu ca trebuiesc schimbate placutele de frana....sunt tocite, de aceea vi se aprinde senzorul". Cand le-am spus ca senzorul nu are nici o legatura cu placutele de frana, si ca iese scandal daca nu-mi completeaza lichidul de frana, au inceput sa dea din colt in colt si nu stiau cum sa iasa din magaria in care s-au bagat singuri incercand sa ma pacaleasca.
  - Desi amortizoarele pierdeau ulei (lucru aflat ulterior cand am facut ITP-ul, la un alt service) s-au facut ca nu le vad, in ideea ca nu ma prind si iese masina din garantie, ca sa le schimb contra cost).
  - Cand le-am cerut piesele vechi, inlocuite se uitau la mine de parca veneam de pe alta planeta.
In concluzie, va sfatuiesc sa evitati Service-ul Radacini (de pe sos. Giurgiului). Eu unul nu mai calc acolo, cu atat mai mult cu cat am gasit un service de care sunt extrem de multumit din toate punctele de vedere (profesionalism, amabilitate, solicitudine, dotare) chiar daca este in Ploiesti si trebuie sa fac 120 km dus-intors. Dar merita cu prisosinta. Mi-au schimbat amortizoarele, dupa ce le-au comandat si m-au sunat. Mi-am schimbat si placutele de frana la ei si mi le-au returnat pe cele vechi. Sunt lasat langa masina, mi se raspunde la intrebari cu amabilitate, fac inlocuiri de calitate cu piese originale, pastrez garantia, mi se returneaza piesele inlocuite fara sa le solicit eu, iar preturile sunt corecte. Ce-mi pot dori mai mult? Masina are 20.000 km, tin la ea si doresc sa o pastrez in conditii optime, nu sa mi-o faca "varza" cei din Sos. Giurgiului sau sa ma intreb: oare ce ulei mi-or fi bagat??? filtrele or fi originale, noi???, or fi strans toate suruburile, lichidele or fi la nivel. Eu inteleg ca pe banii dati sa nu imi apara alte probleme pana la urmatoarea revizie...cel putin. Cred ca sunteti de acord cu mine.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #118 : 29.Dec.2011, 09:33:55 p.m. »
Bine ai venit!
Ce pot sa spun, foarte neplacuta experienta ta daca este recenta. M-as fi asteptat ca dupa atatea feedbackuri mai putin pozitive sa se fi schimbat in bine.
La capitolul vanzari masini noi stau foarte, foarte bine - in Top 3 in tara. Din pacate pe partea de service mai au de lucrat.

Numai bine si multi km alaturi de masinuta ta.
Cristi
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline bogdanb

« Răspuns #119 : 29.Dec.2011, 11:22:26 p.m. »
"Evitati "Service-ul Radacini" din Sos. Giurgiului. [...]
Eu inteleg ca pe banii dati sa nu imi apara alte probleme pana la urmatoarea revizie...cel putin. Cred ca sunteti de acord cu mine.

@MISHA: sunt de acord cu tine, si repet sfatul pe care il dau tuturor prietenilor, oricat de des pot : NU apela la "service" sau la "reprezentanta" decat in ultima instanta, atunci cand orice alta incercare de a rezolva problema esueaza. Gaseste-ti un prieten mecanic auto , om in care sa ai incredere ca face treaba buna si du masina doar la el. Te va costa mult mai putini bani si va face treaba infinit mai buna.
Toate atelierele de "reprezentanta" sunt niste jepcari, pe care ii intereseaza doar profitul propriu, nu sa-ti faca tie o treaba buna.
In afara de asta, daca nu te certi cu ei, nu-ti schimba nimic pe garantie, pe motiv ca fie "inca mai merge" fie "nu este acoperit de garantie". Exemplul cel mai concret este un service pe care pana de curand il respectam, unde mi-au spus ca bucsile de la bara stabilizatoare nu se schimba, doar se ung ca sa nu mai scartaie... :-O X-(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)