0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am o Mazda 3 de vreo doi ani si ceva, cumparata de la Arian. De-a lungul timpului am facut reviziile la ei, la fel si cateva probleme cu bara fata si bara spate (inlocuire). Toate bune si frumoase, nu as avea de ce sa ma plang.Pana azi. Mai am un Suzuki Swift nou-nout. Saptamana trecuta mi-a agatat aripa si bara fata un alt domn sofer. RCA la BCR, mi-au facut programare pentru constatare la Arian. Din moment ce Arian-Radacini e si service Suzuki, iar cu Mazda au fost mereu ok, am lasat masina pentru reparatie tot la ei. Asta se intampla joi dimineata. Marti dimineata (azi) am venit sa o iau.Arata foarte bine, din nou, nimic de reprosat. Dar, cand sa ma urc in masina, ce sa vad? Tapiteria scaunelor din fata mizerabila si cu ceva pete, sper eu sa fie doar apa. L-am chemat pe domnul Cristi Savu, s-a uitat si el, apoi a raspuns vizibil iritat: "Sa stiti ca aici nu e farmacie! Si oricum lucrarea a iesit foarte bine!"Am ramas fara cuvinte. Masina mea noua are doar 700 km la bord, dar tapiteria e murdara ca la o masina nespalata cu anii. Banuiesc ca au lucrat fara sa mai acopere scaunele cu folie. Nu ma asteptam insa ca asta sa fie modul lor firesc de lucru si sa mi se raspunda ca service-ul Arian nu e farmacie. Imi pare rau ca nu l-am intrebat daca ei sunt mandri de ceea ce fac, ce bine arata bara si ce jegoasa si patata e tapiteria unei masini noi!Fiind in continuare foarte iritat, domnul Savu a cerut cheile ca sa duca inapoi masina. Am preferat sa ma opresc aici si i-am spus ca nu mai e cazul. In acel moment, am fost poftit sa plec si mi s-a intors spatele.Una peste alta am ramas cu un gust foarte amar si nu pricep cum inteleg acesti domni sa isi faca treaba.Iar masina... arata din nou ca noua pe dinafara si cum nu am vazut-o niciodata pe dinauntru. Ce e mai trist e ca am impresia ca au incercat sa stearga cu o carpa praful de pe tapiterie si e posibil sa se fi imbibat si mai tare. Ramane de vazut ce se poate face la spalatorie si/sau detailing.In aceste conditii ma gandesc serios daca sa mai calc pe-acolo vreodata. Pacat.