Optiunile de tipul asta nu sunt in computerul de bord. Se gasesc pe internet instructiuni insa.
Ele de obicei includ fel de fel de combinatii de "miscari", unde "miscari" include butoane din bord, butoane de prin masina, contacte usi ... etc. Cam orice care poate produce un semnal electric identificabil de calculatorul masinii.
De exemplu, eu la SX4 am consumul afisat nativ in Km/litru. La un moment dat am gasit pe net o chestie si l-am schimbat in litri/100km. Dar la deconectarea bateriei revine tot timpul la starea native, asa ca am renuntat. Oricum, conbinatia nu e una pe care sa o tii minte; si mi-a fost lene sa caut din nou pe net.
Sunt curios totusi de ce la tine e in Fahrenheit
. Prin ce parte a lumii esti? La mine afisarea in Km/litru e cea standard din Jp. S-ar explica prin faptu lca masina e facuta in JP, cu volan pe dreapta, pentru piata din Australia. Deci nu s-au mai obosit sa schimbe starea default. Sau au uitat
.
L.E. Acum vad ca scrie Iasi la profil ...
, deci masina e clar facuta pentru Europa (si in Europa). O fi ceva zona crepusculara pe-acolo. Sau ... daca nu ai masina de noua, o fi schimbat fostul proprietar setarile. In cazul asta decupleaza bateria si-si va reveni la setarile default.