Autor Subiect: Caut mesarias bun (mecanic, tinichigiu, electrician, etc.)  (Citit de 18438 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Caut mesarias bun (mecanic, tinichigiu, electrician, etc.)
« Răspuns #30 : 02.Sep.2019, 11:34:23 a.m. »
De te-as fi vazut in Constanta... Sau sa inceapa Occidentul in partea estica a Romaniei...

@Girbil - ai incercat si la Marshall Rm. Valcea? - eu am facut cateva revizii la ei si, cu tot cu drumul Bucuresti - Rm. Valcea, tot am iesit mai bine. Si mi s-au parut destul de ok dpdv know-how. In rest, te inteleg - si eu sunt curios de o recomandare ok in arealul nostru...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ntire2000

« Răspuns #31 : 02.Sep.2019, 11:36:06 a.m. »
Asta e, fiecare cu norocul zonei în care s-a nascut.
Proaspat venit din concediu regret ca nu m-am nascut pe litoralul bulgaresc, îmi închiriam 5 luni pe ani casa si masina si traiam ca un boier fara sa-mi mai bat capul sa ma întorc la serviciu.  :D

Ontopic, era un coleg cu un SX4 ramas prin Constanta (destul de disperat), sunt curios daca a gasit vreun mecanic dornic sa se bage la motorul lui trosnit pe A2 dincolo de Fetesti, parca....
Omul zicea ca în afara de motoare nemtesti, aia nu se mai pricep si la altceva.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabi males

« Răspuns #32 : 02.Sep.2019, 12:52:10 p.m. »
Asa ca, aveti mecanici/service-uri de calitate buna, in care ati avut experiente bune si la care va duceti cu masina increzatori ?

Ma intereseaza Bucuresti, in special zona de Sud, dar presupun ca, pentru un mecanic bun, pot sa traversez Bucurestiul.

Multumesc

Îți pot recomanda Interauto Tech, la intrarea în Bragadiru.

moderator: am modificat postarea astfel incat sa se vada corect citatul
« Ultima Modificare: 03.Sep.2019, 08:21:34 p.m. de rexkrokiDAU »
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: Girbil

Offline Tomas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Cluj
« Răspuns #33 : 07.Mar.2022, 09:03:34 p.m. »
Sunt nou posesor de Suzuki Vitara 1.6 16v, cumparat din Zalau.

Afon total, e prima masina 4x4 si oricum afon la masini, am mers am vazuto mi-a placut foarte mult si am venit acasa cu ea.

Ajuns acasa am constatat ca pe langa ce a spus vanzatorul rugina la prag dreapta, are gauri in porbagaj, rugina si in alte zone. dar asta este, in timp o sa o rezolvam cu ajutorul vostru si a unui tinichigiu sper.

Acum daca este cineva in zona care se pricepe la Vitara si/sau stie un mecanic care cunoaste Vitara, ca sa se uite un pic la ea, poate trebuie niste reglaje sau mai rau de schimbat in viitor piese. Am observat cam miroase un pic a benzina cand merge motorul, nu are urme sub ea si de asemenea are un joc la schimbator, presupun ca sunt bucsele alea de plastic, schimba bine doar se balangane cam tare, in rest sper sa nu mai aiba probleme mari. Ieri am venit de la Sureanu si nu am avut nici o problema, consumul inca nu il stiu.

emailul meu este: aquaproiect_ro@yahoo.com

Daca ma puteti ajuta sau indruma catre cineva va multumesc.

Respect
« Ultima Modificare: 07.Mar.2022, 09:41:51 p.m. de gabineg »
  • Suzuki Vitara 1.6 16v

Offline petre74

« Răspuns #34 : 09.Mar.2022, 04:14:30 p.m. »
Offroad Tuning. Eu am fost de mai multe ori cu Jimny si au fost super ok. Ca sa ajungi la ei iti trebuie masina 4x4 ca sunt intr-o fosta ferma cu drumul bombardat.

https://offroadtuning4x4.ro/
  • SX-4 S-Cross 1.4 allgrip

Offline Tomas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Cluj
« Răspuns #35 : 10.Mar.2022, 03:21:29 p.m. »
Multumesc frumos

• Suzuki Vitara 1.6 16v

Offline Marian DT

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Brasov
« Răspuns #36 : 19.Aug.2022, 11:34:12 a.m. »
Salut,

Am cumparat de curand un Jimny 2005, cu mult mai multa rugina decat am crezut initial. Va rog sa imi spuneti daca cunoasteti pe cineva care ar putea accepta o lucrare ampla de tinichigerie in zona Brsov si nu numai.

Multumesc
  • Suzuki Jimny

Offline omdmare

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucuresti
« Răspuns #37 : 09.Mar.2023, 12:37:47 p.m. »
Salut,

In primul rând, bine v-am găsit. Sun nou in grup, dar posesor de Vitara de mai bine de doi ani. Am niste îndoituri si sarit vopseaua si ma intrebam ce service ar fi mai ok dintre cele care sunt si dealeri Suzuki. Ma intereseaza calitatea (sa nu imi sara vopsit, sa se văd[ ok fiind albă etc). Multumesc frumos.
  • Vitara 1.4 boosterjet allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #38 : 09.Mar.2023, 01:20:11 p.m. »
Salut si bine-ai venit pe forum.

Vei primi raspunsuri diverse legate de (in) satisfactia colegilor legata de operatiile de tinichigerie din service-uri.
Eu, de exemplu, am avut de a face cu Autonet, care mi-a vopsit foarte bine o oglinda si doua bare. La fel de bine mi-a vopsit o aripa Toplac auto, care nu este Service Suzuki.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gabi males

« Răspuns #39 : 09.Mar.2023, 02:08:48 p.m. »
Salut,

In primul rând, bine v-am găsit. Sun nou in grup, dar posesor de Vitara de mai bine de doi ani. Am niste îndoituri si sarit vopseaua si ma intrebam ce service ar fi mai ok dintre cele care sunt si dealeri Suzuki. Ma intereseaza calitatea (sa nu imi sara vopsit, sa se văd[ ok fiind albă etc). Multumesc frumos.
Bun venit! Si masina mea este tot alba (alb perlat). De obicei,in fiecare primavara vopsesc partile care obtin diverse urme pe timpul iernii (zgarieturi mai adanci de prin parcarile din Bucuresti). In 4 ani de cand fac operatiunea asta,nu s-a observat niciodata vreo diferenta de culoare. Eu ma duc la cei de la DAB Auto.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019