Autor Subiect: Caut mesarias bun (mecanic, tinichigiu, electrician, etc.)  (Citit de 18437 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shogunu65

Re: Caut mesarias bun (mecanic, tinichigiu, electrician, etc.)
« Răspuns #20 : 03.Iul.2017, 10:57:12 a.m. »
Salut!

Stiu ca sunt printre voi care au renuntat la reviziile la service Suzuki, din motive de preturi, asa ca am rugamintea sa ma ajutati cu o recomandare de service sau mecanic la care va faceti reviziile.
Masina este un Ignis din 2006 4x4  motor 1.5 benzina, a fost achizitionata acum 3 saptamani, are 55000 km, primul proprietar nu o mai folosise o perioada de 3-4 ani.  Ma intereseaza in principal schimbarea:
-   Filtre aer / polen
-   Ulei si filtru de ulei
-   Ulei cutie de viteze
-   Ulei diferentiar
-   Filtru de benzina (doar in cazul in care este montat in loc accesibil, exclus daca este montat in rezervor)
-   Lichid de racire
-   Lichid de servodirectie
-   Revizie sistem de franare (schibat lichid de frana si daca este cazul placutele de frana, plus aerisit/reglat instalatie franare etc.)
Plus o verificare pentru directie / amortizoare si ce mai considera ca ar fi necesar. Conform caietului de service, ultima revizie a fost pe la 43.000 de km, dar nu sunt sigur ca este reala.

merci frumos!
« Ultima Modificare: 03.Iul.2017, 11:33:14 a.m. de shogunu65 »

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #21 : 03.Iul.2017, 11:16:04 a.m. »
Unde? Buzău, Focșani, Arad, Satu Mare?
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline shogunu65

« Răspuns #22 : 03.Iul.2017, 11:32:48 a.m. »
Scuze, in Bucuresti. Aveam impresia ca am locatia pusa la semnatura. Merci de corectie  ;)

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #23 : 03.Iul.2017, 12:22:50 p.m. »
Ok, no problem  :)
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline ulise

« Răspuns #24 : 04.Iul.2017, 03:06:25 p.m. »
Salut!
Filtrul de benzina nu cred că e la vedere, așa cum ai intuit. Este ori in rezervor sau lipsă( înlocuit cu o sită, in rezervor). La modelul 1.3 4x2 nu este. Iar ca și construcție, mașinile îs la la fel, cel puțin așa par.
Iți pot recomanda mecanic, însă nu lucrează preponderent Suzuki, dacă asta vrei. Dacă ești interesat, mă poți contacta: 0765.192.270.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

The following users thanked this post: shogunu65

Offline shogunu65

« Răspuns #25 : 06.Iul.2017, 01:04:28 p.m. »
Salut!
Filtrul de benzina nu cred că e la vedere, așa cum ai intuit. Este ori in rezervor sau lipsă( înlocuit cu o sită, in rezervor). La modelul 1.3 4x2 nu este. Iar ca și construcție, mașinile îs la la fel, cel puțin așa par.
Iți pot recomanda mecanic, însă nu lucrează preponderent Suzuki, dacă asta vrei. Dacă ești interesat, mă poți contacta: 0765.192.270.

Multumesc, momentan astept raspunsul de la service, legat de costuri. In cazul in care ma decid sa rezolv problema cu un mecanic o sa va sun pentru detalii.

Offline vlad_nyk

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • bucuresti
« Răspuns #26 : 16.Aug.2017, 09:51:26 p.m. »
salutare. caut un mecanic in bucuresti sau pe langa, care se pricepe la suzuki samurai. mentionez ca am un suzuki samurai din 97 si la o evaluare a cuiva zice ca am proble cu caseta de directie si cu cardanele. caut un mecanic care sa evalueze masina si sa o puna la punt din toate punctele de vedere.
  • suzuki samurai 97

Offline Doru Victor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Târgu Mureș
« Răspuns #27 : 06.Sep.2018, 09:48:57 a.m. »
Bună. Am achiziționat un Grand Vitara din 2002 și am găsit o mufa care atîrna lîngă baterie și lîngă cutia cu releu (siguranțe) nu știu dacă trebuie sa intre undeva?  mașină funcționează fără probleme
  • Grad Vitara

Offline Girbil

« Răspuns #28 : 02.Sep.2019, 11:15:25 a.m. »
Va salut,

Am iesit din perioada de 3 ani a garantiei - garantie in care nu s-a rezolvat nimic din problemele aparute la a mea masina, in ciuda preturilor mari practicate de reprezentante.
Asa ca, desi sunt scumpe, mecanicii nu mi se par profi si sunt neimplicati, dpmdv, nu isi bat capul sa rezolve o problema. Sunt constient ca, atata timp cat nu se manifesta in fata lor, sunt limitati, dar asa am ramas eu cu impresia, ca nu au investigat suficient: nu se manifesta, la revedere.
Am avut interactiuni cu mecanici buni, carora le explicam problema si incercau sa dea de cap, de multe ori reusind, chiar daca nu se manifesta pe moment. Din pacate, service-ul respectiv s-a inchis.

Asa ca, aveti mecanici/service-uri de calitate buna, in care ati avut experiente bune si la care va duceti cu masina increzatori ?

Ma intereseaza Bucuresti, in special zona de Sud, dar presupun ca, pentru un mecanic bun, pot sa traversez Bucurestiul.

Multumesc
  • Vitara S 1.4 AT 2016

Offline ntire2000

« Răspuns #29 : 02.Sep.2019, 11:31:33 a.m. »
Daca ai mai multe probleme la masina care au ramas nerezolvate si merita un drum de câteva sute de km cel mai simplu e sa cauti o reprezentanta cât mai apropiata de tine pe dincolo.
Cel mai aproape la Gyula sau la Szeged.
Trebuie avut în vedere si faptul ca aia au permanent piese pe stoc (daca nu au, te programeaza când vine piesa respectiva), preturile sunt mult mai mici (chiar si la manopera) si daca le trimiti mail (în engleza daca nu poti în maghiara) îti vor raspunde.
Banii de carburant, de regula, îi compensezi prin diferenta de preturi la piese si manopera.
Orice problema minora nerezolvata la timp provoaca defectiuni majore care te vor arde la buzunar (asa am patit cu Ignisul, am mers cu rulmentul de presiune spart în concediu (s-a spart pe traseu) iar la întoarcere a trebuit sa schimb ambreiajul).
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού