Autor Subiect: Caut mesarias bun (mecanic, tinichigiu, electrician, etc.)  (Citit de 18439 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogogica

Re: Caut mesarias bun (mecanic, tinichigiu, electrician, etc.)
« Răspuns #10 : 10.Nov.2012, 10:28:56 a.m. »
...si eu am lucrat table la Radacini dar pe vremea in care avem un prieten angajat in sectie, si totul era perfect. Calitate, rapiditate, omenie. Acum tipul a plecat de la ei si sincer nu as mai avea incredere sa imi las masina acolo, stiind diverse lucrusi despre ei, chiar de la sursa.

Offline shogunu65

« Răspuns #11 : 12.Nov.2012, 10:09:58 a.m. »
deci pana la urma ce sa fie Radacini / Autonet?

se va repara pe casco, deci pretul e mai putin important.

merci

Offline shogunu65

« Răspuns #12 : 20.Nov.2012, 12:38:01 p.m. »
Revin cu cateva intrebari legate de aceeasi problema ....

aveti idee care este procedura standard sau cum aleg agentii constatatori sa inlocuiasca / repare piesele afectate?

masina are aripa/usa fata putin infundate, contra aripa putin indoita, prag indoit si ornamentele de plastic aferente zgariate.

In constatarea casco Allianz scrie ca piesele de tabla se repara ... cele de plastic se inlocuiesc.

este ok? a mai avut cineva ceva asemanator? mai am garantie la caroserie/vopsea daca sunt reparate in service suzuki?

am incercat sa atasez o foto, nu stiu daca am reusit :-O

Offline adrian_r5

« Răspuns #13 : 20.Nov.2012, 12:48:25 p.m. »
@shogunu65 ... m-ai facut curios ... pune, te rog, o poza mai mare sa vad ce roti ai.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shogunu65

« Răspuns #14 : 20.Nov.2012, 01:07:50 p.m. »
@shogunu65 ... m-ai facut curios ... pune, te rog, o poza mai mare sa vad ce roti ai.

nu pot pune la dimensiunea originala ca mi zice ceva de 100 kb ... dar am facut un crop

sunt niste jenti pe 15" de kia luate sh cu 100 ron bucata (le lipseste capacul care acopera prezoanele). Au fost sablate si vopsite (operatiune facuta pentru ca a fost gratis, cunosc pe cineva la o fabrica de calorifere)

Offline adrian_r5

« Răspuns #15 : 20.Nov.2012, 01:13:06 p.m. »
Sint de otel  :-/ :-/ :-/

PS - cel putin la cum se vad in poza pot spune ca imi plac  :happy:
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shogunu65

« Răspuns #16 : 20.Nov.2012, 01:20:33 p.m. »
Sint de otel  :-/ :-/ :-/

PS - cel putin la cum se vad in poza pot spune ca imi plac  :happy:

sunt din aliaj, au fost vopsite gri deschis initial dar cine le a sablat mi a zis ca dau mai bine gri antracit .... si asa le a vopsit :))

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #17 : 03.Dec.2012, 01:04:16 a.m. »
Eu am ales AutoCobalcescu pentru o vopsire completa a Swiftului meu. N-am auzit lucruri rele de ei si sunt aproape de mine.

Offline BXXENL

« Răspuns #18 : 05.Nov.2013, 11:11:22 a.m. »
Dupa ghinionul cu furtul din masina acum am comis-o eu si am lovit-o binisor.

Mi-am luat piesele, mai trebuie ca cineva sa-mi indrepte cadrul radiatorului si cel al farului, si sa-mi vopseasca piesele (aripa, capota, bara).

Stiti vreun tinichigiu/vopsitor bun in bucuresti?
  • SX4 1.5
Alex

Offline Tiberiu 777

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 13.Nov.2015, 09:00:50 p.m. »
Caut Mecanic Specializat Suzuki Swift
Duminica trecuta mi s-a oprit motorul aproape in mers. Am constatat ca nu mai putea sta la relanti. Intrucat mai patisesm asta si era din cauza senzorului MAP pe care l-am curatat, calitatea benzinei etc, nu am dat mare importanta. Am ajuns acasa, am scos senzorul MAP, apoi am scos bujiile, chiar le-am inlocuit. Problema a persistat asa ca am mers la SUzuki Autonet. Acolo, intr-un "stil profesionist" au scos toti senzorii, clapeta de acceleratie, au verificat distribuitia si punerea la linie, apoi compresia, calculatorul etc. 
Nu au gasit erori inregistrate, alte probleme. Au verificat fix 2 zile.Cost verificari 299 ron. Pe fisa de iesire/factura - apare doar un cost manopera inlocuire piese. Concluzia dincolo de documente - lipsa etanseitate motor (supape). CAUT MEANIC SA REZOLVE PROBLEMA. HELP!!!!!!
  • Suzuki Swift