Autor Subiect: Kamsas Constanta  (Citit de 13525 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline flotl

Kamsas Constanta
« : 10.Iul.2009, 12:38:39 p.m. »
Care sunt parerile despre service-ul Kamsas Constanta pentru Suzuki?
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
Re: Kamsas Constanta
« Răspuns #1 : 10.Iul.2009, 01:40:24 p.m. »
Pai pana acum am facut doar 2 vizite la ei .
Prima data cand mi-a cazut ambreiajul ... au rezolvat-o in 2 saptamani, pe garantie. Dar m-au asigurat ca daca se mai intampla 1 data operatia se va desfasura pe banii mei.
Si a doua oara la revizie  , 710 lei .. un pret ok .
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline BXXENL

« Răspuns #2 : 10.Iul.2009, 07:31:19 p.m. »
Eu la revizia de 15.000 am ramas profund nemultumit de ei. 1 Nu ma lasa cu uleiul meu (mobil 1 0w30), 2 Nu imi pun restul de ulei (~1L ) in masina, 3 Nu imi trec in carte ca am facut revizia. Le-am rezolvat pe toate 3, dar a trebuit sa fac mare taraboi! Si pretul mi s-a parut mare.
  • SX4 1.5
Alex

Offline flotl

« Răspuns #3 : 13.Iul.2009, 04:30:19 p.m. »
Am fost si eu pe 11 iulie la ei.
In primul rand mi-au gresit uleiul. La mine in manual scrie ca daca nu pun ulei cu specificatia ACEA C3, pot deteriora motorul si filtrul de particule. Am realizat abia ziua urmatoare. Aveam un telefon mobil si am sunat la ei duminica si mi-au spus ca ce ulei mi-au pus este acceptat de Suzuki Romania.
Eu am luat restul de ulei si astfel am putut sa vad ulterior ca nu scrie pe el ACEA C3.
Uleiul este marca GM.
Mi-au incarcat factura cu test pe calculator pe care nu l-am solicitat. S-a facut acest test, este drept, dar totusi la 10.000 km nu prea puteau sa fie probleme.
M-au taxat si pentru curatat motor, adica au pus aer la presiune si au luat praful de deasupra.
Au vrut sa imi schimbe si filtrul de motorina, dar au renuntat relativ usor la el, clar ca nu era obligatoriu schimbarea lui nici la 15.000 km macar.
Le-am facut adresa sa imi dea inapoi banii pe ulei. Astazi am cumparat ulei si l-am inlocuit pe cel pus de ei la un service Daewoo, eu fiind din Tulcea.
Am scris si la Suzuki Romania sa vad raspunsul lor.
Total revizie 980 RON.
SUZUKI GRAND VITARA 1.9 DDiS / 129 CP / 4X4 / ECHIPARE PREMIUM EDITION (FULL)
Trecut de 130.000 km in februarie 2015.

Offline coq

« Răspuns #4 : 13.Iul.2009, 05:02:09 p.m. »
Mda... exact ce era mai principal au gresit, tocmai uleiul...
Eu unde am facut revizia cand am cerut cotatie de pret mi-au spus din prima ca este motor dotat cu filtru de particule si ca folosesc ulei
"Mobil 5W30 ESP Formula" care este conform ACEA C3, cat despre filtrul de motorina oricum la noi (tot din cauza DPF) este mai scump (in jur de 1.100 - 1.600 ron) fata de un filtru normal.
Per total ai iesit cam scump la ei, nu puteai sa te orientezi in alt loc unde avem discount?
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline dragon

« Răspuns #5 : 14.Iul.2009, 05:40:59 p.m. »
Astora ar trebui dat o lectie! Cum adica fac revizie si nu opereaza in carnetul de garantie?!?La o adica ,daca se intimpla ceva ....ei se spala pe maini!Eu i-as reclama si la OPC!Si daca se mai intimpla ,sa li se suspende activitatea de service!Sa faca cum trebuie ,nu in bataie de joc.... :w
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #6 : 14.Iul.2009, 05:55:11 p.m. »
Total revizie 980 RON.

Pfoai ce de bani! :fluier:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline BXXENL

« Răspuns #7 : 14.Iul.2009, 09:00:56 p.m. »
Astora ar trebui dat o lectie! Cum adica fac revizie si nu opereaza in carnetul de garantie?!?La o adica ,daca se intimpla ceva ....ei se spala pe maini!Eu i-as reclama si la OPC!Si daca se mai intimpla ,sa li se suspende activitatea de service!Sa faca cum trebuie ,nu in bataie de joc.... :w

Dupa ce am obs acasa, m-am intors la ei si am facut scandal. Au recunoscut greseala, si mi-au zis ca daca vreau il vor sanctiona pe cel care a gresit. Le-am zis ca nu ma incalzeste cu nimic, nu de alta dar nu mai am de gand sa calc pe la ei. Tot atunci si-au amintit ca mi-a mai ramas si 1l de ulei, pe care il mutasera in alt bidon, pt ca ei nestiind cat ulei incape in zuza au pus din bidonul de 5 in bidoane de 1....asa si!? Va dati seama in ce hal de impresionat am ramas de ei. :notlst:
  • SX4 1.5
Alex

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #8 : 14.Iul.2009, 10:47:18 p.m. »
@ flotl , eu am dat 780 lei la revizie.
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline zamyx

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
    • Constanta
« Răspuns #9 : 16.Sep.2009, 05:41:10 p.m. »
Baietii de la service sunt de treaba( Alex si Levunt) dar nu pot sa spun 'satisfacator' la munca celor din service. De exemplu: am luat de la o firma din bucuresti un set de xenoane 600 k pH4 pentru faruri si alt set de xenoane 8000 k pentru luminile de ceata. Am fost la sevice Kamsas sa le montez, de' sa su iasa masina din garantie; electricianu( un bou') a montat xenoanele pe faruri si apoi si balasturile pentru proiectoare, apoi vine la mine cu un bec de proiectoare xenon cu un picior rupt si imi spune ca becurile nu se potrivesc.
 Indignat, il sun pe cel de la care am luat kiturile, sa ii spun despre ce e vorba; acesta imi spune ca piciorusele de la becuri trebuie pilite putin. Bun, ma duc la electrician si ii spun sa imi dea becul celalat pe care il pilesc, il bag in proiector si i-l dau sa-l monteze pe masina. Celalalt bec l-au lipit cu Loctite, l-am pilit si bagat in proiector, apoi l-am dat si pe acesta electricului, sa-l monteze...punctul culminant TESTUL
 Am aprins farurile - se vedea super, am aprins proiectoarele - imi merge un singur bec, celalat era mort, si asta dupa 6 ore de munca asidua a d-lui electrician; cu toate ca inainte de montaj, ei m-au asigurat ca nu dureaza mai mult de 3 ore.
 La sfarsit nota de plata 6 ore x &% ron pe ora + Loctite, adica fratioare, asta e culmea nesimtirii, ei imi strica becul si eu platesc pentru lipici?? si sa nu mai spun ca balasturile le-au prins ca draq si firele erau ca dupa razboi...nervos ma duc la cei de la receptie si le spun ca nu paltesc atat de mult pentru montaj, unul dintre ei m-a inteles si mi-a facut un pret bun
 Si cam asta e de la Constanta
  • Mercedes
Mercedes ML W166  White Cirrus, 2015
Mercedes A 180 Sport Compact Green Elbaite, 2016
Crown Line 180 Bow Rider 135cp