Autor Subiect: Schimbare baterie cheie  (Citit de 11727 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Schimbare baterie cheie
« Răspuns #30 : 18.Mar.2019, 04:56:28 p.m. »
nu e normal sa fie gata bateria a sa de repede.
a 2-a cheie iti merge?

Buna seara.
Masina e din octombrie 2018, 3800km. Nici 6 luni si mesajul referitor la bateria de la cheie, cat se poate de galben si stresant, a aparut. Merita sa le spun ceva celor de la reprezentanta sau sa ma resemnez si sa schimb ambele baterii?

Offline Myhay

« Răspuns #31 : 18.Mar.2019, 08:07:31 p.m. »
Asa a fost si la mine. Dupa 6-7 luni mi a dat mesaj in bord ca e bateria dusa. Am schimbat o cu un Duracell. Sa vedem cat tine.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline f.cristi

« Răspuns #32 : 18.Mar.2019, 08:17:52 p.m. »
Eu sunt cu bateria originala, dar am primit pana acum vreo 5 mesaje aleatorii.

Offline Bobi

« Răspuns #33 : 29.Oct.2022, 08:11:29 a.m. »
Am primit si eu acest mesaj cu baterie descarcata, am inlocuit bateria cu una noua si mesajul nu a disparut, apoi am luat cealalta cheie de rezerva (pe care nu am folosit-o niciodata) si cu ea am acelasi mesaj.
Trebuie cumva sa fac vreun reset sau care este buba ?

Offline tenny3

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • united states
« Răspuns #34 : 08.Dec.2022, 11:31:52 p.m. »
I am familiar with the Captur card, whose battery I replace every year, so I understand what it means.
And it appears that this continued for a full year. Let me check the key's extraction.
  • Suzuki

Offline teni1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • united states
« Răspuns #35 : 26.Dec.2022, 07:35:21 p.m. »
I discovered how to remove the key in the instructions. I don't believe it's worth going to the representative office for because it doesn't seem difficult. quite much.
  • Suzuki