Autor Subiect: idling stop unavailable  (Citit de 6831 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Arina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Femeie
    • Bucuresti
idling stop unavailable
« : 26.Nov.2018, 09:09:14 a.m. »
Buna ziua,

masina are 1 saptama si am aceasta eroare de cand am cumparato. am mers cu ea la reprezentanta si ei zic ca e normal sa fie asa ca va disparea in timp. au verificato si zic ca masina e perfecta.masina nu se opreste la semafor si da acea alarma pe bord.
am citit cauzele din carticica venita cu masina. ma puteti ajuta?
  • Viatara

Offline wolfin

Re: idling stop unavailable
« Răspuns #1 : 26.Nov.2018, 12:03:07 p.m. »
@Arina Buna si tie

bateria slaba. cu timpul se va incarca sau cand se va mai incalzi putin (ma refer la vreme).

on topic...eu trebuie sa apas in fiecare zi butonul start..stop & go sa nu se mai opreasca motorul. :)

si o rezolvare....o lasi in parcare la parklake de dimineata pana seara ... eventual mai faci si cumparaturi cu cadrul prietenului/sotului
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Arina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Femeie
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 26.Nov.2018, 06:22:54 p.m. »
Mercii de raspuns :). Sper sa se rezolve, o sa mergem acum la drum mai lung si apoate asta e solutia sa se incarce!

seara buna :good:
  • Viatara

Offline sancheznfy_br

« Răspuns #3 : 01.Dec.2018, 03:17:13 p.m. »
Eu zic ca nu trebuie sa accepti nici o minciună, masina trebuie sa meargă ceas. Dacă trebuie schimbată bateria, cere sa iti schimbe bateria.

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

• vitara 2w passion 1.6 VVT

Offline wolfin

« Răspuns #4 : 01.Dec.2018, 09:29:39 p.m. »
De ce ar trebui sa fie schimbata bateria..ca nu inteleg?? Bateria are management al consumului...prin urmare condidera ca are consumatori multi plus temp cu minus si inhiba s&s. E doar o protectie a bat.

Amu....niciodata sa nu zici niciodata....baterii stricate am mai auzit.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Tatallor

« Răspuns #5 : 18.Dec.2018, 04:21:27 p.m. »
Acelasi lucru il patesc si eu. Am masina de 3 saptamani, in primele zile a intrat acel start/stop insa in ultima vremenu s-a mai intamplat acest lucru. Banuiesc si eu ca e vorba de o protectie a bateriei din ce m-am documentat pana acum. Vom vedea ce vor zice cei din service dupa verificarea la 1000 km.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline solymir

« Răspuns #6 : 18.Dec.2018, 10:30:53 p.m. »
SS se dezactivează foarte des pe perioada iernii. Cine citește manualul știe că SS se dezactivează automat dacă nivelul bateriei este sub un prag anume stabilit sau temperatura exterioară este sub 0 grade ( sau -5, nu mai știu exact ). Atâta timp cât nu ai o eroare in bord ca OP nu este nici o problemă.
OP: dacă ai mesaj in bord ESTE o problemă. Înseamnă ceva pe undeva defect. SS când se dezactivează nu apare nimic în bord, doar nu se mai oprește motorul la stop.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline enicky

« Răspuns #7 : 19.Dec.2018, 08:48:21 p.m. »
   RTFM. Si se rezolva problema. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline telegrafistu

« Răspuns #8 : 20.Dec.2018, 05:20:57 p.m. »
@Arina Citeste discutiile de aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5952.40
Masina din semnatura este Viatara, deci presupun ca are o versiune noua de software a CB (glumesc).
Ca sa rezum, incearca un hard reset al CB prin decuplarea bornei minus de pe baterie si reconectarea ei. A mea a este in al patrulea an si cam in fiecare primavara trebuie sa fac acest lucru. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa cunosti conditiile de functionare ale S&S, pentru a evita confuziile.
  • SUZUKI VITARA 2015

Offline Tatallor

« Răspuns #9 : 24.Ian.2019, 01:12:42 p.m. »
De ieri a inceput subit sa intre din nou in functiune SS-ul cu toate ca nu s-au schimbat conditiile meteo foarte mult. Ciudat oricum.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic