Autor Subiect: Despre noile modele cu motorizari 1.0 si 1.4  (Citit de 35183 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Myhay

Re: Despre noile modele cu motorizari 1.0 si 1.4
« Răspuns #90 : 15.Mar.2019, 08:58:36 a.m. »
Cel mai bine tu impreuna cu tatal tau faceti un test drive la un dealer care are in curte Vitara cu motor de 1.0 . Sau in cel mai rau caz daca in zona ta dealerii nu au nicio Vitara cu motorul asta pentru test drive ( mi se pare absurd sa nu se gaseasca ) , incercati orice alt model din gama Suzuki disponibil cu motorul asta  ca sa va faceti o idee de ansamblu macar.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline dandoru

« Răspuns #91 : 04.Apr.2019, 02:32:46 p.m. »
Un cod de motor la 1.4 imi poate da cineva?

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #92 : 04.Apr.2019, 03:14:45 p.m. »
Desi intrebarea este cam ambigua si mergea si un “va rog” la final, hai sa vedem daca te multumeste codul K14C
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: toma, Costique

Offline dandoru

« Răspuns #93 : 06.Apr.2019, 07:08:00 a.m. »
Desi intrebarea este cam ambigua si mergea si un “va rog” la final, hai sa vedem daca te multumeste codul K14C
Mulțumesc. Vreau să achiziționez o Vitara 1.4 4WD AT și multa lume se plânge de consumul mare pe automat și vroiam să verific dacă se poate instala GPL și de aceea aveam nevoie de cod motor. Îmi doresc de mult o Vitara, dar sunt multe păreri și opinii contra. Nu sunt la prima experienta cu Suzuki și am fost mulțumit de mașini. În prezent dețin un Ignis Allgrip și este perfecta pentru jungla urbana.

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

Offline dthem

« Răspuns #94 : 09.Apr.2019, 04:59:31 p.m. »
In general se plange cine nu stie sa conduca. Motorul 1.4 BoosterJet nu consuma mult daca stii cu ce ai de a face. Referitor la intrebarea cu GPL, vezi ca motorul este unul cu injectie directa, prin urmare costurile de conversie sunt foarte mari.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #95 : 09.Apr.2019, 05:58:33 p.m. »
Te contrazic total @danmunteanu
Amicul cu consum de 14  in Bucuresti nu e incepator, e o problema de soft al cutiei la anumite serii cred
Consumul e cat se poate de real, am taiat cu el bucurestiul in plina aglomeratie si nu a bruscat deloc masina, asa ca as fi mai rezervat cu parerile daca nu sunt la prima mana
Sunt 2 cazuri pe forum, din care primului i-a crescut consumul dupa o resoftare facuta la reprezentanta
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline dthem

« Răspuns #96 : 11.Apr.2019, 12:55:48 p.m. »
Am detaliat în altă postare problema, sper că nu a fost cineva deranjat de postarea anterioară. Ca să sumarizez sunt două cauze posibile: conducător neexperimentat sau nebun și o problemă tehnică. Dacă s-a eliminat prima, atunci e clar. Rămâne doar un mister: de ce proprietarul nu se duce peste ei cu problema?
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline solymir

« Răspuns #97 : 11.Apr.2019, 03:09:40 p.m. »
Bucuresti, eu am 14 vara, daca mai mult stau pe loc decat merg. In rest, e cam in jur de 10/10.4 - spre 11 iarna. Nu stau in aglomeratie, dar sunt genul cu traseul optimizat la maxim si face labirint printre stradute, deci multe accelerari-franari. La drum intins, am vazut si 4.5%.
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline acidutzu

« Răspuns #98 : 12.Apr.2019, 10:38:21 a.m. »
Mulțumesc. Vreau să achiziționez o Vitara 1.4 4WD AT și multa lume se plânge de consumul mare pe automat și vroiam să verific dacă se poate instala GPL și de aceea aveam nevoie de cod motor. Îmi doresc de mult o Vitara, dar sunt multe păreri și opinii contra. Nu sunt la prima experienta cu Suzuki și am fost mulțumit de mașini. În prezent dețin un Ignis Allgrip și este perfecta pentru jungla urbana.

Trimis de pe al meu SM-G975F folosind Tapatalk

Intrebare de neștiutor, dar ce model e Suzuki alb? Arată...orgasmic de mișto  :clap:
  • Vitara Boosterjet 1.4 AT

Offline Blitzu

« Răspuns #99 : 12.Apr.2019, 10:40:45 a.m. »
Samourai

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you