0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Auctor din 04.Mar.2019, 10:06:29 p.m.Nu stiam ca Suzuki foloseste motoarele de 1 litru (3 cilindri) de la Ford.Asta da noutate.Evident ca nu foloseste motoare de la Ford, dar cel in 3 cilindri e clar inferior celui in 4. Acuma depinde de ce doresti si la ce-l folosesti. Cand mi-am luat masina din Bistrita am venit cu un amic cu un Ecosport de 1.0 . Efectiv nu exista termeni de comparatie intre motoare.
Nu stiam ca Suzuki foloseste motoarele de 1 litru (3 cilindri) de la Ford.Asta da noutate.
@Auctor Se referă omul la arhitectură. Deși nu ar fi o surpriză, având în vedere că diesel erau de la Fiat.Sunt mai multe motoare in 3 cilindri, nu doar de la Ford. Ei au copt-o grav nu cu arhitectura in sine, ci cu proiectarea. Sistemul există de 60-70 ani lejer, iar Suzuki are experiență de vreo 50, deci nu mă aștept la surprize. Exceptând bizareriile care apar la orice componentă de complexitate mare, ca un ICE, vezi săracul @remarqueSent from my iPhone using Tapatalk
In rest efectiv ma lasa rece, am o garantie de 10 ani care-mi este suficienta. Iar masina va fi la fel de vandabila si peste 5 ani.
Citat din: Auctor din 04.Mar.2019, 10:36:58 p.m.In rest efectiv ma lasa rece, am o garantie de 10 ani care-mi este suficienta. Iar masina va fi la fel de vandabila si peste 5 ani.vise placute în continuare. iar ca o remarca, am comparat motorul de 1.4 boosterjet fata de 1.3 (M13A) de pe ignisul de acum 13 ani.e ok, trage bine, merge frumos, cursiv, nu am ce sa-i reprosez, dar totusi.... parca nu are zvâcul celui de 1.3... (e normal, si huiduma e mai grea)cu ala de 1.3 am lasat niste beemvisti la semafor cu gura cascata (e adevarat ca aveau niste coapte de peste 15 ani, dar totusi motor de bmw), cu asta de 1.4 nu cred ca tine figura (cu toate ca o sa încerc - daca ma fac de râs asta e).
e ok, trage bine, merge frumos, cursiv, nu am ce sa-i reprosez, dar totusi.... parca nu are zvâcul celui de 1.3... (e normal, si huiduma e mai grea)
Nu ai nici o treaba cu topicul sau vreo referinta la Vitara 1.0 2WD Automata, drive-test sau similar.Daca-ti cauti masini de liniute iti recomand forumurile sau grupurile de facebook dedicate.