0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ne poţi spune ce turaţie avea motorul (cu aproximaţie) când ai accelerat şi ai simţit lag-ul
Motoarele alea de 1.0 erau tot turbo cu peste 100cp per litru de cilindree?Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Hai sa nu-i spargem balonul (de fericire) colegului.Exact asa ma gândeam si eu, e o comparatie cam fortata între motoarele de acum 10 ani si ceea ce se produce acum cu minim de costuri si maximum de "performante".
Nu am nimic impotriva motorului turbo, doar ca - in aceasta situatie - mi se pare o greseala a evalua lucrurile in perspectiva bazandu-ne pe performantele din trecut ale unor motoare (doar aparent) similare...Adica: daca la nivelul motorului aspirat 1L de 75cp/100Nm zicem - de exemplu - ca 75% din parcul auto dotat cu respectivele motoare au ajuns la 400,000 km fara vreo interventie la motor AUTOMAT acelasi procent de 75% de motoare turbo 1L de 112cp/170Nm va ajunge la 400,000 km fara interventii la motor...Parerea mea e ca nu vorbim de acelasi lucru...Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
...se pot trage niste concluzii interesante si poate se va intelege si logica pentru care modelul de 1.0 nu a mai primit un upgrade mild hibrid pentru 2020. Am subliniat modelele 1.0 si 1.4 Allgrip MT. Uitati-va la emisiile WLTP. Cam mica diferenta, nu?