Autor Subiect: Despre noile modele cu motorizari 1.0 si 1.4  (Citit de 35175 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dthem

Re: Despre noile modele cu motorizari 1.0 si 1.4
« Răspuns #250 : 12.Sep.2019, 01:58:43 p.m. »
La vitara mea 1.4 nu are GPF. La scross de la birou de 1.0 are. Ambele luate cam in aceeași perioada.
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline Soimu

« Răspuns #251 : 12.Sep.2019, 02:08:15 p.m. »
Bine ca n-are!...o grija in plus!
Am intre cunostiinte o doamna atehnica care vrea sa-i fac o recomandare pt. o masina noua! A facut drive-test cu o Vitara Luxus 1.4 AT si i-a placut...ma roaga sa-i  fac o recomandare de achizitie; eu as merge pe 1.4 Vitara Pasion AllGrip...gresesc?
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline dthem

« Răspuns #252 : 12.Sep.2019, 02:10:18 p.m. »
Păi dacă i-a plăcut luxus AT, posibil să nu-i placă passion MT, de exemplu  :good:

Offline Soimu

« Răspuns #253 : 12.Sep.2019, 02:16:39 p.m. »
Păi dacă i-a plăcut luxus AT, posibil să nu-i placă passion MT, de exemplu  :good:

Scuze am omis sa precizez (gresala mea): e vorba fara discutie de o masina AT....
AllGripul in afara de sistemul in sine aduce (pentru vreo 2600 euro in plus) si alte gadgeuri interesante si utile...

cum ar fi:
Sistem de asistare la frânare (Dual Sensor Brake Support)**+ Afisaj bord color LCD 4,2”      Avertizare unghi mort (Intelligent Blind Spot Monitor)**+ Ornamente guri de ventilaţie cromate     Avertizare trafic lateral la mers inapoi (Rear Cross Traffic Alert)**    Sistem de asistare la coborare în pantă (HILL DESCEND)** Climatizare automata      Lumini de zi cu LED (LED DRL) + Selector tractiune AllGrip (Auto / Sport / Snow / Lock)**   Avertizare depasire banda (Lane departure warning)** Cruise control cu limitator de viteza     Avertizare rulare oscilanta stanga-dreapta (Weaving alert)** Functie adaptiva cu radar pentru sistemul de Cruise control**+  Sistem de mentinere pe banda (Lane departure prevention)** Functie Stop&Go pentru sistemul de Cruise control** & ***  Recunoastere si afisare semne circulatie (Traffic sign recognition)** **optiuni disponibile doar pe variantele Passion AllGrip / ***optiuni disponibile doar pe variantele cu transmisie automata
« Ultima Modificare: 12.Sep.2019, 02:47:56 p.m. de Soimu »

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #254 : 12.Sep.2019, 02:17:02 p.m. »
La vitara mea 1.4 nu are GPF. La scross de la birou de 1.0 are. Ambele luate cam in aceeași perioada.
Ce înseamnă GPF?
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline dthem

« Răspuns #255 : 12.Sep.2019, 02:18:51 p.m. »

Offline Dogy

« Răspuns #256 : 13.Sep.2019, 07:36:24 a.m. »

Scuze am omis sa precizez (gresala mea): e vorba fara discutie de o masina AT....
AllGripul in afara de sistemul in sine aduce (pentru vreo 2600 euro in plus) si alte gadgeuri interesante si utile...

cum ar fi:
Sistem de asistare la frânare (Dual Sensor Brake Support)**+ Afisaj bord color LCD 4,2”      Avertizare unghi mort (Intelligent Blind Spot Monitor)**+ Ornamente guri de ventilaţie cromate     Avertizare trafic lateral la mers inapoi (Rear Cross Traffic Alert)**    Sistem de asistare la coborare în pantă (HILL DESCEND)** Climatizare automata      Lumini de zi cu LED (LED DRL) + Selector tractiune AllGrip (Auto / Sport / Snow / Lock)**   Avertizare depasire banda (Lane departure warning)** Cruise control cu limitator de viteza     Avertizare rulare oscilanta stanga-dreapta (Weaving alert)** Functie adaptiva cu radar pentru sistemul de Cruise control**+  Sistem de mentinere pe banda (Lane departure prevention)** Functie Stop&Go pentru sistemul de Cruise control** & ***  Recunoastere si afisare semne circulatie (Traffic sign recognition)** **optiuni disponibile doar pe variantele Passion AllGrip / ***optiuni disponibile doar pe variantele cu transmisie automata

Pai toate aceste dotari, plus altele, sunt disponibile si pe varianta Luxus AT 4x2, mai putin selectorul Auto/Sport/Snow/Lock. Daca doamna isi permite, evident ca Luxus AT Allgrip este alegerea ideala.
Dar intre un Luxus AT 4x2 si un Passion AT Allgrip, eu as zice varianta a doua.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

The following users thanked this post: Soimu

Offline Soimu

« Răspuns #257 : 13.Sep.2019, 01:51:07 p.m. »
Dogy, da, asa este...Luxus este exclus!(aia a fost doar masina de drivetest inmatriculata de dealer)..nu merita miile alea de euro, o trapa si ceva capitonaje...cred ca va fi Passion AT AllGrip, cum ai spus.

Offline balanel

« Răspuns #258 : 13.Sep.2019, 10:24:38 p.m. »
Am impresia ca Passion la Vitara are sistem audio cu doar 4 boxe.
Spre deosebire de SX4 S-Cross care are 6 boxe.

Eu am avut in trecut o masina de genul asta cu doar 4 boxe din fabrica, si se auzea execrabil.
Din fericire am putut monta ulterior cele 2 boxe lipsa si a fost OK, dar nu ca la o masina cu cele 6 boxe din fabrica.
Lipsea de exemplu functia Fading din meniu, adica procentul fata-spate. Avea doar balans, procentul stanga-dreapta.

E bine sa se analizeze toate aceste detalii inainte de achizitie.
"Caracterul fără inteligență face mult, inteligența fără caracter nu face nimic." — Cicero

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #259 : 13.Sep.2019, 10:49:00 p.m. »
Nici la scross nu se aude grozav
Revenind on topic
Am facut o tura de 1500 km prin tara full de bagaje, inclusiv cu portbagaj extern, a tras bine pe serpentine motorul de 1.4.
Ps am mers numai pe sport
Conduc scrossul numai in concedii, vara pe sport, iarna pe snow&mud
Pe auto merge sotia prin oras la birou.
Turat corespunzator e ok.
Nu ma intrebati de consum pt ca nu pot merge economic, asa ca e setat pe bord range-ul, atat.
« Ultima Modificare: 13.Sep.2019, 11:02:08 p.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp