0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Ce panica mai este cu turbinele astea parca in jurul lor se construieste masina si daca aceasta se strica e capatul lumii )
de oras orice motor e bun, oricum nu schimbi mai sus de a 2-a, asa ca si 1 l cred ca e absolut decent, iar garantia e generoasa.offtopic totaln-as refuza un ford mustang 2.3 turbo, in loc de un 5 l aspirat
Probabil ca motorul de 1.0 este ok pentru oras.este mic, economic si cat de cat nepoluant.Sau macar mai putin poluant decat unul de 1,6. Sa nu spun unul de 2,5-3,0. Alte avantaje nu vad.... din contra, pretul este destul de mare pt ce ofera....si 160 VS 170 Nm....este un fas. altii ofera +200 sau 250 .....la alti bani,dar totusi nu aici este crema din corn, doar marketing cu gaura din covrig....Si da, eu nu vad vad pe o masina mai mare(volum),chiar daca usoara ca vitara un motor de 1.0.... dar oamenii sunt diferiti si tot eu nu vad sa se numeasca motor adevarat ceva sub 2000....unii au motocicleta cu 1000-1200.... Din pacate ,tehnologia si impunerile nu merg mana in mana cu visele barbatilor cu motoare mari, turbo si 4x4.