Să vă povestesc și eu.
Comandă din 24.02 seara, ajunsă azi dimineață. Pleacă DHL packet, ajunge cu Urgent Cargus.
Piesele in regulă, exact ce am comandat. Comandă prin aplicație, reducerea e mai mare decât pe site. Dacă sunteți la prima comandă puteți cere un cod cuiva care e deja client și obțineți 15 lei reducere. Și celălalt primește 25 lei, dar trebe folosiți într-o lună.
Procentul de reducere variază zilnic, până spre 30%. În w-e nu e de comandat, reducerile sunt mici. Pe termen scurt mai au reduceri de 40% pe categorii de produse (bujii, uleiuri etc.).
Ceva cam aiurea: suma trasă de pe card e cu vreo 10 lei mai mare decât cea din aplicație. Bănuiesc un schimb valutar la ei, ascuns. La 550 lei, 10 lei nu-s tragedie. Doar neam prostie...
All in all o experiență ok, cu condiția să comanzi peste 550 lei, pt. transport gratuit. Am scos astfel la vreo 225 lei bujiile pe care la dealer dădeam dublu. Doar că a trebuit să cumpăr și altele (ulei, plăcuțe spate, filtru aer) ca să ajung la 550 lei.
Din păcate pe forumul ăsta ideea de group-buy nu prea prinde, deși e o chestie super utilă.
Despre ce-am comandat o să detaliez in jurnalul mașinii.