Autor Subiect: PROMOTOR Timisoara  (Citit de 8596 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: PROMOTOR Timisoara
« Răspuns #10 : 07.Mar.2019, 04:18:37 p.m. »
atata sunt la suzuki
la 1/2 din pretul asta am pus Brembo pe saab :-))
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline centel

« Răspuns #11 : 07.Mar.2019, 04:25:36 p.m. »
Recunoaste locul! Indiciu: 525 de lei pentru 4 placute de frana.

Va zic tot eu: reprezentanta Suzuki... :)

Sincer nu m-am gandit pana acum la pret :) Sa inteleg ca m-au fript? Nu am gasit undeva pe net un alt pret pentru 55810-61M02. Are cineva un alt pret?
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #12 : 07.Mar.2019, 04:29:26 p.m. »
Stai linistit, asta-i pretul la suzuki, vezi si in topicul de revizii de la vitara ca tot atata sunt placutele
« Ultima Modificare: 07.Mar.2019, 04:41:07 p.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline berila_mz

« Răspuns #13 : 07.Mar.2019, 05:25:54 p.m. »
Treaba cu franele te-au costat:

- Placute frana si lichid frana - 595 RON
- Manopera inlocuit placute si lichid - 240 RON

Total:    835 RON

Mie personal mi se pare un pret exagerat, practic ti-au dublat costul reviziei!

P.S. asta ca sa trecem cu vederea micile furtisaguri la incasat "buson" golire ulei, garnitura... Care sa fim sinceri nimeni nu le schimba la schimbul 3 de ulei, ca nu s-a uzat de la 3 "strangeri si destrangeri".

Urmeaza sa ne incaseze pentru nisipul pus pe petele de ulei de sub masina din service.

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #14 : 07.Mar.2019, 11:24:12 p.m. »
va tot plângeti ca babele.  :)
nu-s numai de la 9 ori la 2 ori mai scumpe. (ca magneti marelli nu cred ca pune nici o reprezentanta  ;))

@centel uite aici preturile, ai de unde alege:

https://www.autodoc24.ro/piese-de-schimb/set_placute_frana-10130/suzuki/vitara/vitara-ly/110038-1-6?parameter%5B100%5D=VA

toate au codul oem 5580061M02 ca pe factura.

PS: ce nu înteleg e de ce fiind atât de aproape de neamurile mamei lui suzi (szeged, mako) oamenii aleg sa-si faca revizii scumpe acasa ca mai apoi sa se "laude" cu consumatia.

PS2: originalele cu care echipeaza masina cred ca sunt astea https://www.onlinecarparts.co.uk/herthbuss-jakoparts-11484939.html
acuma vezi si tu cât fac 23 de lire în lei si vezi daca te-au fript.  :D
dar poti sa fi împacat, macar au fost amabili de banii aia si acuma poti si tu sa justifici nota aia de 8.5 dupa ce-ai vazut preturile (data viitoare cere si un masaj  :">).
« Ultima Modificare: 07.Mar.2019, 11:40:42 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #15 : 08.Mar.2019, 12:29:48 a.m. »
Astazi am fost si eu la ei pentru revizia de 60.000 km! Vorba vine 60.000, am fost mai repede, pe la ~50000km deoarece si la cea de la 40000 am fost pe la 32000:)

Atmosfera mi s-a parut normala, baiatul de la receptie a fost amabil, mi-a fost preluata masina repede desi am intarziat eu 10 min fata de ora la care eram programat.
Am facut revizia + schimb placute de frana (Mi-au spus ca sunt la minim si nu o sa mai reziste pana la urmatoarea revizie asa ca am decis sa le schimb). Pentru schimbul de placute m-au sunat sa imi trasnmita pretul si sa ma intrebe daca accept . Totul a decurs normal, fara lugu lugu dar si fara figuri de mecanici si glume de autobaza.

Totul a costat 1490 lei si a durat aproximativ 2 ore.

Le-as da nota 8.5 :) (Pentru 10 trebuia sa imi ofere masaj pe timpul asteptarii:)) :)

Merci @centel pentru impartasirea experientei cu noul dealer, a codurilor de produs folosite si a preturilor practicate.  :)

Cat despre pretul consumabilelor, ca in orice reprezentanta, sunt mai mari in comparatie cu magazinele de piese auto. Nu e ceva nou si nu vad de ce capra vecinului trebuie tratata cu atata patima si satisfactie machiavelica.  :-/

Offline remarque

« Răspuns #16 : 08.Mar.2019, 07:06:30 p.m. »
Se pare că mai sunt unii că mine care înțeleg perfect de ce trebuie să-ți informezi colegii de suferință să nu se lase pe mâna celor care vor să câștige mult fără să facă mai nimic.
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

The following users thanked this post: ntire2000, Utilizator_Anonim

Offline tsf

« Răspuns #17 : 30.Nov.2019, 07:10:48 p.m. »
Ideea e ca eu am facut revizii la Arad pana au aparut ei.Cand au aparut m am dus bucuros la ei sa ma programez intreband si costul reviziei.cand am primit raspunsul am zis pas.mult mai scumpa ca la orice deler suzuki din vest.chiar daca ies la aceiasi bani sau mai scump cu drumul la ei nu mai calc.consider bataie de joc fata de clienti.anul viitor vine vremea sa schimb vitara foarte probabil cu una noua.vad ca si la vanzare masini sunt f scumpi,fara oferte...asta e...speram sa fie multi mai multi ca mine sa mearga la arad sau szeget pt servicii suzuki sa vada sefii promotor plin  de suzuki in oras si gol serviceul la ei asa poate o sa si alinieze preturile in rand cu restul reprezentantelor.
Ca fapt divers la arad am platit revizia in jur de 500 lei iar la.deva 418 lei.revizia cu schimb de ulei frana si antigel 630 lei!!!!
  • suzuki vitara 1.6 passion all grip

Offline Heavyd

« Răspuns #18 : 18.Oct.2020, 10:25:07 a.m. »
De curiozitate, la Timisoara te lasa sa stai langa masina cand iti face revizis?
  • SX4 S-Cross Hybrid

Offline mariusl82

« Răspuns #19 : 18.Oct.2020, 11:17:24 a.m. »
Doar sus in sala de asteptare,sunt geamuri acolo si vezi masina.
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise