Autor Subiect: Portbagaj Suzuki Ignis fara sinele din fabrica  (Citit de 26467 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Portbagaj Suzuki Ignis fara sinele din fabrica
« Răspuns #10 : 10.Iul.2009, 12:10:32 a.m. »
Fata de varianta originala ai ales cea mai buna solutie.Important,dupa mine ,sa nu-l tii permanent pe masinuta ca se vor deforma chederele de pe usa. Ce garsoniera frumoasa ai pentru Suzuka :clap:
  • Ignis

Offline cobra20

« Răspuns #11 : 10.Iul.2009, 04:57:54 p.m. »
Latest updates. Azi am scos masina in oras cu portbagajul atasat, la 50 km/ora nu se simte nimic, nici macar nu suiera. Pana amu super multumit.
Asa arata la lumina zilei:

Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline miocrl

« Răspuns #12 : 10.Iul.2009, 09:37:17 p.m. »
arata super fain.
la fel am si eu si nu s-a matuit nimic. am mers cu schiurile legate cu elastice pe ele chiar si cu 170 la ora

Offline miocrl

« Răspuns #13 : 12.Iul.2009, 02:21:42 p.m. »
Mai am de facut un fel de cufar pe care pot sa pun cauciucurile si sa la prind

ideea mea e sa nu te mai complici cu un cufar doar daca crezi ca iti va fi util si mai in colo. pui 2 bare de teava sau de lemn  lungi de 1 m si le legi bine de barele transversale pe directia fata spate(longitudinal) pe mijloc la o distanta de 40 -50 cm una de alta.
faci 4 legaturi fixe cu sarma.. sau elastice din alea pt masini + pe fiecare legatura inca una mai larga de asigurare. daca doamne feri se rupe una fixa o sa bata tot aranjamentul pt ca cealalta legatura e mai larga.
cam asa:

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #14 : 12.Iul.2009, 04:59:32 p.m. »
@cobra20 - felicitari pentru munca depusa , arata bine, sa fie trainic si de folos cat mai mult timp  :good:, cam multicel investitia dar fiecare stie cum sta si cat merita  ;)

Offline cobra20

« Răspuns #15 : 12.Iul.2009, 06:25:41 p.m. »
multumesc, la mine treba sta in felul urmator: pretul nu ma prea intereseaza cat timp stiu ca e de marca si nu vreo chinezarie, oricum azi am facut un fel tur al salajului (cine stie gradina botanica din Jibou) Zalau-Jibou si venit catre Romanasi, cea ce nu-mi place e ca incepe sa urle pe la 60 km/ora, asta pana ori dau jos ori o sa ma obisnuiesc cu el , dar cred ca va fi ultima varianta din urmatoarea cauza, nu as vrea sa stric ceva la el cu datu jos si montatul inapoi

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline timisoso

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #16 : 14.Iul.2009, 11:38:04 p.m. »
Muzica mai tare, si nu mai ai treaba.
In general, barele transversale 'cinta' doar cind sint goale.Chiar si Thule. Cind prinzi ceva pe ele, se potolesc.
Am primit un set de Golf, thule, dar sint prea scurte(!!) pt Ignis. Le-am dat unui prieten cu Passat Combi, le-a instalat imediat. In doua zile le-a dat jos, ca la 130 incep sa cinte. A legat o naveta goala si au tacut.
Le tine in portbagaj, pt cind le-o veni rindul.
O seara faina,
S.

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #17 : 15.Iul.2009, 08:51:41 p.m. »
un deflector de vant si ai scapat de problema :D

Offline cobra20

« Răspuns #18 : 15.Iul.2009, 10:19:17 p.m. »
multam pentru informatie dar am rezolvat problema  :D nici nu il mai bag in seama, m-am obisnuit cu el

Offline cobra20

« Răspuns #19 : 29.Iul.2009, 04:35:45 p.m. »
In sfarsit ii gata portbagajul asa cum am vrut

Modul de prindere:

de dus nu se duce nicaieri din cauza garniturii de cauciuc  :D