Autor Subiect: Portbagaj Suzuki Ignis fara sinele din fabrica  (Citit de 26468 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Portbagaj Suzuki Ignis fara sinele din fabrica
« : 09.Iul.2009, 01:04:23 p.m. »
Dupa cautari si peste 100 de comparari de diferite marci de portbagaje, am decis sa  raman la marca Thule. Toata jucaria ma costat fix 600 lei si a durat 5 zile pana ce mi-au adus comanda (nu stiu de unde cred ca din Cluj sau Bucuresti).

Sistemul de prindere de aproape:

Orice parere e bine venita  :D
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline mihaitza2007

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GL AC 2003
Re: Portbagaj Suzuki Ignis fara sinele din fabrica
« Răspuns #1 : 09.Iul.2009, 01:33:19 p.m. »
Frumos, dar taaaare scump.
Eu am vazut in selgros ceva asemanator in jur de 100 ron, care suporta 75 kg.
Respectati-va in trafic si conduceti preventiv!

интересное

Offline cobra20

« Răspuns #2 : 09.Iul.2009, 01:41:15 p.m. »
amu asta este am umblat prin tot orasul si numai la un singur magazin am gasit,  mi-emi trebuie sa suporte 4 buc de cauciuc pe o distanta de 330 Km pana-n ungaria, deci nu fac rabat de la calitate, mai ales ca nu vreau sa ma trezesc cu un accident. Mai am de facut un fel de cufar pe care pot sa pun cauciucurile si sa la prind sa nu cumva sa aiba dor de zbor  :D

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #3 : 09.Iul.2009, 02:18:49 p.m. »
-Bravo Cobra, sa te tina bine si sa-l porti peste tot, sa-ti faca trebuinta, e misto!  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #4 : 09.Iul.2009, 02:26:01 p.m. »
mersi danker voi vedea cum isi va face datoria, sper ca daca a fost facut in suedia va fi mai bun decat cele facute in china, oricum o sa vin cu un "referat" despre el cum sa comportat, etc

razak

• Vizitator
« Răspuns #5 : 09.Iul.2009, 05:11:43 p.m. »
salutari! la fel am si eu pe swift ! singura hiba majora a lor este talpa de cauciuc care o sa-ti matuiasca vopseaua! eu asa am patit la swift :) 4 dreptunghiuri pe plafon :D

Offline danker

« Răspuns #6 : 09.Iul.2009, 06:44:59 p.m. »
- O folie transparenta ceva?  ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

razak

• Vizitator
« Răspuns #7 : 09.Iul.2009, 10:13:49 p.m. »
acum ca l-am vopsit in negru perlat iti dai seama ca nu-l mai sui pana ce nu am folie transparenta pe plafon :)

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #8 : 09.Iul.2009, 10:22:30 p.m. »
bun bun, vad ca se poate si fara bare-le din fabrica (deci nu ai gaurit plafonul). Arata foarte bine, sa il stapensti sanatos!
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline cobra20

« Răspuns #9 : 09.Iul.2009, 11:29:15 p.m. »
multumesc prima data am vrut sa pun  cele originale din fabrica dar lucrarea ar fi constat din: gaurire vopsire montajul deci o groaza de timp pierdut si bani, sincer care nu merita, ca nu o sa car in fiecare zi, si nici asta nu va sta tot timpul pe masina. Plus ca am aflat: masinile care nu au venit din fabrica cu sinele montate au o tabla sudata in plus pentru reinforsare, care la mine nu e valabil. In cazul matuirii bag eventual un polish si iar o sa am tabla lucioasa  :D