Autor Subiect: Sfat achiziție anvelope vară  (Citit de 11604 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Sfat achiziție anvelope vară
« Răspuns #20 : 02.Mai.2019, 09:02:13 p.m. »
Brigestone turantza T001 sunt in top 3
Restul modelelor Brigestone sunt medii
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #21 : 02.Mai.2019, 09:06:00 p.m. »
Bine

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Offline Leutz

« Răspuns #22 : 03.Mai.2019, 05:57:24 a.m. »
Turanza sunt cauciucuri touring, foarte bune de altfel. Multe masini japoneze vin din fabrica cu cauciucuri din gama Turanza. E unul din cele mai bune cauciucuri pentru "uz casnic" si care se potriveste bine cu conceptia si setarile masinilor japoneze in general. E aproape un cauciuc OEM pentru toata industria auto japoneza, ca sa zicem asa.

Pentru cineva care intreaba de cauciucuri pe un forum Suzuki, cam asta ar fi prima recomandare, indiferent de cat de 'potenti' arata alti producatori.

Altfel, afirmatia ca Bridgestone e un producator mediocru... este in sine mediocra. Sa-mi fie iertata… aciditatea  :pardon:.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, Utilizator_Anonim

Offline fireburn

« Răspuns #23 : 03.Mai.2019, 09:09:06 a.m. »
Eu am achizitionat anul trecut GoodYear Eficient Grip Performance.
Am avut de ales intre astea si........ Bridgestone Turanza T001. Sunt asemanatoare ca si caracteristici.

Masina a venit din fabrica cu Turanza ER300, T001 fiind urmasul.
Ambele, Turanza T001 si Eficient Grip Performance sunt de calitate medie (parerea mea....care este) dar eu am fost si sunt multumit de ele.

Acu' daca rupi asfaltul poate vrei gume sport; fiecare cu stilul lui de condus.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #24 : 03.Mai.2019, 09:11:47 a.m. »
Offtopic
Saab echipa, din fabrica, masinile care aveau de la 150 cp in sus, cu brigestone turantza si nu rupeau aderenta la putere mare, asa ca ma gandesc ca nu sunt proaste
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Lerua07

« Răspuns #25 : 03.Mai.2019, 11:40:03 a.m. »
Nu uitati anvelopele Pirelli !
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 03.Mai.2019, 12:12:37 p.m. »
Da, si ele fac parte din podiumul de 5.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline wolfin

« Răspuns #27 : 03.Mai.2019, 12:19:21 p.m. »
tragand linie...eu unul as fi incantat daca toti soferii si ar echipa masinile macar de la mediu in sus...cu o minima informare asupra comportamentului pe umed in special...clasa B sau C

cati dintre noi (aici nu ma refer explicit la voi cei care sunteti prezenti pe acest topic) cumpara numai anvelope premium....

au as avea o problema cu cele fabricate in china sau care au denumiri dubioase....sau le tin peste 5-6 -7 ani ca inca mai au carne

o anvelopa mid sau low facuta de un producator renumit sub brandul sau, totusi nu e de aruncat ...a..ok...dupa 4 ani o schimbi ...nu te astepti sa tina 10 ca victoria...parca il aud pe cel batran...care tocmai si a schimbat anvelopele vechi debica cu tot debrica  X-( X-( X-( X-(

un aspect important....sa aiba minim 3-4 canale de degajare apa.
« Ultima Modificare: 03.Mai.2019, 12:32:23 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Zota_Dragos

« Răspuns #28 : 03.Mai.2019, 01:13:19 p.m. »
tragand linie...eu unul as fi incantat daca toti soferii si ar echipa masinile macar de la mediu in sus...cu o minima informare asupra comportamentului pe umed in special...clasa B sau C

cati dintre noi (aici nu ma refer explicit la voi cei care sunteti prezenti pe acest topic) cumpara numai anvelope premium....

au as avea o problema cu cele fabricate in china sau care au denumiri dubioase....sau le tin peste 5-6 -7 ani ca inca mai au carne

o anvelopa mid sau low facuta de un producator renumit sub brandul sau, totusi nu e de aruncat ...a..ok...dupa 4 ani o schimbi ...nu te astepti sa tina 10 ca victoria...parca il aud pe cel batran...care tocmai si a schimbat anvelopele vechi debica cu tot debrica  X-( X-( X-( X-(

un aspect important....sa aiba minim 3-4 canale de degajare apa.
Eu cumpăr anvelope premium, asa cum zicea cineva mai sus, prefer siguranță în fața prețului (merg mai agresiv).
Sunt de acord cu tine că pentru majoritatea conducătorilor auto o anvelopa medie că performanța e f buna.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Offline wolfin

« Răspuns #29 : 03.Mai.2019, 01:21:09 p.m. »
stii ca esti in contradictie  >:D<
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970