Autor Subiect: Spre canionul 7 scari?  (Citit de 1915 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
Spre canionul 7 scari?
« : 07.Iul.2009, 05:59:27 p.m. »
- cred ca vorbesc prostii dar m-am tot gandit unde sa ma duc si eu in w/e (in cazul in care nu lucrez iar >:P) si am dat de 7 scari ... si am citit ceva de un drum forestier pana acolo (deci cineva a fost pe el ma gandesc eu ...).. sunt curios daca vb aiurea sau chiar e ?

- oricum nu ma dor picioarele sa merg pana la el ca am inteles ca din timisul de jos sunt ~60 de min de urcat deci pt mine 120min, pt o sambata mi se pare ok .. dar totusi tot nu am avut timp sa ma plimb si eu ca omul cu masina si imi doresc sa existe acest drum forestier

- in cazul in care aveti detalii sau un site ceva sau orice vreau si eu :D

merci

« Ultima Modificare: 05.Aug.2009, 02:58:31 p.m. de ..::Khaos::.. »

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
Re: Spre canionul 7 scari?
« Răspuns #1 : 07.Iul.2009, 06:25:49 p.m. »
Este un drum forestier, dar nu stiu daca e bariera pe el sau nu (nu am mai fost de mult). Din DN1 vei face dreapta inainte de intrarea in Brasov si dupa 300 de metri vei ajunge intr-o zona plina de gratare. Mai departe nu stiu daca poti sa mergi cu masina, dar sigur poti sa mergi pe jos.

Poze
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline >pexic<

« Răspuns #2 : 07.Iul.2009, 06:27:40 p.m. »
este bariera, nu se poate intra decat ocolind prin dreapta pe deal dar nu recomand, e prea frumos drumul si merita facut pe jos (in plus sunt si jandarmi in WK). si binenteles plin de cocalari ;)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #3 : 07.Iul.2009, 06:31:32 p.m. »
Parca m-ar tenta si pe mine o plimbare pe acolo. :D
Daca te hotarasti, da un semn si poate ne intalnim daca mergem si noi.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #4 : 08.Iul.2009, 01:19:27 a.m. »
stiu despre cocalari, dar tot am vrut sa ajung acolo ca pare frumos .. e si daca nu se poate cu zuza merg pe jos :)

deconectat: in cazul in care nu lucrez chiar vreau sa merg si poate ne combinam la o excursie te anunt cat de rapid aflu ceva

Offline unde

« Răspuns #5 : 05.Aug.2009, 02:48:07 p.m. »
 Ia-o pe jos, mi se pare ca accesul cu masina nu e permis. Peisajul e superb si oricum, la un moment dat nu mai poti inainta nici cu o masina preparata.
 Tip: dupa ce parcurgi scarile, te poti intoarce prin padure, ocolesti prin dreapta, e un soi de poteca prin padure si ajungi la baza canionului, unde incep scarile.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #6 : 05.Aug.2009, 02:51:54 p.m. »
merci de info ..dar momentan e in standby aceasta excursie o sa revin cu amanunte cand o sa ma duc :)