Autor Subiect: Sfat achizitie Baleno  (Citit de 4118 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Utilizator_Anonim

Re: Sfat achizitie Baleno
« Răspuns #20 : 13.Sep.2018, 04:45:07 p.m. »
@Soimu Nu e singura masina
De vacante e masina sotiei s-cross pasion allgrip 1.4 turbo
De joaca am saabul coupe 900 2.o turbo 230 cp, care consuma cam mult si e prea mare de oras, are 2 usi si 4.8 m (la el tot surubaresc) si portbagaj de 450 l
De zi cu zi caut ceva, cu portbagaj si 4 usi, iar baleno se cam incadreaza
Multumesc pentru sfaturi, ca sa nu divagam va tin la curent dupa ce fac un drive test
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Soimu

« Răspuns #21 : 13.Sep.2018, 05:01:42 p.m. »
Pai daca e pe asa, ai dreptate!...Baleno e perfect....iar daca reusesti si sa prinzi varianta aia cu CVT(eu nu am reusit la Swift desi e in lista de preturi), boier esti!....eu de cate ori merg in traficul bucurestean si sunt la volan ma broscorodesc ca de ce mi s-a parut scump Yarisul CVT la 16 k euro...ca la astia era sigur daca dadeam comanda, ceea ce la Suzuki in ro nu se intampla.

Dar poate sunt numai eu asa: pur si simplu nu mai support ca la fiecare 4m sa actionez ambreiajul, schimbatorul si acceleratia si frana si tot asa de zeci si sute de ori in traffic...o fi varsta de vina? uzura nervoasa?....nu stiu, dar trebuie sa trec pe ceva automat!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, Myhay

Offline Myhay

« Răspuns #22 : 13.Sep.2018, 05:05:43 p.m. »
Se poate trai si cu varianta cheala normal. Dar daca tot iei masina noua si o tii ceva ani ( incadrandu te in bugetul alocat) o sa duci lipsa de niste chestii. Din punctul meu de vedere merita toti banii farurile bi-xenon ,led urile integrate in faruri , ac automat cu display ul digital si camera marsarier. Nu mai stiu care din astea sunt si pe GL sau daca sunt.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Soimu

« Răspuns #23 : 13.Sep.2018, 05:26:53 p.m. »
Se poate trai si cu varianta cheala normal. Dar daca tot iei masina noua si o tii ceva ani ( incadrandu te in bugetul alocat) o sa duci lipsa de niste chestii. Din punctul meu de vedere merita toti banii farurile bi-xenon ,led urile integrate in faruri , ac automat cu display ul digital si camera marsarier. Nu mai stiu care din astea sunt si pe GL sau daca sunt.

Cu rabla cred ca ai scos GLX pe undeva putin peste 12 k euro, ceea ce pt ce dotari are este un pret de vis; la asta daca s-ar fi putut eu am mai fi dat inca 1500 euro pt. o cutie automata...pt. confortul meu in oras...dar NU apare in oferta Suzuki pt RO (exceptie la 17900 euro cu cutie convertizor si motor turbo de 1.0 in 3 cilindri)

Offline Myhay

« Răspuns #24 : 13.Sep.2018, 06:31:05 p.m. »
Da. 12200 pret final.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #25 : 13.Sep.2018, 06:32:24 p.m. »
Spre automata de 1.2 inclin, dar sa testez intai scaunul
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Soimu

« Răspuns #26 : 13.Sep.2018, 08:41:27 p.m. »

Pai e clar ca ai de testat 2 chestii:

1)scaunul (si dupa cat tine eu minte de la cele 2 drive-test facute e confortabil)

2)NOROCUL....ca daca ai sansa sa-ti aduca vreun dealer un Baleno cu CVT in cele 4 luni de cand te inscrii in Programul Rabla, poti sa zici ca esti un norocos, si trebuie sa joci imediat la loterie si sa dai de baut la toti prietenii, ca probabil mai urmeaza si alte "noroace"...eu iti urez mult noroc, sa sa nu uiti ca am fost primul!:)

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #27 : 13.Sep.2018, 09:05:04 p.m. »
Există viață și fără tichete valorice.   :-t

Offline Soimu

« Răspuns #28 : 13.Sep.2018, 09:14:04 p.m. »
Există viață și fără tichete valorice.   :-t

Da, dar de ce sa fi tu mai fraier decat turma, chiar daca e vorba de "numai" vreo 1000 euroi? (bine daca te cheama Berbecali si ai palat si echipa de fotbal, merge si fara)  :happy:

Cui ii convine, chiar daca nu notele conteaza ci stiinta, ca fiul lui sa vina acasa cu nota 6, in timp ce restu' aduc 9 si 10?(parca e mai greu de acceptat,    nu?)

Plus ca nu e vorba de vreo pomana...sunt bani tot din banii nostril, produsi de noi, nu vin din cer!

Offline croco

« Răspuns #29 : 14.Sep.2018, 11:58:32 a.m. »

As putea sa iti spun din experienta a 2 scaune de modele Suzuki e ca scaunul de Balenuta e diferit de cel de VItara dar amanadoua confortabile. De incaput eu incap in amandoua bine dar asta depinde si de parametrii tai nativi, Baleno e mai joasa.
Am mers cu ea cateva ore conducand fara pauza si nu am fost obosit, folosind unde s-a dovedit adecvat, CC care e foarte prompt in decizii. Daca mergi doar in oras nu vei conduce suficient de mult timp incat sa simti oboseala.
Scaunul de GL e diferit cel putin ca materiale decat cel de GLX, cam asa pare din poze, nu am vazut un GL de aproape dar pentru diferenta de pret si dotari iti recomand GLX-ul, farurile xenon sunt priceless mai ales ca durata zilei urmeaza sa scada. 
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX