Autor Subiect: Trosneala  (Citit de 9651 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
  • Gen: Bărbat
Re: Trosneala
« Răspuns #40 : 16.Aug.2009, 07:34:47 p.m. »
masina a iesit foarte bine.....cel putin asa pare din poze. ramanem in stand-bye cu pretul. bye
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline gabin

« Răspuns #41 : 16.Aug.2009, 07:53:49 p.m. »
Mai ai piesele indoite? Capota? Grile..?
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #42 : 16.Aug.2009, 08:45:06 p.m. »
...nu. Capota era varza, ce sa mai fac cu ea? Grila, aia cu emblema, am pus-o in portbagaj. Nu stiu daca mai e acolo, nu m-am uitat; era rupta pe spate si aia... Le-am zis ca vreau sa-mi pastreze doar farul stang, ca sa iau lupa... Am gresit? A, si capacelul de la carligul de remorcare, l-am pastrat, ca e mic si se pierde.

razak

• Vizitator
« Răspuns #43 : 16.Aug.2009, 08:49:07 p.m. »
vrei ceva modificari la faruri sau doar lupe in?

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #44 : 16.Aug.2009, 08:53:44 p.m. »
Modificari? Nu, doar lupa in farul nou.

razak

• Vizitator
« Răspuns #45 : 16.Aug.2009, 10:09:03 p.m. »
cortinele au sarit?

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #46 : 16.Aug.2009, 10:18:10 p.m. »
Lateralele si cortina n-au sarit. Doar fata, amandoua.

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #47 : 26.Aug.2009, 07:37:43 a.m. »
Venit din concediu, scos masina. Total 13.390,28. :dknw: ...fara concediu.

ce nu-mi place:
- la tot ce au vopsit ei, luciul e nitel mai estompat decat originalul (lac prost?), desi am impresia ca trebuia sa fie invers.
- in partea dreapta (partea nelovita) capota e "nitel mai sus", presupun ca e din balama.

Bineinteles ca acolo n-am vazut, am descoperit acasa. In fine, nu se vede din prima, dar caut si eu nod in papura. =((

..........

...mai am niste drumuri de facut, asa ca n-o sa fiu pe faza, dar poate va prind diseara, sa va arat pe viu.

razak

• Vizitator
« Răspuns #48 : 26.Aug.2009, 09:33:00 a.m. »
si de ce nu o duci innapoi la service? mai mult ca sigur in urma impactului s-au strambat si balamelele de la capota pe care nu le-au schimbat , cat despre lac ... cam nasol, nu cred ca vrei sa se exfolieze :D

PS : sper ca ti-au dat garantie pe lucrare :)

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #49 : 03.Sep.2009, 09:44:22 a.m. »
Doamnelor, domnilor, am centuri.  :happy:
Ieri m-am bagat sub ea sa vad ce-mi iese. Am inceput cu aia de la sofer care mi-a luat vreo 3 ore... Nenea Andras (care si-a lipit eticheta cu numele, pe interior  ;)) a strans-o atat de tare, incat n-am putut sa-i desfac dacat unul din suruburile de prindere; asa ca am rezolvat-o "loco", de-a busilea.
Per total n-a fost greu: exista inauntru un pistonas cu cremaliera, datorita lui esti tras inapoi in scaun. Se scoate ala si centura devine "clasica", doar cu blocaj la soc. Mai nasol e de pus arcul la loc, e poveste mare acolo, da' m-am descurcat; prima oara e mai greu.
Pe cea de la pasager am terminat-o in douazeci de minute ca deja eram meserias.  :inteligent: Daca o faceam in douazecisicinci, probabil nu o sugrumam ata de tare si se rula mai bine; are usoare poticneli, dar rezultatul e multumitor.