Autor Subiect: Probleme piele volan  (Citit de 1799 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Danciu Paul

Probleme piele volan
« : 02.Sep.2018, 11:02:10 a.m. »
Salut,

Nu stiu daca postarea mea trebuie sa fie incadrata aici,rog sa fie mutata daca s-a mai discutat,problema este in felul urmator:

Volanul de la Vitara mea a inceput sa se cojeasca acel strat de "piele" cum masina are 2 ani si am doar 11k la bord vreau sa va intreb daca si vreunul din dvs a avut aceasta problema si cum ati solutionat-o?Oare pot sa cer sa fie schimbat pe garantie?Pare totusi aiurea dupa o perioada asa scurta si nici nu am asa multi km cu ea sa cedeze asa usor...

Multumesc,
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline Catalln

Re: Probleme piele volan
« Răspuns #1 : 02.Sep.2018, 11:55:04 a.m. »
Dacă nu ma înșel a mai fost ridicata problema.
Sigur merge pe garanție.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline bisti

« Răspuns #3 : 02.Sep.2018, 12:19:23 p.m. »
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=3191.120

Eu am avut probleme cu pielea volanului, la Swift, atunci cand mi-au schimbat in service caseta de directie. Nu stiu ce instrument au montat pe volan cand au verificat directia.
La mine era in partea de jos a volanului, spre picioare, absolut deloc atinsa de maini sau de soare.

Nu mai sunt pozele atasate din cauza hostingului, s-au pierdut pe undeva pe vechea platforma.

Autonet nu a vrut sa imi schimbe volanul pe garantie ca a zis seful serviceului ca nu e problema lor. Am apelat la Suzuki Ungaria si am reusit sa il schimb pe garantie la Radacini Giurgiului (care acum nu mai exista).
Incearca la un dealer Suzuki, mai putin Autonet, ca sunt anticlient.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #4 : 02.Sep.2018, 12:44:05 p.m. »
Pai la tine nu era vorba de garanție, era vina celor ce au lucrat la mașină.  Să nu încurcăm borcanele.

Offline bisti

« Răspuns #5 : 02.Sep.2018, 05:46:36 p.m. »
Da, dar magarii nu au recunoscut in ruptul capului ca au gresit. A trebuit sa dau emailuri la suzuki ca sa  imi schimbe volanul pe garanție. Nu era mai simplu sa o faca ei?

Offline 23suzi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • deva
« Răspuns #6 : 25.Sep.2018, 09:00:03 a.m. »
Salut,

Nu stiu daca postarea mea trebuie sa fie incadrata aici,rog sa fie mutata daca s-a mai discutat,problema este in felul urmator:

Volanul de la Vitara mea a inceput sa se cojeasca acel strat de "piele" cum masina are 2 ani si am doar 11k la bord vreau sa va intreb daca si vreunul din dvs a avut aceasta problema si cum ati solutionat-o?Oare pot sa cer sa fie schimbat pe garantie?Pare totusi aiurea dupa o perioada asa scurta si nici nu am asa multi km cu ea sa cedeze asa usor...

Multumesc,
« Ultima Modificare: 25.Sep.2018, 09:39:30 a.m. de yeti »
  • vitara s

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #7 : 25.Sep.2018, 09:41:02 a.m. »
Urmareste problema din jurnalul lui @bekxy http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7058.msg251780#msg251780
El a obtinut schimbarea pe garantie.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Frychy

« Răspuns #8 : 13.Feb.2019, 03:06:25 p.m. »
Salutare. Si eu am aceeasi problema, dupa 1 an de utilizare la un simplu viraj la dreapta am simtit cum sunt gadilat in palma de ceva pe volan. Cand am ridicat mana era o bucatica din pielea volanului care se exfolia. Acum dupa aproximativ 2 ani cu masina, la revizia de 45000 km, am inceput sa ma agit pentru schimbarea volanului prin garantie (Radacini Otopeni). Cei de la Otopeni au trimis catre Suzuki Ungaria mail-uri cu toate detaliile necesare, urmand a solutiona cazul. Intre timp, dupa a-3a utilizare a parasolarului dreapta, am constatat ca nu se mai aprindea becul, lucru care dupa verificarea oficiala s-a declarat problema cu solutionare pe garantie. Acum astept sa vad exact raspunsul lor si cum urmeaza sa procedam. Revin cu edit la postare dupa ce termin cu ei. Salutare.
Suzuki Ignis 1.3 (2006) - Grey Metallic
Vitara 1.6 Passion ALLGRIP (2017) - Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic