Am incercat cu SUVI al meu pe A2, zona dintre Cernavoda si Medgidia. Acolo este asfalt proaspat, dar si pante ce te pot ajuta sau infrana.
Nu pot sa spun exact in care situatie eram, insa masina tocmai facuse 1000 km si am vrut sa vad cum merge cu mai mult de 110 km/h.
Am accelerat usor pana pe la 185 (aproximativ, pe bord). Eram foarte incordat, atent la orice sunet sau zgomot scos de masina (imi era un pic teama ca fortez nota..., doar era noua masina).
Nu am mentinut decat un minut viteza mare. Impresia mea a fost ca mai putea urca in viteza, dar cu muuulta rabdare...
Oricum, in comparatie cu Sx4 - 107CP, pot spune cu siguranta ca noul Sx4 - 120CP este mai placut la condus, se simte mai "in vana" chiar de la turatii mici (pot merge linistit cu a V-a la 50 km/h, este chiar foarte placut sunetul masinii si raspunsul la apasarea pedalei de acceleratie). La viteze mai mari (120-140 km/h) este evidenta repriza mai buna pentru noul motor (depasirile pe autostrada sunt mult mai scurte si placute!)