Autor Subiect: Cit ati fugarit cel mai mult Suza  (Citit de 32303 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marius_rg

Re: Cit ati fugarit cel mai mult Suza
« Răspuns #130 : 21.Apr.2010, 02:09:37 p.m. »
Eu sincer nu inteleg de ce tot va agitati atat cu vitezele astea, avand in vedere ca:
  - la noi in tare mai mult de 140 nu ai unde sa-i dai (decat pe 2-3 autostrazi, care mai sunt si vai de capul lor)  X-(
  - daca vroiati masina de viteza, va luati o berlina sau una mai sport :), nu SX4

SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline ciphol

« Răspuns #131 : 21.Apr.2010, 02:26:45 p.m. »
PAI NU, sigur, e vb de a sti cam ce performante poti scoate cu masinuta asta, fata de altele din clasa ei ca motorizare  sau, ma rog,ca  pret..si  mai ales cand e noua, vrei sa stii -ce ti-ai luat-...sau-cat poate-, altfel..nu cred ca nimeni nebun sa o tot calce mereu in halul asta ,mai ales la noi
si apoi...eu un post  .... despre...-cat ati fugarit.....- ,   daca tot e aici....
  • suzuki s-cross 1.6 ddis allgrip

Offline marius_rg

« Răspuns #132 : 21.Apr.2010, 03:00:33 p.m. »
O poti lua si asa, dar....din punctul meu de vedere nu prin viteza maxima evaluezi/compari o masina cu altele din aceeasi clasa si, nici nu prea conteaza pt mine criteriul asta :P Atata timp cat poate atinge o viteza rezonabila (sa zicem 150km/h) in scurt timp si poate rula in siguranta la acea viteza, e perfect  :good:
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

PTR

• Vizitator
« Răspuns #133 : 21.Apr.2010, 03:43:36 p.m. »
 @ciphol ai luat in calcul si abaterea vitezometrului intre logan si sx4?

Offline gigelm5m3

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 308
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #134 : 21.Apr.2010, 08:40:53 p.m. »
Abaterea e mai putin importanta, eu zic ca diferenta de greutate, Sx4 4x4 e cu vreo 200 kg mai greu decat Logan-ul si mai inalt, deci mai putin aerodinamic.

PTR

• Vizitator
« Răspuns #135 : 21.Apr.2010, 10:00:07 p.m. »
 Sunt convins ca e insignifianta o abatere de sa zicem 15km fata de una de 5km raportata la orgoliul personal... In rest nu prea e valabil.

Offline hugbear

« Răspuns #136 : 21.Apr.2010, 10:45:02 p.m. »
Da' legal nu mai circula nimeni???
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #137 : 21.Apr.2010, 11:45:43 p.m. »
Numele topicului asta te indeamna sa spui.Legal merge toata lumea zi de zi in aglomeratie,eu unul nu apuc prea des sa-i dau a3 a...asa ca ...
Go Terios!!!:)

Offline ciphol

« Răspuns #138 : 22.Apr.2010, 09:02:02 a.m. »
@ciphol ai luat in calcul si abaterea vitezometrului intre logan si sx4?
pai, am spus undeva mai sus, aveam un pic peste 200 pe vitezometru, ia pe gps 197...abaterea mi-a parut f mica, ceasul de la suzuki e destul de exact
alta experienta:m-a prins radarul cu f putin peste 90 pe vitezometru ...in localitate; iar nea garcea m-a oprit...mi-a spus ca ..cf radarului...circulam cu 92 de km /h ....concluzie...200 ron amenda... X-(   asta e...
ce vreau sa intreb eu de fapt, alti posesori de suzuki sx4 1,6i(unii spun ca nu au putut prinde mai mult de 170...)...pana la cat ati reusit sa turati masinuta???la mine nu intra ...nici macar un pic pe zona rosie si totusi am reusit sa prind atat...voi ati intrat?
(am exp de pe alte masini...de ex opel astra H 1,7 cdti...la capatul zonei legale..aveam 199 km/h...acul intra lezer pe zona rosie..si viteza se ducea spre 230...apoi suzuki swift 1,3..pe zona legala avea maxim 140....intra pe rosu f usor.si fara zgomot mare pe rosu...asa ca m-am trezit cu 170 cu...o pispirica de masinuta..)
ce o fi insa cu ...sx4?
  • suzuki s-cross 1.6 ddis allgrip

Offline BXXENL

« Răspuns #139 : 22.Apr.2010, 09:36:48 a.m. »
Da-i cu primele trepte, si o sa vezi ca intra pe rosu. In treptele superioare (4-5) nu mai poate, masina nu e prea aerodinamica.
  • SX4 1.5
Alex