Autor Subiect: Traseu de vara, "cabana" Cuca  (Citit de 5346 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Traseu de vara, "cabana" Cuca
« Răspuns #20 : 07.Iul.2009, 08:11:31 p.m. »
- Aha,  deci nu sunt nici Dinozaur de coclauri, sunt d'asta,... Dinosaurus Urbanus..., continuati baieti, continuati sa faceti muci, frumusete de topic.  :baston:  mai bine.... :cheers:  
« Ultima Modificare: 07.Iul.2009, 08:18:56 p.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline >pexic<

« Răspuns #21 : 07.Iul.2009, 09:08:03 p.m. »
abia acum am realizat ce s-a intamplat , mii de scuze danker, sunt muci cu varza, iarta-ma te rog :pardon:
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline danker

« Răspuns #22 : 07.Iul.2009, 09:13:07 p.m. »
- Asta este, singura modalitate de rezolvare o vad la o bere, noi o rezolvam mai usor,    ;)  nu stiu cu LeonardSZK cum facem , ca si cu el tot la o  :cheers: tre' sa ne impacam.

Offline bogdanb

« Răspuns #23 : 07.Iul.2009, 10:18:25 p.m. »
Mai fratilor, voi vedeti ce tare il captiveaza muntele pe Pexic?
Azi a lasat balta 7 (sapte) mailuri ca sa raspunda pe topicul de pe Suzuki-Club. Bravo!  :clap:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline LeonardSZK

« Răspuns #24 : 07.Iul.2009, 10:41:46 p.m. »
@danker  :cheers:  :pardon: Mai vrei trasee de vara ne-4x4, de impacare?  :D
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline >pexic<

« Răspuns #25 : 08.Iul.2009, 01:02:41 a.m. »
Mai fratilor, voi vedeti ce tare il captiveaza muntele pe Pexic?
Azi a lasat balta 7 (sapte) mailuri ca sa raspunda pe topicul de pe Suzuki-Club. Bravo!  :clap:

ce 7 fratilor ca m-au disperat, primesc zilnic peste 200 de bucati si culmea: nu e asta tot jobu meu..sclav pe plantatie am ajuns.
adevaru' e ca din cauza lor n-am vazut pe ce topic mai sunt si m-am lansat in descrieri, scuze inca o data.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #26 : 10.Iul.2009, 12:55:25 p.m. »
Frumos traseu. Multumim danker, asa mai evadez si eu din mizeria si stresul santierului, cel putin in pauza de masa  :D

ce 7 fratilor ca m-au disperat, primesc zilnic peste 200 de bucati si culmea: nu e asta tot jobu meu..sclav pe plantatie am ajuns.
adevaru' e ca din cauza lor n-am vazut pe ce topic mai sunt si m-am lansat in descrieri, scuze inca o data.
Eu zic ca se poate si mai rau. :( .Gandeste-te cum ar fi sa n-ai nici week-end
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline danker

« Răspuns #27 : 11.Iul.2009, 09:23:29 a.m. »
@danker  :cheers:  :pardon: Mai vrei trasee de vara ne-4x4, de impacare?  :D

- Bineinteles, poate asa mai terminam cu off topicul pe aici, si aflu noi destinatii frumoase pentru care sa ma pregatesc. ;)

- Razvan - stiu cum este, cam asa eram si eu pe la Cernvoda pe vremuri, si pe bani putini,  in zilele noastre ce sa zic, creditul este sclavagismul acestor vremuri  :(

« Ultima Modificare: 11.Iul.2009, 09:25:24 a.m. de danker »

Offline bogdanb

« Răspuns #28 : 05.Dec.2009, 03:51:26 p.m. »
Reactivez si eu topicul asta, fiindca ma bate gandul sa dau o fuga prin zona in saptamana dintre Craciun si Anul nou.
A mai fost cineva recent prin zona? Sau are cineva vesti cat de cat la zi? Ultima informatie pe care o stiu este de asta-vara, vezi aici .

Pentru @Pexic, o intrebare: pe Map24.org, este figurat DJ734, care pare ca urca prin dreapta lacului Rausor si ajunge cumva pe malul de jos al lacului Pecineagu. Ceva informatii in sensul asta?
Intreb fiindca ar fi grozava o tura cu urcare pe langa Rausor, spre Pecineagu si coborare prin Podu Dambovitei spre Bran. :dream:
« Ultima Modificare: 05.Dec.2009, 09:11:52 p.m. de bogdanb »
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline LeonardSZK

« Răspuns #29 : 05.Dec.2009, 09:23:31 p.m. »
DJ734 se opreste la Cabana Voina. In continuare drum forestier pana la Cuca. Mai departe pe picioare sau pe 2(doua) roti...  :D La lacul Pecineagu se poate ajunge (cu auto) prin Podul Dambovitei - Satic.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise