Autor Subiect: Traseu de vara, "cabana" Cuca  (Citit de 5347 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Traseu de vara, "cabana" Cuca
« : 05.Iul.2009, 11:28:02 p.m. »
- Pentru ca noi suntem amatori de trasee, nefrecventate de chiolhanarii manelisti si cat mai departe de lumea dezlantuita,  am ales cu totul intamplator (n-am citit inainte topicul ala derutant cu intalnire la Snagov, doar prezentarea facuta de LeonardSZK in plimbarica lui) aceasta destinatie, traseul dupa cum unii dintre voi il stiti, Bucuresti, Pitesti, Campu-Lung, Leresti, Pojorata, Barajul Rausor, Voina, cabana Cuca.
- Incepand de la Baraj, traseul devine din ce in ce mai frumos, dupa Voina pana la Cuca peisajul devine superb, aproape coplesitor, maretia si salbaticia naturii se impleteste bine zic eu, cu mizeria si neamaenajarea acestei "cabane" Cuca.

Cand am ajuns la baraj ne-a intampinat o ploaie teribila care s-a retaras si incet, incet, iar un ciob de soare a invins.

Dupa ce am trecut de Voina, printr-o deschidere ingusta intre doi masivi de grohotis. a urmat splendoarea.
« Ultima Modificare: 06.Iul.2009, 10:50:46 a.m. de cristyyy2003 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline alexb25

• Full Member
  • Mesaje postate: 229
  • Gen: Bărbat
Re: Traseu de vara, "cabana" Cuca
« Răspuns #1 : 05.Iul.2009, 11:30:38 p.m. »
frumos traseu, felicitari :clap:
jimnyholic

Offline danker

« Răspuns #2 : 05.Iul.2009, 11:51:28 p.m. »
-Da, extrem de frumos, ar putea fi repetata oricand o intalnire largita, pe timp de vara, ramas si peste noapte, discutii, bere, gratare, in general... " sa ne simtem bine"   ;)
- pentru fitosi pun cateva poze care arata conditiile oferite de cabana, au vrut sa ne serveasaca o ciorba de perisoare si cartofi prajiti, dar... nu ne era foame :-S 

« Ultima Modificare: 06.Iul.2009, 10:51:16 a.m. de cristyyy2003 »

Offline LeonardSZK

« Răspuns #3 : 06.Iul.2009, 09:29:40 a.m. »
Zona este foarte frumoasa, dar cam lasata in paragina. S-ar parea ca sunt bani pentru refacerea drumului Leresti-Voina...
Ati fost sambata? Dupa-amiaza a fost o ploaie criminala, sper ca nu pe-aia a-ti prins-o.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline danker

« Răspuns #4 : 06.Iul.2009, 09:40:56 a.m. »
- Ba da, dar a avut si ea farmecul ei, tot natura e, sa vezi cum veneau bolovanii in drum... :D
« Ultima Modificare: 06.Iul.2009, 09:45:27 a.m. de danker »

Offline cobra20

« Răspuns #5 : 06.Iul.2009, 10:10:19 a.m. »
danker, felicitari! despre traseu, bestial si superb  B-)
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline coq

« Răspuns #6 : 06.Iul.2009, 11:42:17 a.m. »
Da chiar ca frumoasa zona, cat despre cabana... timpul a ramas in loc... de vreo 20 de ani  :(
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline danker

« Răspuns #7 : 06.Iul.2009, 11:53:39 a.m. »
- E mai rau decat acum 20 ani, iar drumul....... la fel  :( dar poate tocmai de aia, s-a pastrat salbaticia.  ;)

Offline bogdanb

« Răspuns #8 : 06.Iul.2009, 04:59:17 p.m. »
Da chiar ca frumoasa zona, cat despre cabana... timpul a ramas in loc... de vreo 20 de ani  :(

Nici nu stiu daca nu ar trebui sa ne bucuram. Daca zona asta atat de frumoasa ar fi fost "civilizata" (adica drum asfaltat, hotel sau cabana, alte pensiuni si/sau vile) cel mai probabil ca si-ar fi pierdut din farmecul sau salbatic.

Spunea o persoana din Austria ca vine cu drag in Romania si chiar ii place sa se plimbe prin Bucuresti. Cand am intrebat-o ce-i place in orasul nostru, ca totul e in lucru si nimic nu pare a fi facut ca lumea, mi-a raspuns "E deosebit. drumuri impecabile, trotuare curate si parcuri ingrijite avem si Austria. In Bucuresti totul e altfel" N-am intrebat daca "altfel" in bine sau in rau.
Banuiesc ca si prin locurile astea care noua ne plac atat de mult gasim oameni care poate se rusineaza ca nu au drum asfaltat. Sau, ca nu au cine stie ce super-conditii pentru turisti. Dar care, poate nu isi dau seama ca totusi au trecut 20 de ani...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline >pexic<

« Răspuns #9 : 06.Iul.2009, 05:51:54 p.m. »
Stati linistiti ca e plin de cocalari de la voina pana la cuca la sf de saptamana.
La cuca se ajunge cu loganul lejer deci sa nu va mirati daca (cum am patit eu) la 5 dimineata o sa va treziti in zgomot specific montajului unui cort de nunta de catre unii cu geci albastre pe care scrie mare cu alb : RADET.

e totusi interesant de vazut cat de departe si unde duce drumul care face la stanga exact inainte de cabana.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.