Perfect de acord
@aavii, doar că unitatea deși decentă pe sursă audio digitală (card/usb cu mp3) e absolut pulbere pe partea de radio. Până și vechituri cu casetă de genul Daewoo Tank erau net superioare Bosch-ului la radio, și puse pe mașini de 3 ori mai ieftine.
Difuzoarele spate într-adevăr nu contează pentru șofer, dar merită totuși măcar insonorizate portierele pentru audiția pasagerilor din spate, și poate puțin pentru "spațialitate" (eu țin cu fade -2 spre spate, îmi place cum se aude așa).
Amplificatoare, subwoofer, etc.. pentru cine contează cu adevărat orice diferență chiar și mică de sunet. Eu nu mă încadrez, așa că rămân la portiere insonorizate + difuzoare schimbate.
Pe lângă îmbunătățirea sunetului eu apreciez foarte mult senzația și sunetul portierelor la închidere.
Încă ceva - dacă la fețele de portiere de pe față au pus niște burete pe margine, astfel încât să nu zdrăngăne pe tablă, aparent costul era mult prea mare să facă același lucru și pe spate. Nu avea niciun fel de burete, nimic. Încercați să loviți ușor fața de ușă chiar în zona difuzorului - la mine zdrăngănea ca dracu. Eu am pus niște cheder pentru geamuri autocolant și acum e altceva.